Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nesaprašana

 
Reitings 1
Reģ: 23.05.2018
Sveikas jaukās dāmas!
Vēlētos aprakstīt īsumā savu situāciju un dzirdēt padomus, ieteikumus vai līdzīgas situacijas no jūsu puses.
Tātad ar draugu esam kopā 2,5 gadus...tomēr, lai arī attiecības ir salīdzinoši labas, regulāri cīnos ar lielu problēmu. Tātad man šķiet, ka manam draugam ir problēmas savaldīt savas dusmu lēkmes.
Principā, ja kaut kas notiek ne tā kā vajadzētu, vai tiek pateikts, kas tāds, ko viņš nevēlas dzirdēt, paliek dusmīgs un tad sākās īstas scēnas... Ir ļoti grūti ar viņu parunāt par mums, par attiecībām un šo problēmu,kas laikam ejot attiecībās ir svarīgi. Sākumā šo tā nepamanīju, vienīgi izteiktu greizsirdību, laika gaitā parādījās vairāk un vairāk kašķu...par sīkumiem.
Vienmēr vaina ir manī, vienmēr es esmu vainīga, ka sabojāju viņa dienu vai padariju viņu dusmīgu.
Runāt viņš runā nelabprāt, ja ir kāda sakrājusies problēma, ko vēlos izrunāt, beigās sanāk tā, ka viņš tikai klausās un tā arī nesaprotu ne viņa sajūtas, ne viedokli.
Labi, te sanāca tāda pikstesana... Bet zinu, ka daudz kur ir vaina manī arī, zinu, ka esmu pieļāvusi kļūdas, pateikusi, ko nevajadzētu, bet tāpēc cenšos laboties, izrunāt ar viņu. bet šķiet, ka pati saukšu prātā, jo vairs nespēju klusēt, esmu uzņēmusi to negatīvismu par daudz un nesaprotu, ko viņš vairs grib... Piemērs - Tagad sāk ar to, ka jāšķiras, es pasaku, labi, ja gribi, tad ej... Uz ko saņēmu atbildi - paldies, tagad esi laimīga? Tātad iznākums ir tāds, ka vaina ir manī, visu uztaisa tā, ka šķirties gribu es...
Tagad nesaprotu, vai nu viņš ir tāda tipa cilvēks vai kaut kur esmu pieļāvusi kļūdu...ieteikumi? :-(
23.05.2018 00:26 |
 
Reitings 65
Reģ: 09.04.2018
Vienmēr vaina ir manī, vienmēr es esmu vainīga, ka sabojāju viņa dienu vai padariju viņu dusmīgu.

un kas notiek, kad apgāž ar faktiem, ka vaina ir viņā? Un kā tieši Tu viņa dienu sabojāji? Paskatoties uz viņu?
.
Piemērs - Tagad sāk ar to, ka jāšķiras, es pasaku, labi, ja gribi, tad ej... Uz ko saņēmu atbildi - paldies, tagad esi laimīga? Tātad iznākums ir tāds, ka vaina ir manī, visu uztaisa tā, ka šķirties gribu es...

izklausās pēc smagas manipulēšanas kur viņa primārais mēŗkis ir likt justies Tev vainīgai. Tiklīdz Tu jūties vainīga par to ko esi/neesi izdarījusi, šis cilvēks gūst gandarījumu.
Vēlāk būs tikai smagāk un smagāk. Ja ar šādu cilvēku nav iespējams vismaz reizi 6 mēnešos izrunāties, tad ilgtermiņā nekas labs tur nesanāks, kā vien izšķirsieties.
Tu neesi atbildīga par viņa emocionālo nestabilitāti un to, ka nespēj sevi savaldīt.
Izklausās pēc cietējas un pāridarītāja. Abpusēji izdevīgas attiecības, lomas sadalītas.
23.05.2018 00:36 |
 
Reitings 11
Reģ: 24.05.2018
Manuprāt, tavs vīrietis ir daudz cietis vai nu citās attiecībās vai arī ģimenē. Iespējams agrāk tavs vīrietis bij jūtīgs un tapēc daudz cietis ir palicis agresīvs, jo kā jau zinam - agresija ir aizsardzība.
Viss ko es tev ieteiktu.. Ja tu viņu tiešām mīli, tev ar viņu ir jāstrādā.Daudz jārunā, jamīļo, jaglauda pa spalvai, lai būtu viņam tuvāka, jo tad ar laiku viņš noteikti tev atklāsies.. pacietību, tas notiks ļoti lēni un ja esi nepacietīga, tad labāk ej prom no šīm attiecībām..
Ja vēlies par šo parunāt smalkāk uzraksti mani, gaidīšu ar lielāko prieku:-)
25.05.2018 18:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits