Man vienīgajai, lasot pēdējās pāris lapas šajās diskusijā, rodas šķerma sajūta? Man, piemēram, ir pilnīgi vienalga - autore melo vai stāsta patiesību. Manu dzīvi tas nekādi neietekmē. Varu padiskutēt un, atbildot uz jautājumu, pateikt, ka viss atkarīgs no paša cilvēka, jo šajā jautājumā nav viennozīmīga atbilde. Kāds varēs iztikt ar 300eur mēnesī, kādam pat 3 tūkstoši būs par maz. Taču tas, kas diskusijā notiek pēdējo pāris lapu garumā, ir vienkārši smieklīgi. Pat ja arī autore melotu, tiešām nesaprotu kādā veidā tas ietekmē kāda dzīvi. Bet nē... tiek raktas augšā vecas diskusijas, meklēti un iekopēti komentāri, izdarīti visādi pieņēmumi utt., utjp.. Un to visu reāli dara pieaugušas, it kā saprātīgas sievietes, lai gan patiesībā no malas man šis viss atgādina pamatskolas klases, kad klasē ir viens bērns, kuru visi populārie apsmej visos iespējamos veidos, katrs mēģinādams izcelties ar pēc iespējas stulbāku un muļķīgāku joku, jo... tas taču ir tik jautri! Bet tā laika ir norma šajā forumā - ja viens komentārs nesaskan ar citiem tevis rakstītajiem komentāriem, tad tas nozīmē, ka tu melo! Ja Cosmo konsīlijs nepiekrīt tavam viedoklim, tad tas nozīmē to, ka tev nav taisnība. Ja tevi neapmierina Zara piedāvājums, tātad esi stulba caca. Mjā. Interesantas atklāsmes.