Ir stāstīts, ka vīrietis pirmajā randiņā prasa cik pelni vai arī kā tu “bez piecām minūtēm blondīne” izrādās, esi pabeigusi tehnisko augtskolu un ar savu izglītību vari nopelnīt dzīvoklim centrā. Es noteikti paliktu uz pauzes Vai arī vīrietis visu pirmo randiņu sūdzās, ka alga sūdīga, šefs mudaks, mašīna draņķis, dzīvoklis ar daļējām ērtībam i tas īrēts un tad prasa kad varēs pie meitenes pārvākties
Nu, interese par potenciālā partnera izglītību, ienākumiem un materiālo stāvokli var būt gan tāda, kā aprakstīts šajos piemēros, gan arī pavisam normāla. Man, piemēram, ir svarīgi zināt, kāda ir situācija potenciālajam partnerim izglītības, ienākumu un materiālā stāvokļa ziņā, jo nu vecuma grupā virs 30 tā ka jau būtu jābūt sasniegtai stadijai, kad cilvēks ir patstāvīgs un spēj nodrošināt savas vajadzības. Ja tas pats interesē vīrieti attiecībā uz mani - uztvertu normāli. Tāpat ka es negribu, lai vīrietis tipa "alga sūdīga, šefs mudaks, mašīna draņķis, dzīvoklis ar daļējām ērtībam i tas īrēts" ievācas man mājās, uzsēžas uz kakla un sak šūpot kājiņas, tāpat es saprotu vīrieša nevēlēšanos, lai pie viņa ievācas tāda paša tipa dāma.