Jolly-Roger, tu debīls esi? Man nav tesmeņi, bet krūtis. Bērnu man ir, ne jau tāpēc, ka esmu stulba. Iespējams, tev bija radies tāds iespaids, ņemot vērā kādas tēmas šajā forumā biežāk uzpeld, bet zini, ne visiem ir bērnu, jo viņi nerubī izdargāties. Ir arī citi, ne tik ciniski, iemesli. Un kazino idioti arī nevar strādāt, kaut gan, protams, fizikas atzīme nevienam te neainteresē...
Profesore, es negribēju demotivēt. Es tikai tagad, saprotot, ka esmu izspļāvusi kaut ko dižu nepieņemamu un iegooglējot, sapratu, ka vidusskolu nevar pabeigt ar nesekmīgu atzīmi. Kad es beidzu, šāds noteikums nepastāvēja...
Mani patiesi tracina Latvijas ačgārnā izglītības sistēma, kas paredz, ka visiem jāzina viss uz vismaz 4. Tas nav nekāds rādītājs par cilvēka inteliģenci. Iespējams, viņš ir topošais ģēnijs literatūrā, mākslā vai perfekti pārvalda kādu svešvalodu, bet nevarēs iestāties augstskolā, lai to studētu. Nu nav tas normāli.
Vai tad tas koeficients, pēc kura aprēķināšanas nosaka, vai tiec budžetā, joprojām netiek rēķināts, iekļaujot tikai konkrētu centralizēto eksāmenu rezultātus? Arī tas ir mainījies?