Es te! Man ir tikai fuckbuddies
Kāds vispār šitās diskusijas mērķis? Tagad rakstīsi visām, kas šeit atzīmēsies?Mērķi jau laikam saprati pareizi. Vispirms autors palasīs, ko šīs meitenes raksta komentāros. Iespējams, Tu arī. Es diez vai, jo cerības te kādu atrast sen jau zaudētas. Vairs arī nav tik liela izvēle kā agrāk, kad te vienlaikus sēdēja daudzi desmiti.
Mērķi jau laikam saprati pareizi. Vispirms autors palasīs, ko šīs meitenes raksta komentāros. Iespējams, Tu arī. Es diez vai, jo cerības te kādu atrast sen jau zaudētas. Vairs arī nav tik liela izvēle kā agrāk, kad te vienlaikus sēdēja daudzi desmiti.
Es diez vai, jo cerības te kādu atrast sen jau zaudētas.Cilvēciska ziņkārība - drīkst dzirdēt, kādēļ?
Cilvēciska ziņkārība - drīkst dzirdēt, kādēļ?Es esmu pārāk izvēlīgs. Draudzība ir kaut kas vairāk par garīgu saprašanos, pretējā gadījumā var draudzēties arī ar vīrieti.
Es esmu pārāk izvēlīgsAr ko meitenes no foruma atšķirās no tām, ko satiec dzīvē? Cilvēki ir dažādi.
Ar ko meitenes no foruma atšķirās no tām, ko satiec dzīvē? Cilvēki ir dažādi.Dzīvē nav tik liela izvēle kā internetā. Uz ielas jau ir, bet, kā jau te arī atzina, uz ielas neviena negrib iepazīties, jo uzrunātāju uzskata par jefiņu, kurš uzrunā visas pēc kārtas.
uzrunātāju uzskata par jefiņu, kurš uzrunā visas pēc kārtas.
pastāv kāds 1%, kuras pat būtu ļoti priecīgas tā pēkšņi redzēt un dzirdēt tevi uz ielasViss ir atkarīgs no uzrunas veida un manieres, kā sevi pasniedz. Ja man uz ielas pieiet klāt un pasaka: "Čau, mazā! Aizejam patusēt?", es laipni pasmaidu un aizeju prom.
"Čau, mazā! Aizejam patusēt?"Šāds uzrunas veids gan neder. To parasti lieto tādi, kas citādi uzrunāt neprot. Bet gan jau ir tādas, kam tas patīk.
"Čau, mazā! Aizejam patusēt?