Negatīvie cilvēki

Reitings 133
Reģ: 06.05.2018
Strādāju cilvēku apkalpošanas sfērā. Gadījās mums viena kliente kura aizskāra darbiniekus pāaugstinātā tonī un mani šodien gan ar smaidu, bet iedzēla man ar tādu negatīvu komentāru uz ko gan es arī atbildi nepaliku parāda, pa lielam mani tas neizskāra (es pat brīnos kā , jo parasti visu ņemu pie sirds) bet tieši pēc šī gadijuma aizdomājos. Ir cilvēki kuri ir tādi pa dzīvi, kuriem patīk "uzbraukt" kādām, patīk noniecināt citus lai sevi paceltu augstāk.nesaprotu kur šādi cilvēki rodas, vai tiešām viņīem pašiem patīk aizskart citus? Tas viņiem dod kādu gandarijumu? Vai tomēr viņi kādā ziņā ar sevi nav apmierināti tādejādi izmanto šādas metodes lai justos labāki
22.05.2018 22:58 |

Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
aurum miljons +! Man ir tieši tāpat. Tieši šobrīd man dzīvē iet diez gan grūts periods, kad viss sliktais ir sakritis tieši vienā laikā un liekas, ka tas nekad nebeigsies. Knapi vēl turos un domāju, nu kāpēc man tā neveicas, apkārt tik jauki cilvēki staigā, kāpēc man tas ir pazudis? Vēl šobrīd tā domāju un nezinu kā izķepuroties, jo šādā veidā bojājas attiecības arī tuvu cilvēku starpā un viss ir tikai tumšās nokrāsās.
23.05.2018 12:00 |

Reitings 133
Reģ: 06.05.2018
Tas jau pēc skaudības izklausās, tad nebrīnies ka pret tevi tāda attieksme. Tu par viņu izdariji secinājumus jau pirms viņa ko pateica un muti atvēra...neesi jau ne ar ko labāka. Un jā jā, visi kam ir glaunas mašīnas un nauda ir īsti riebekļi

Oi, šeit Tu gan kļūdies, nav man un nekad nav bijusi skaudība pret bagātiem cilvēkiem, jo pašai viss dzīvē apmierina tā kā tas ir. :)
Par auto es tikai ievēroju tad, kad šī kundze devās prom, tā kā pirms tā visa es par viņu vispār nekādus secinājumus neizdariju. ;)
Un kurā vietā es teicu, ka visi kuriem ir daudz naudas ir riebekļi? ;-)
25.05.2018 11:48 |

Reitings 408
Reģ: 21.12.2017
Te nu piekrītu Alexxa komentāram ;-)
Ir cilvēku grupa, kura domā, ka ir pasaules centri, it sevišķi, šāda tipa domāšana rodas, ja ir stabils finansiālais fons.
25.05.2018 16:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits