Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Seja, pigments, rētas (pēc nobrāzuma)

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, dāmas! Diemžēl nesen ieguvu foršu asfalta slimību un tās laikā cieta arī seja. Kreveles ir nogājušas, lietoju pret rētu gelu, taču biedē saule. Lai arī esmu iegādājusies fluīdu 50+ spf, no UV stariem nevar aizmukt arī mākoņainā dienā. Jau neveiksmīgi esmu patrāpījusies saules ceļā ar plecu - ap rozā rētu ir tumšāks riņķis apkārt. Negribu šo efektu iegūt arī uz sejas, jo šo pigmentu nodabūt varēs tikai ar lāzeru. Varbūt kādai ir pieredze kā ātrāk sadziedēt rētas, kā aizmukt no saules? (t)
07.06.2018 12:32 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Kurā vietā tieši ir rēta?
.
Pirms pāris gadiem arī dabūju tīri lielu nobrāzumu uz sejas, lietoju rētu gēlu, un pat sauļojos (jaunības stulbums). Tājā vasarā rēta bija ļoti redzama (izskatījās kā tumšāks pleķis), bet par laimi, tas nonāca, tagad vispār neko nevar redzēt.
07.06.2018 12:37 |

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Virs uzacs un uz vaiga. Virs uzacs tīri ok dzīst un nav tik rozā, vaigs gan vēl turās.
07.06.2018 14:01 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Velkā cepurīti, lai pasargātu seju no saules.
Izklausās, ka mums nobrāzums bijis vienā un tajā pašā zonā. Kā jau teicu, lai gan sauļojos, man nekādas retas nav palikušas.
07.06.2018 14:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits