man liekas, ka vingrošana vairāk ietilpst ikdienas nodarbēs, nekā brīvā laika izklaidēsTu strādā par grušķiku? :D
Tu strādā par grušķiku
Tu gribi teikt, ka it nemaz nevingro, bet, ja izdomā pavingrot, tad Tev tā ir baigā izklaide?Pirmkārt, es atbildēju uz jautājumu, nevis runāju par baigām izklaidēm. Otrkārt, kā Tevi saprast? Tu ej, ej mierīgi pa ielu un tad pēkšņi sāc aulekšot? :D
Labāk tad aiziet uz kādu kafejnīcu vai krogu, zolīdi paņemt kafiju (nu, labi, pāris aliņus arī var) un vērot cilvēkus, piedomājot ikdienas situācijas katram no viņiem. Ir interesanti.Jā, jā, tādi jau ir redzēti. Sēž apdzērušies un aiz gara laika vēro visus apkārtējos cilvēkus, un apņirdz viņus.
Jā, jā, tādi jau ir redzēti. Sēž apdzērušies un aiz gara laika vēro visus apkārtējos cilvēkus, un apņirdz viņus.
Un ja cilvēks zolīds, kāda vaina vērot apkārtējos? Pats visur ej pa vienvirziena ielu ar klapēm uz acīm, zombija stilā?Ja neņem vērā Tavus pārspīlējumus, tad tieši ar to mēs arī atšķiramies.
skudrulacis varētu izstāstīt, kādas ir tās labākās nodarbes, ko darīt, kad nav īsti ko darīt, ja reiz kafejnīcās sēž apdzērušies lopi, kuri tikai ņirdz par citiem. Kā būtu ar sēdēšanu ar kartona kasti galvā? Tad vismaz nesanāks apņirgt citus.
Labāk tad aiziet uz kādu kafejnīcu vai krogu, zolīdi paņemt kafiju (nu, labi, pāris aliņus arī var) un vērot cilvēkus, piedomājot ikdienas situācijas katram no viņiem.
Ja neņem vērā Tavus pārspīlējumus, tad tieši ar to mēs arī atšķiramies.
Es jau izstāstīju, bet mūsu dzīves uztveru atšķirību dēļ Tu laikam nesaprati.
Varbūt uzreiz saradīsies sekotājas tavam dzīves redzējumam un ikdiena kļūs daudz jestrāka.Vismaz kāds cerīgs skatījums no Tavas puses! (l) Es jau varētu detalizēti skaidrot, bet tad manus palagus neviens namaz negribēs lasīt. Un, pat ja man nebūtu, ko darīt, es nerakstītu. To visu var pārrunāt, satiekoties dzīvē. Tā būs daudz veselīgāk. :)
Aiziet, meičuki, sarosās! Varbūt tomēr ir tā vērts sapazīties ar skudrulacenuKā parasti draugi var kļūt jebkurā gadījumā. Tikai man patīk dažādas fiziskas nodarbes dabā, braukšana ar riteni, nevis sēdēšana kafūzī. :)