Kādēļ jums vajadzīgs skaists partneris?

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Ir runa par tām vai tiem, kam ir svarīgi, lai blakus būtu izskatīgs vai arī noteiktā izskatā veidots partneris.
1. Kādiem nolūkiem tas jums vajadzīgs? Lai labi justos sabiedrībā, intīmām izdarībām, emocionālam apmierinājumam vai kam citam?
2. Kas tieši ir svarīgs - vispārpieņemts izskatīgums, kas nav saistīts ar ķermeņa veidojumu, vai paša ķermeņa veidojums?
3. Ko domājat par cilvēkiem, kuriem ir svarīgs tieši ķermeņa veidojums?
24.06.2018 03:34 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Neizvēlētos fiziski nepievilcīgu cilvēku, jo bērniem var iedzimt visas partnera "nepievilcības", kā arī jaunākie pētījumi rāda, ka atsevišķi vizuāli "defekti" ir saistīti ar psihiskiem sindromiem. Ne visi ir atklāti, ne visi ir izpētīti, ne visi izpaužas ārēji, bet daba ir parūpējusies, lai citiem šie cilvēki nesimpatizētu un dzimtu neturpinātu, t.i. , nenodotu defektos gēnus tālāk.
24.06.2018 17:16 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Taaa sasmejos, skdrulace( ja ta ir meitene kas te dzeku telo)pati ar sevi runa no saviem feik profiliem sakuma...sviests
24.06.2018 17:28 |

10 gadi
Reitings 3734
jaunākie pētījumi rāda, ka atsevišķi vizuāli "defekti" ir saistīti ar psihiskiem sindromiem
Domāju, ka tie varētu būt jau diezgan seni pētījumi, tikai zemākā līmenī.
24.06.2018 17:34 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Esot attiecībās, man vīrieša izskats noteikti ir otršķirīgs, jo daudz augstāk vērtēju viņa rakstura īpašības - vīrišķību, intereses, briedumu, stabilitāti, prasmi un vēlmi rūpēties par mani utt. Tomēr ir daži tipāži, kuri tomēr atbaida. Nekad nesatiktos ar miesasbūvē pārspīlēti tievu un smalciņu vīrieti, tāpat arī tādu, kas sevi nekoptu - ja regulāri staigātu speķainiem matiem, nemazgājies, nemainītu zeķes utml. Mani arī galīgi nepievelk "rižais tips" - oranži mati komplektā ar bālu ādu, vasaras raibumiem... Protams, ir vēl arī tādi, kuriem uzreiz sejā pagātnes dzīvesstāsts ierakstīts - cietums, alkoholisms, narkotikas utml.
Nu jau aizeju galējībās, bet nu ir tā, ka mīļotajā cilvēkā izskats nav galvenais, taču ir daži tādi tipāži, ar kuriem man patiešām nebūtu pa ceļam tīri dažu vizuālo iezīmju dēļ. Man piemēram, galīgi atbaida vīrieši kačoki. Uzskatu, ka man tīkamam vīrietim ir jābūt veselīgiem muskuļiem, ķermeņa masai, taču tādi kārtīgie "sešpakas" no galvas līdz kājām no kuriem citas mēdz ģībt - oi, paldies, nē.
1. Intīmām vajadzībām - mani pievelk tādas iezīmes, kādas ir manējam. Arī emocionāli - liek justies pasargātai, jo ir vecāks, fiziski attīstīts, stiprs. Citu acīs svarīgi lai atstāj labu iespaidu kā labs, mīlošs, gādīgs vīrietis, kas sevi kopj.
2. Ķermenis svarīgāks, tātad ķermeņa veidojums. Sejā jābūt labsirdīgām acīm.
3. Man ir tāpat, tāpēc neko nedomāju.
P.S. Man manējais ir visizskatīgākais tāpēc, ka es viņu mīlu. Ja man objektīvi jautātu, vai tiešām es nezinu nevienu izskatīgāku, ko gan liegties - zinu. Bet kāda tam nozīme, jo, lai būtu laimīga sieviete,es nealkstu to puspazīstamo kaimiņu vai slaveno aktieri ar manā skatījumā perfektajiem sejas vaibstiem un augumu.
24.06.2018 17:45 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
Jā, lai arī kā to reizēm negribētos atzīt, jo varbūt izklausās nepareizi, man otra izskats ir svarīgs, jo no tā atkarīgs tas vai vēlēšos konkrēto cilvēku iepazīt tuvāk. Protams, tas nenozīmē, ka izskats ir prioritāte un spēlēs galveno lomu attiecību uzsākšanā, jo, lai arī cik pievilcīgs liktos vīrietis, iepazīstot tuvāk var atklāt tādas rakstura īpašības, kādas savā partnerī nav vēlme redzēt. Taču, ja cilvēks jau pirmajā mirklī nešķitīs fiziski pievilcīgs, nebūs vēlme turpināt iepazīšanos, neskatoties uz to, ka, iespējams, raksturs ir brīnišķīgs. Manuprāt, visam ir jābūt balansā - gan ārējam izskatam, gan raksturam, gan iekšējai pasaulei. Ir bijusi tā laime iepazīt patiesi brīnišķīgus vīriešus, kuri, lai arī ir simpātiski, sportiski, kopti, nav spējuši manī izraisīt fizisku interesi, līdz ar to šī klikšķa neesamība ļauj šos vīriešus uztvert tikai kā labus draugus. Daudzi no viņiem atraduši savas otras pusītes, līdz ar to tas tikai pierāda, ka gaumes ir dažādas un, ja viens konkrēts vīrietis nav licies pietiekami pievilcīgs vienai sievietei, kāda cita viņā atradīs meklēto.
Gadu gaitā man ir izveidojusies sava gaume attiecībā uz pretējo dzimumu, pat līdz tādiem šķietami smieklīgiem sīkumiem kā acu un matu krāsa, līdz ar to šīs simpātijas pret vienu konkrētu vīriešu tipu saistu ne tikai ar fizisku pievilkšanos, bet arī ar zemapziņas sūtītiem signāliem par iespējamiem pēcnācējiem, kurus radīt ar noteikta tipa vīrieti. Pievelk par mani vecāki vīrieši, sportiskas (bet ne jau minētie "kačoki") miesasbūves, tumšas acis, tumši mati, trīs dienu bārdas rugāji, tetovējumi. Jāpiekrīt Londa9 - lai arī cik brīnišķīgs būtu vīrietis, neskatītos uz pārmērīgi tieviem, smalkiem, nekoptiem vīriešiem. Arī rudu matu īpašnieki neizraisa fizisku interesi, jo, grozi kā gribi, izskats ir pirmais, ko otrā cilvēkā pamanām.
24.06.2018 17:57 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
kā arī jaunākie pētījumi rāda, ka atsevišķi vizuāli "defekti" ir saistīti ar psihiskiem sindromiem

Viedā minka, vai vari nosaukt kādu piemēru?
24.06.2018 18:10 |

10 gadi
Reitings 3734
vai vari nosaukt kādu piemēru?
Sarīko aptauju. Un tur pat DNS analīzi nevajadzēs.
24.06.2018 18:19 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Man svarīgs ķermeņa veidojums. +vairs uz tadiem neuuzkeros ne tadiem
apgerbs lai justos erti, lai nav kaut kads paligstradnieks nobruzhats,
lai butu labi
noverteju runas veidu,intonaciju
lai nav izvirtulji kkadi.
24.06.2018 18:50 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Esot attiecībās, man vīrieša izskats noteikti ir otršķirīgs, jo daudz augstāk vērtēju viņa rakstura īpašības - vīrišķību, intereses, briedumu, stabilitāti, prasmi un vēlmi rūpēties par mani utt.

++++
Papildus vērtēju, lai ir interesanti kopā. Patīk vīrieši, kuri izglītoti, gudri.
Protams,ka es nevarētu tikties ar vīrieti, kuru uzskatītu par neglītu, bet man arī nevajag tādu, kurš 100% atbilst manam perfektajam vīrietim un varu arī tikties un būt kopā ar tādu, kurš man vizuāli vidēji patīk, ja vien viņš man ir kā citādāk interesants, spēj manu uzmanību raisīt un ar savu personību notusēt sava izskata nepilnības jeb patikt tik ļoti kā personība, kad es vnk nepievērsīšu uzmanību izskata niansēm.
24.06.2018 22:45 |

Reitings 689
sniegpulkstenīte
Jā, tas tiesa, galvenais, lai ir interesanti kopā :-):-)
24.06.2018 23:06 |

10 gadi
Reitings 3734
Nu jau aizeju galējībās, bet nu ir tā, ka mīļotajā cilvēkā izskats nav galvenais, taču ir daži tādi tipāži, ar kuriem man patiešām nebūtu pa ceļam tīri dažu vizuālo iezīmju dēļ.

Esot attiecībās, man vīrieša izskats noteikti ir otršķirīgs, jo daudz augstāk vērtēju viņa rakstura īpašības - vīrišķību, intereses, briedumu, stabilitāti, prasmi un vēlmi rūpēties par mani utt.
++++
Papildus vērtēju, lai ir interesanti kopā. Patīk vīrieši, kuri izglītoti, gudri.
Protams,ka es nevarētu tikties ar vīrieti, kuru uzskatītu par neglītu,

Šos varētu izmantot kā loģisku pretrunu piemērus loģikas mācībās humanitāro novirzienu studentiem.
es nevarētu tikties ar vīrieti, kuru uzskatītu par neglītu

Izskatās, ka ne vien svarīgs izskats kopdzīvē, bet pat satikties ar neglītu nevar.
24.06.2018 23:22 |

Reitings 245
Reģ: 29.05.2018
skudrulāci, sāk kļūt apnicīga tava piekasīšanās citu rakstītajam, kur principā doma ir skaidra, bet tev vajag izlikties par muļķi un “it kā” nesaprast rakstīto
24.06.2018 23:30 |

10 gadi
Reitings 3734
sāk kļūt apnicīga tava piekasīšanās citu rakstītajam, kur principā doma ir skaidra
Ne visiem ir skaidras pretrunīgas domas, kas šai gadījumā faktiski ir eņģeļa tēlošana. Un varbūt arī Tu kādam no foruma vari "apnikt".
24.06.2018 23:40 |

10 gadi
Reitings 3734
Kad te pa īstam piekasās pie varbūt ne līdz galam kaut kā noformulēta, tad te tiem piekasītājiemies vēl uzgavilē.
24.06.2018 23:45 |

Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
Tikties nav vienādības zīme ar kopdzīve. Tikties ir arī gadiem ilga tikšanās kā pārim, ne vienkārši satikšanās nejauši uz ielas.
24.06.2018 23:49 |

Reitings 245
Reģ: 29.05.2018
Kad te pa īstam piekasās pie varbūt ne līdz galam kaut kā noformulēta, tad te tiem piekasītājiemies vēl uzgavilē.
tas noteikti ir tāpēc, ka piekasītājs palīdz saprast domu skaidrāk, bet tev “neuzgavilē”, jo tu šajā gadījumā vienkārši norādi uz cita kļūdām, kuru dēļ doma jau nemainās un pārsvarā lielākajai daļai ir saprotama, bet tie, kuri nesaprot pārlasa 2x.
24.06.2018 23:55 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
izskats man ir dziezgan svarīgs, bet nevis dēļ citu domām, bet lai man patīk. un arī stilam, apģērbam liela nozīme, nemūžam neiepatiksies man čalis rozā džemperī, piespīlētās biksēs un matiem uz vienu sānu.
ķermeņa aprisēm arī ir nozīme, lai man patiktu. neciešu muskuļu kalnus, un galvenais arī lai nav resns.
24.06.2018 23:56 |

Reitings 689
skudrulaci
Šos varētu izmantot kā loģisku pretrunu piemērus loģikas mācībās humanitāro novirzienu studentiem.

Jo tavuprāt cilvēka ārējai un iekšējai būtībai nav vispār nekāda vienojoša sakara? Un kā vēl ir! Nav runa par smukuma vai nesmukuma ideāliem, bet par sajūtām un fluīdiem. Man, piemēram, nepiesaistīs tievs, kalsns pīlādzītis - vīrietītis, jo es emocionāli vēlos būt blakus par sevi fiziski spēcīgākam partnerim, jo tā jūtos labi un man tas ir svarīgi. Tai pat laikā manējam var būt nesmukāks deguns, nekā mana vīrieša ideālam, bet man par to ir pilnīgi vienalga.
13 gadu vecumā klasesbiedrenes mēdza teikt par puišiem - galvenais, ka smuks. Normālā gadījumā no tā izaug, taču ieraugot vīrieti, vienalga izvērtējam, vai viņš šķiet pievilcīgs vai nē. Tas neliedz apgalvot, ka, izlemjot uzsākt ko vairāk, ārējais veidols kļūst otršķirīgs.
25.06.2018 00:14 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Man nav svarīgi, lai vīrietis būtu "noteikta izskata", skaistumu nevērtēju kā vienu no vīrieša īpašību must have. Tomēr vienmēr esmu vēlējusies būt kopā ar vīrieti kurš man fiziski simpatizē un pievelk.
25.06.2018 12:36 |

Reitings 96
Reģ: 14.11.2017
Saja gadijuma, lai veidotu attiecibas ir svariga fiziska pievilciba, bet gaumes jau ir dazadas. Protams, tas jau nav vienigais. Ja patik makslinieciska tipa viriesi, tad muskulaini sportisti var ipasi nepiesastis, ari tapec, ka dzivesstils ir atskirigs. Tomer ir svarigi, lai dzivesveids sakrit. Ja puisis, kurs sev blakus grib sportiski un sabiedriski aktivu sievieti nevar ceret, ka vina bus prieciga, ja nedelas nogales bus japavada pie TV.
25.06.2018 13:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!