P.s.
Kad sāku ar tagadējo kopā dzīvot, viņš arī bija pieradis pie riktīga 'vecpuiša IT čaļa' dzīvesveida, tostarp zeķēm 2m attālumā no veļas groza. Atceros divas sarunas. Vienā mierīgi izrunājām, ka man tas liek justies nekomfortabli mūsu mājās, un pirms palūgšu viņām tās savākt, būšu jau 10x galvā par to iedomājusies. Viņš centās, bet tāpat ik pa mirklim vecais ieradums ņēma virsroku, as sasodītās zeķes savācu. Mierīgi izrunājāmies vēlreiz, kur tā arī pateicu - ka šis sīkums, un katrs nākamais, beigās ietekmēs to, kā redzu viņu savā dzīvē. Ja viņš vēlas bū mans partneris, nevis cilvēks, kurš ar laiku ir lielāka problēma, kā prieks pie kura atgriezties, tad lai piedomā biežāk .. kopš tās reizes pusgada laikā vrbt 1x esmu drēbes uz grīdas manījusi.
Ok zeķes ta zeķes, bet sadzīvē tādu lietu ir simtiem. Es arī viņām vaicāju, kādi mani ieradumi viņu kaitina, un esmu mainījusies līdzi, jo NEgribu otru izbesīt par niekiem. Piemēram, viņām ļoti svarīgi, lai āra apavi nevis mētātos koridorī, bet tiktu nolikti attiecīgajā plauktā. To arī daru, lai gan man pašai ir pilnīgi vienalga, pie kuras sienas tie novietoti. Sīkums, bet viņu nekacina .. Dots pret dotu. Ja sāk dzīvot kopā, jābūt pārejas periodam, kur pielāgojas .. nevis vnk pieņem otru tādu, kāds viņš ir. Neviens neesam zelta gabaliņš :D