Vai tas ir pietiekmi?

Reitings 80
Reģ: 17.12.2017
Tikai vēlos padiskutēt, vai alga tūkstots eiro apmērā ir pietiekama komfortablai dzīvošanai Rīgā?
No algas neizritētu nekāda maksa par mājokli, komunālajiem maksājumiem.
Tik vien kā tekošie maksājumi par mašīnas stāvvietu un teleofona rēķinu.
Vai ir pietiekmi, lai vilktu nevis no algas līdz algai, kas sanāk tikai tā pati izdzīvošana, bet tiešām dzīvot komfortabli nesatraucoties par to, ka nopirksi ne to lētāko desas gabalu?
.
Interese parādījās par šo diskutēt, jo parādījās darba vieta , kur ir cietā alga neatkarīgi no nostrādātajām stundām, bet nekādas izaugsmes iespējas. Toties darbs ļoti saistošs
.
Vai, ja uzskatāt, ka nav pietiekami, cik vajadzētu būt algai, jūsuprāt, lai justos pilnīgi apmierinātas?
15.05.2018 17:51 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Dailes teātris nav mana pastāvīgā darba vieta, tāpēc visus darbiniekus pēc vārda neatceros.
KA VAR BAIBU NEZINAT VAI MARTINU JA TUR KAUT 3 REIZ ESI BIJUSI? dIMAJUA KTIERU BUFETI:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
16.05.2018 16:26 |

Reitings 23705
Dīvaini, kā mucā dzīvojusi it kā būtu, bet tajā pašā laikā tik daudz lietu zina.
16.05.2018 16:05 | nosūdzēt | saite
Trollene , re ku otru profilu savejo piesledza...Tacu jegu ta melot tiesam neizprotu.
16.05.2018 16:28 |

Reitings 23705
bet vispar si tema loti labi atrada dazu naivumu.Un nav brinums ka policija vai bez tabu ik pa laikam atsasta ka dazu duracini apkrapti, jo tic visam ko siem iebaro, bez logiskas domasanas. Vislak par to brinijis, bet cosmo tas uzskatami ka trolliem naivi vienmer tic, pa ja redz ka sniegs balts, tices trollim ka sis teiks neeee ir melns...(l)
16.05.2018 16:32 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
Man vienīgajai, lasot pēdējās pāris lapas šajās diskusijā, rodas šķerma sajūta? Man, piemēram, ir pilnīgi vienalga - autore melo vai stāsta patiesību. Manu dzīvi tas nekādi neietekmē. Varu padiskutēt un, atbildot uz jautājumu, pateikt, ka viss atkarīgs no paša cilvēka, jo šajā jautājumā nav viennozīmīga atbilde. Kāds varēs iztikt ar 300eur mēnesī, kādam pat 3 tūkstoši būs par maz. Taču tas, kas diskusijā notiek pēdējo pāris lapu garumā, ir vienkārši smieklīgi. Pat ja arī autore melotu, tiešām nesaprotu kādā veidā tas ietekmē kāda dzīvi. Bet nē... tiek raktas augšā vecas diskusijas, meklēti un iekopēti komentāri, izdarīti visādi pieņēmumi utt., utjp.. Un to visu reāli dara pieaugušas, it kā saprātīgas sievietes, lai gan patiesībā no malas man šis viss atgādina pamatskolas klases, kad klasē ir viens bērns, kuru visi populārie apsmej visos iespējamos veidos, katrs mēģinādams izcelties ar pēc iespējas stulbāku un muļķīgāku joku, jo... tas taču ir tik jautri! Bet tā laika ir norma šajā forumā - ja viens komentārs nesaskan ar citiem tevis rakstītajiem komentāriem, tad tas nozīmē, ka tu melo! Ja Cosmo konsīlijs nepiekrīt tavam viedoklim, tad tas nozīmē to, ka tev nav taisnība. Ja tevi neapmierina Zara piedāvājums, tātad esi stulba caca. Mjā. Interesantas atklāsmes.
16.05.2018 16:33 |

Reitings 469
Reģ: 03.07.2012
KA VAR BAIBU NEZINAT VAI MARTINU JA TUR KAUT 3 REIZ ESI BIJUSI? dIMAJUA KTIERU BUFETI

:D :D Esmu bijusi tur padsmit reižu. Vislabāk atceros to feino sievieti aiz letes, kuru vienmēr prieks satikt (vārdu nezinu). Jā, atceros, ka pāris reizes ir bijis arī vīrietis, arī diezgan foršs. Bet visbiežāk vismaz man it ietrāpījusies tā sieviete, tāpēc ilgu laiku pat domāju, ka viņa tur vienmēr un visu laiku strādā :D Ja tie ir tie Baiba un Mārtiņš, tad pēc skata zinu. Vārdus nezinu, jā.
16.05.2018 16:34 |

Reitings 23705
ja ir škērmi ja melo un doma ka citi ir mulki. Ja nevar normali izveidot temu bet speciali proivo temu javeido...jo autore labi zin cik, aks kur, par ko varetu iztikt...
16.05.2018 16:34 |

Reitings 23705
smu bijusi tur padsmit reižu. Vislabāk atceros to feino sievieti aiz letes, kuru vienmēr prieks satikt (vārdu nezinu). Jā, atceros, ka pāris reizes ir bijis arī vīrietis, arī diezgan foršs. Bet visbiežāk vismaz man it ietrāpījusies tā sieviete, tāpēc ilgu laiku pat domāju,
nyu luk, pirms troolen tevi blikeju...nav aiz letes martina, bosi( neteiksu kam tiesi) nestav aiz letes, atnak tikai uz miksta divaka kafijo un iedzeret...Tatad nezini neko tur:-P
vsjo bloks, zb minhauzens trollens:-D
16.05.2018 16:36 |

Reitings 23705
un ja aktieru bufete aiz letes nekad nav bijis vecis..jau gadus 12 ja nemldos..:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
16.05.2018 16:37 |

Reitings 469
nyu luk, pirms troolen tevi blikeju...nav aiz letes martina, bosi( neteiksu kam tiesi) nestav aiz letes, atnak tikai uz miksta divaka kafijo un iedzeret...Tatad nezini neko tur
vsjo bloks, zb minhauzens trollens

Nu tak, dura, nu! :D Es neteicu, ka tie ir tie. Es teicu - ja. :D Jo kārtējo reizi atkārtoju, ka cilvēkus slikti atceros pēc vārdiem, vairāk pēc izskata. Vārdi man tiešām neko neizsaka.
Jā, jā, nezinu tur neko :D Tiešām nezinu ne vārdus cilvēkiem, kas tur strādā, ne īpašniekus. Bet zinu tikai to, ka tur var garšīgi un lēti paēst pusdienas, vai iedzert kafiju un uzsmēķēt turpat pie galdiņa.
16.05.2018 16:41 |

Reitings 23705
un ja aktieru bufete aiz letes nekad nav bijis vecis..jau gadus 12 ja nemldos..:-D:-P
16.05.2018 16:42 |

Reitings 469
un ja aktieru bufete aiz letes nekad nav bijis vecis..jau gadus 12 ja nemldos..

100 punkti atceros, ka vienā no pēdējām reizēm, kad tur biju (pagājušogad), vismaz tajā brīdī bija vīrietis. Pati nobrīnījos, jo pirmo reizi redzēju. Nezinu, moš uz brīdi tikai vai aizstāja kādu.
Ai, labi, nav jau jēga te kaut ko runāt, nebija arī patiesībā nodoma izvērst diskusijas vai mēģināt kaut ko pierādīt. Tikai sanāca iemest komentāru, jo nedaudz uzvilkos, redzot aplamus komentārus par teātri. Teātris ir mana sirdslieta un sirdsdarbs, tāpēc reizēm pārāk varbūt personīgi uztveru komentārus par to.
16.05.2018 16:47 |

Reitings 23705
beidz fantazet, nevar aiz letes tur but svesi vai pat savejie veci.Strada tikai damas, un ir dazas nianses ( svesien nenetiksu) kapec tas ir nereali. Ta ka...zinaju ka piekersu trolliu melos..ai apniki ar saviem diviem autorit trollu profiliem.:-P
16.05.2018 16:50 |

Reitings 469
Da labi :D Nav man nekas Tev jāpierāda :D Turpināšu baudīt Dailes teātra aktieru kafejnīcas piedāvājumu, kad vien sanāks iespēja :)
Bet, paldies, ka apstiprināji, ka tā biji Tu, kas tur vazājās ar tīrajiem un netīrajiem traukiem. Toreiz nebiju 100% pārliecināta, kad ieraudzīju, bet nu ir skaidrs, un viss sasienas kopā :)
16.05.2018 16:56 |

Reitings 23705
:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
16.05.2018 16:57 |

Reitings 23705
u, kas tur vazājās ar tīrajiem un netīrajiem traukiem. T
:-D:-D redzi mums trauku mazgataja zale vispar neradas pec 9.00 , netiros noliekam sana uz plaukta vinai pie vienas no izejam, tiros savac piem glazes barmeni, bet zale tante neradas...Tas ja nezinaji:-D:-P
16.05.2018 17:11 |

Reitings 469
Zini, es tur tiešām nesēžu stundām, pētot, kas ir kas un kurš ko dara :D Parasti vai nu aizeju ātri paēst pusdienas, vai arī, ja kādas darba sarunas, tad dzeram kafiju un vairāk koncentrējos uz sarunu biedriem. Pie tam parasti sēžu vai nu dziļumā pie TV vai priekštelpā pie trepēm. Tikai 2x sanāca sēdēt tieši ar skatu uz virtuvi. Nu ar to arī pietika :D
16.05.2018 17:24 |

Reitings 23705
tu tak tur neko izradas nezini:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
16.05.2018 17:26 |

Reitings 469
Lai nu tā būtu :-D
16.05.2018 17:30 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Visu nelasīju.
Tikai vēlos padiskutēt

Kā rāda prakse, tad šajā forumā par naudas tēmām nevar vienkārši padiskutēt, kašķis būs garantēts. :-D
Vai, ja uzskatāt, ka nav pietiekami, cik vajadzētu būt algai, jūsuprāt, lai justos pilnīgi apmierinātas?

Te nav jautājums par algu, te drīzāk ir jautājums par cilvēka prasībām. Kādam dzīvē maz vajag, uz veikalu aiziet, iespējams šad tad uz kino vai teātri. Citam vajag šopingu 3 reizes nedēļā, ikvakara restorānu apmeklēšana un no rītiem kafijas vietā Moet šampanieti. Tāpēc jau ir grūti nosaukt to konkrēto ciparu. Bet ja tēriņi tiešām nav tik lieli, tad ar jau minēto tūkstoti pietiks.
17.05.2018 00:05 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Xanax-nu tiesi taa!Es nespeeju saprast,kaa var gribeeties visu loti daudz,jo beigu beigaas biezi nemaz taas dreebes un somas un daudzie apavi neiet apgroziibaa,staav skapii un beigaas apniik taapat,bet nu katraam savs!
Es laikam esmu rets izneemums,jo man nekad nav gribeejies neko daudz,arii jauniibaa nee.
Es vareetu izdziivot ar 1000Eur noteikti,nebuutu slikti ,ja buutu vairaak,jo tad vareetu vairaak pabraukaat apkaart utt.
Ja cilveeks loti grib,tad var nolaisties no taas "Metropoles augstumiem" uz zemes,nekas traks!Jaaizdomaa tikai ,vai tas ir vajadziigs?Varbuut Tev ir vieglaak palikt tur ,kur esi?
17.05.2018 16:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)