Gribas šo kādam izstāstīt. Varbūt jums būs kādi ieteikumi/pārmetumi.
Nezinu kā viņu sauc. Zinu tikai to kur viņa strādā un kur ēd pusdienas (redzu viņu 2-3 reizes nedēļā). Mēģināju atrast pēc darba vietas iekš FB, bet nekā.
Biju ievērojis viņu arī iepriekš, bet interesantie notikumi sākās pirms 4 mēnešiem, kad stāvēju rindā uz pusdienām. Starp mums bija viņas draudzene (kolēģe), kas, iestājoties rindā, pamanījās man "netīšām" uzgrūsties virsū. Es nelikos traucēts, bet tad pēc neilga brītiņa uzmetu skatienu savai "favorītei", un viņa momentā atbildēja ar to pašu un cik no sejas varēja noprast - nervozu smaidu.
Pamazām radās iespaids, ka es viņai patīku. Tas bija no sērijas būt manā redzeslokā un "Paskaties uz mani. Skat, cik es skaista". un ko gan man darīt?? Bultas lido manā virzienā un gribo negribot kaut kas arī trāpa mērķī.
Parasti sievietes cenšas iepatikties skatoties acīs, bet viņa tā nedarīja. Nav tā, ka nekad, bet parasti nē. Un skatiens pār plecu - nekad. Pāris reizes esmu viņu saticis gaitenī, bet nekas vairāk par acu skatienu bez smaida nav bijis.
Viņdien radās situācija, kur viņa ir palikusi viena pie kases letes. Nolēmu pieiet klāt un izteikt komplimentu, bet, kad jau biju pienācis pavisam tuvu, apjautu, ka viņa uz manu klātbūtni nekādi neraģē. Klausīju instinktiem, kas teica, ka nav īstais brīdis traucēt, un tā nu es, nedaudz mainot kursu, turpināju ceļu uz ārdurvīm.
Nākošajā reizē (pēc ilgāka pārtraukuma) atkal bija kaut kāda interese, bet šodien pilnīgi nekā - es uz viņu vairākas reizes paskatījos (kamēr viņa stāvēja rindā un tad ejot prom), bet viņa neko.
Šķiet, ka es visu daru pārāk nesteidzīgi. Liekas, ka kārtīgs vīrietis viņu būtu savācis pie pirmās izdevības (kad toreiz stāvējām rindā). Lai nu kā - viņa man patīk (iekš top-3 no mūža simpātijām un šķiet, ka pati pievilcīgākā).
Kā jums liekas:
1) Vai viņa zina par manu eksistenci?
2) Vai viņa zina (vai nojauš), ka viņa man patīk?
3) Viņai ir ļoti kautrīga vai arī viņai patīk (mana) uzmanība?