skudrulace ( ja ta ir meitene kas dzeku telo)Tātad, tomēr neesi pārliecināta. :D
zinu personīgi vienu cilvēku, kurš šeit ir izveidojis pāris diskusijas, kurās daudzi rakstīja "trollis", bet cilvēks ir īsts (bez citiem profiliem te un nemelo ne par dzimumu, ne vecumu) un diskusijās aprakstītās problēmas arī ir iz dzīves, tikai pašas par sevi visai smieklīgas un apkaunojošasArta*, pat ja problēma ir iz dzīves, pat ja lietotājs ir visiem ļoti labi zināms iz dzīves, diskusija ir veidota trolliski, ja tās mērķis ir nevis atrast risinājumu, prasot padomu foruma lietotājiem, bet izrādīties, uzdzīvot, 'pabaroties' uz foruma lietotāju rēķina. Narcisms ir viena no troļļa pazīmēm.
Man jau šķiet, ka daži foruma troļļi ir paši admini vai viņu norīkoti cilvēki.Tā diez vai varētu būt, jo, ja reiz pastāv visādas domas, kuras jūs saucat par trolliskām, tad ir arī cilvēki, kuri tās uzraksta forumā, kurš labi piemērots šādiem mērķiem. Sieviešu klubā gan administrācija laikam veidoja pati tēmas, lai to forumu noturētu virs jūras līmeņa.
diskusija ir veidota trolliski, ja tās mērķis ir nevis atrast risinājumu, prasot padomu foruma lietotājiem, bet izrādīties, uzdzīvot, 'pabaroties' uz foruma lietotāju rēķina
Narcisms ir viena no troļļa pazīmēm.Trollis var darboties arī tāpēc, lai uzzinātu tautas viedokli, neatklājot savu personību, kā arī lai kaut ko panāktu.
un kāds ir tavs mērķis, skudrulāci?Jautājums gluži kā no ārsta vai izmeklētāja mutes. Vismaz par to Tevi cienu. Nezinu, vai saprati Tu un citi, vismaz nepaskaidrošu. Es par saviem mērķiem šajā portālā esmu rakstījis.