Ko aizvest no LV braucot ciemos

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 26.05.2013
Čau!
Pēc mēneša braukšu ciemos pie drauga un viņa vecākiem uz Vāciju, redzēšu viņus pirmo reizi, attiecīgi vajag kaut ko, ko aizvest kā "ciemakukuli". Jau esmu izdomājusi, ka būs kaut kas no Lāču saldumiem, Laimas, varbūt Rāmkalnu, Latvijas Balzāma konfektes un tamlīdzīgi saldumi, bet es neesmu pārliecināta vai tikai saldumi ir adekvāti, jo nezinu, cik daudz tos ēd viņa vecāki. Nepazīstu viņus tādā ziņā nemaz, taču zinu, ka abi vecāki ir sportiski pat savos 50+ gados, tāpēc šis saldumu variants nedaudz mulsina - varbūt tādi vispār netiek lietoti. Bet ko citu var aizvest? Draugam noteikti nevēlos tā skaidri jautāt to :-D Un tā kā ciemošos tur veselu mēnesi, tad gribu, lai tas ir kas vairāk un jaukāks par konfekšu kasti..
Varbūt kādai ir foršas idejas galvā?
09.06.2018 18:51 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
interesanti, mēs, ja pie mums atbrauktu amerikānis, gaidītu, ka viņš kokakolu un košļeni atvestu?:)
11.06.2018 22:46 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
kas tā vispār par tieksmi kaut ko vest. atgādina Poļe Čuģes :D
11.06.2018 22:47 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Akjelcikvar, nedaudz jocīga esi, ciemakukulis tev sveša lieta?
11.06.2018 23:28 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 26.05.2013
akjelcikvar - nu, man, piemēram, draugs katru reizi atbraucot atpakaļ uz Latviju kaut ko atved. Tagad jau viņš zina, kas no tā, ko ir atvedis, man ļoti garšo un to tad ved. Bet, braucot iepazīties ar sava drauga/draudzenes vecākiem, manuprāt, ir pieņemts tomēr kaut ko aizvest, vismaz mums Latvijā. Nu, ja viņiem nav, tad paskaidrošu, ka mēs tā darām :-D
12.06.2018 00:16 |

Reitings 2104
Reģ: 22.03.2015
Vāciešiem tiešām nav tik spēcīga tā dāvināšanas kultūra kā mums, tāpat arī dāvanām tērē ļoti mazas summas (izņēmums ir vecāku dāvanas bērniem). Bet tad, ja paliktu pie drauga vecākiem, noteikti kaut ko nopirktu, vienkārši skatītos, lai dāvana nav pārlieku liela un dārga, lai neradītu saņēmējam neērtības sajūtu. Man vāciešu paziņas jau laicīgi saka, lai neko nevedu un netērēju naudu. :-D
12.06.2018 02:24 |

Reitings 91
Reģ: 17.03.2017
Pati ļoti drīz braukšu pie sava mīļotā ciemos un iepazīšos gan ar vecākiem, gan draugiem, citiem radiem un brāli ar tā sievu. Viena no lietām, ko vēlos aizvest ir tie Lāču graudzdiņi, kuri man pašai patīk. Taču kur tādus Rīgā var iegādāties? Kāda ir manījusi?

Manam vīrietim garšo asas, pikantas lietas un laiku pa laikam alus, tad nu būs kā reiz. :-D Pagaidām esmu iegādājusies tikai Maigums zefīrus tajās skaistajās kastītēs un Prozita konfekšu kasti. Vēl vedīšu mazo balzāmu, kādus magnētiņus, varbūt mazās paciņas ar vāverītēm, serenādēm un vēlos aizvest dekoru, tik vēl nezinu kādu. Manam mīļotajam garšo tumšā šokolāde, taču viņa mammai un brālim nedrīkst daudz cukura veselības dēļ...
Nezinu kā tās dāvanas tad sapakot, jo domāju vajag viņa mammai/tētim un brālim/tā sievai kaut kā atsevišķi.
12.06.2018 11:51 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Tropical, ja rimi nav, tad pameklē tieši lāču produkcijas veikalā.
15.06.2018 18:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits