36% ģimeņu Bulgārijā veģetē zem oficiāli atzītā nabadzības sliekšņa – kas vienam cilvēkam ir 132 eiro, bet normālai iztikai būtu nepieciešami vismaz 297 eiro. Tā kā pilnīgi bezjēdzīgi ir cīnīties par dzimstības palielināšanu vai mūža pagarināšanu. Tas sevi ekonomiski neattaisno.tatad man tur vajadzetu lai kauyt cik jedzigi dzivotu to pasu 1 000 eu:-P
Acīmredzami, taupība
Dien dienā šurījusi apkārt te ir.Logiski kacu stastija meiyenem Uz Londonu biezi brauka var atvest kosmetiku...:-D:-D:-D ari to uzraku...dzivo Riga sita minhauzene
bet besii siktie minhauzena pastastini
tapat ka savulaik daza laba stastija ka Rigas tetaros uz vakara izradem bernu gan 2 gadus vecu gan 4 laiz ieksa un si tumsa speleja ar mammas somu...TAAA smejamies ar kolegiem kad sito stastiju..
Tu ceļojumā dzīvoji viesnīcā, lielākā daļa jau tika iekļauta utt.
Ne vienmēr Esmu dzīvojusi īrētos apartamentos, 2*-5* viesnīcās ar all in un arī tikai ar brokastīm, gan sunny beach ,gan Vārnā...
Defju raksti ar vidējo aritmētisko , manuprāt, nav objektīvi.. mēs taču labi zinām kas ir vidējais.... )))
Da labi, tip Tu, mazgājot traukus Dailes teātra bufetē, vislabāk zini, kas un kā notiek visos teātros Es spirmkart traukusm ums mazga krievu kundzite kurai tuvu 70 it jau ne pirmo gad, un aktieru bifete ne apmekletaju stradajo zinu ja...
Rīdziniece, tieši par aktieru bufeti arī runājuja runatu [ar to tad zinatu ka pavari, trauku mazgataja strada gadiem, un trauklus mazga kundze ap 70 it....:-P:-P ta ka neko tu nezini. Un ja tad jau zini kas ir Martins Vai baiba musu bifete:-D:-D:-D
Un ja tad jau zini kas ir Martins Vai baiba musu bifeteatbilde nebus ja:-D:-D:-D:-D
ja runatu [ar to tad zinatu ka pavari, trauku mazgataja strada gadiem, un trauklus mazga kundze ap 70 it....