Meklēju Amway konsultantu

Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
Sveikas!
Starp jums kāda ir Amway konsultants Rīgā?
Ļoti vajag!
14.05.2018 14:35 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
bet tā - nekādu problēmu, dzīvojam brīvā tirgus apstākļos, kas iet uz zemnieku tirdziņu, kas trauku tīrāmo no konsultantiem pērk.
31.05.2018 19:04 |

Reitings 23
Reģ: 31.05.2018
Akjelcikvar!
Tavuprāt kas ir Sekta?Un kur Tu te saskati Sektantismu???
31.05.2018 19:08 |

Reitings 23
Akjelcikvar!
:-/:-/:-/
31.05.2018 19:10 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
pārnestā nozīmē, protams, pārnestā. labi, sauksim to par apsēstību. un apsēstības ir visādas. arī iešana tikai uz Lido vai maķīti ir apsēstība, vai pirkt vienas firma apavus. tikai tur nevajag konsultantu pa vidu.
31.05.2018 19:17 |

Reitings 23
Var pamēgināt neviens pa galvu nesit un jebkura bridi vari pārtraugt...Es šaja joma esmu iesaceja...bet man aukšëjā linija uz to tikai dzivo un diezgan labi pelna un audzina meitinu...lidz ar to pasiem ir ari daudz briva laika...Lieto pats preci...iesaki draugiem,pazinat...iesaki viniem pasiem registreties jo ta prece ir letaka...prece tiesam kvalitativa un ilgam laikam...ja prece nepatik var sutit atpakal un sanem naudinu atpakal...
Ja kadi jautajumi:
[email protected]:-D
08.06.2018 17:24 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
O, par šo sektu man gan ir ko teikt.
.
Pirms vairākiem mēnešiem vairāki mani draugi un kolēģi tur līdz ar galiem iepinās. Aizgājuši uz vienu sektas tikšanos, ļāvuši sev pilnībā pārskalot smadzenes un no visa spēka rauj iekšā visus savus paziņas.
.
Par produkciju. Man ir bijis diezgan daudz produktu, lai droši varētu teikt, ka sūC vien ir, ar dažiem izņēmumiem. Glisters ne ar ko nav labāks par citām zobu pastām, ja vien nepērk kolgeitus un blendamedus. Mutes skalojamais līdzeklis ir ok. LOC tīrīšīnas līdzeklis un mitrās salvetes ir pat ļoti labi, noder daudzās dzīves situācijās. Trauku mazgājamais so/so, labāks par feiriku, bet nekas īpašs nav. Roku krēms puslīdz ok, bet ir bijuši arī daudz labāki. Matu šampūni pilnīgs mēsls. Vēl liekāks mēsls ir tie viņu XS dzērieni, kuri esot bez cukura. Man ir tādas aizdomas, ka tad jau labāk dabīgs cukurs, nekā tie mākslīgie saldinātāji, jo šie enerģijas dzērieni ir ļoti saldi. Tāds pats mēsls ir ķiploku tabletes, kas it kā aiztsāj īstos ķiplokus un ļauj izvairīties no nepatīkama aromāta. Dušas želeja patiešām nesausina ādu, bet citādi nekas īpašs, un man personīgi tāds iepakojums ir par lielu, ļoti apnīk tā specifiskā smarža. Šķidrās ziepes labas. Dekoratīvā kosmētika vispār ārpus kritikas. Un tā tālāk. Rezumējot, ja kādreiz ko pati pirktu, tad laikam tikai mitrās salvetes, tās patiešām jebko iztīra.
.
Par sektantismu. Diemžēl (vai par laimi) biju lieciniece tam, kā viņi uzdarbojas. Labs draugs jau bija pārliecināts, ka būšu tanī visā iekšā, tāpēc no manis neko neslēpa. Nezinu par citiem reģioniem daudz, bet Latgales tirgu kūrē pāris Uldis un Marita Zaumaņi no Rīgas. Viss sākās ar to, ka viņi paši caur paziņām atrada dažus cilvēkus, ko uzrunāt. Šos dažus cilvēkus atlika vien pārliecināt par iespējām pelnīt tūkstošus, kad tika piemeklēti atzaram vēl jauni cilvēki no tā paša paziņu loka. Pārsvarā meklē pārus, jo tādiem vairāk uzticas un ģimenes "bizness" skaitās vieglāk vadāms. Un tā viens otru velk iekšā. Katram ievilktajam uz tikšanos jāpierunā vēl daži paziņas. Biju vienā no šīm tikšanās reizēm, tā kā mani gandrīz ar asarām pierunāja aiziet paklausīties. Ļoti psiholoģiski pareizi izvērsta prezentācija, pilnīgi ticu, ka ar daudziem tas patiešām nostrādā. Tālāk, kad cilvēki piekrīt darboties sektā, ar laiku viņus sāk apmācīt vervēt jaunus. Es biju lieciniece tam, kā pieaugušam onkulim lika trenēties un tā kā mantru skaitīt tekstu, ko viņš teiks pa telefonu. Kad vairākas reizes bija visu pareizi noskaitījis, ar pareizajām balss intonācijām, tad ļāva zvanīt paziņām un teikt: "Čau, bla, bla. Klau, man te ir viens kolosāls piedāvājums, kā nopelnīt nedaudz naudiņas, un es iedomājos tieši par tevi, jo tu tāda uzņēmīga un aktīva (var aizstāt ar vajadzīgajiem īpašības vārdiem)". Pirms tikšanās viņi NEKAD neatklāj, ka runa būs par Amway. Tikšanās laikā piedāvā atvērt internetveikala profilu, lai var iegātāties preci, un jautā, vai ir gatavs stāties sektā un vilkt iekšā savus draugus. Ja piekrīt, seko nākamās instrukcijas, piemēram, nosaukt savus paziņas Rēzeknē un noraksturot viņu ambīciju līmeni.
.
Par semināriem. Kāpēc te neviena entuziaste nepastāsta, ka 2 dienu semināri maksā 150-200 EUR? Īsākie maksā ap 40-50 EUR. Tajos garajos parasti sabrauc sektas vadītāji no citām valstīm un stāsta, kā pateicoties Amway, ir nopirkuši māju okeāna krastā, cik lieliski dzīvo utt. Un tad atbrauc mājās apgarotie, gatavi dzīvot tik pat lieliski.
.
Viņiem pat ir sava sektantu literatūra, ko labprāt dala arī bez maksas. Vidusskolnieka līmenī uzrakstīta grāmatiņa, kā nebūt "stulbajam patērētājam", bet kļūt par biznesmeni. Un sektantiem mašīnā braucot jāklausās sektantu diski, ko viņi labprāt arī dara.
.
Un vēl, lai reāli sāktu pelnīt, sākumā ir jāiztērē vismaz 200 eur, bet tur nekas nav tādas naudas vērts.
.
Man ļoti žēl, ka cilvēki tā sapinās. Neticu, ka šie pelnīs tūkstošus ne pēc gada, ne diviem, ne trim. Ja nu vienīgi savervēs veselu koloniju, bet neticu tādam iznākumam. Šie cilvēki ar laiku kļūst apsēsti, apnicīgi saviem neapgaismotajiem draugiem un paziņām, jo par to vien tikai runā. Stāsta, kā šie vairs neslimojot, jo dzerot vitamīnus, kā galva nesāpot, jo dzerot veselīgos enerģijas dzērienus, kā zobi veselīgi palikuši un citus brīnumus. Vissmieklīgākais brīdis bija, kad teicu, ka uz tikšanos neatnākšu, man tajā dienā draugam dzimšanas diena. Uz to saņēmu atbildi: "Bet vai tavs draugs nebūs priecīgs, ja šogad tu neatnāksi, bet nākamgad uzdāvināsi viņam ceļojumu uz ASV?" :-D
08.06.2018 22:33 |

Reitings 23
Man aukseja linija tad pelna un ne mazas suminas...un citur nestrada tik ar so...
08.06.2018 23:41 |

Reitings 23
Pamegibasu...nesanaks nesanaks...
Aiziet jau paspēsu vienmer...Nevienu nespiez un ar varu nevelk...tape kas grip pievienojas...
08.06.2018 23:42 |

Reitings 207
Reģ: 04.01.2018
Mana mamma arī tika ievervēta, pierunāju, lai vairs netērē 200€ mēnesī. Jā, tas summas paliek mazākas, tipa nākammēnes jāmaksā tik 195€, tad 185€, utt. Bet priekš manis tās summas nav mazas un beigās jau būtu tā, ka turētu miljons pulveru un tīrīšanas līdzekļu mājās, bet nepaspētu visu izlietot.
Dabūju dekoratīvo kosmētiku - tonālais man nepatika, acu ēnas vispār... Drogās var dabūt pigmentētākas un ar labāku noturību...
Tie murgi par biolaukiem un bio, viss bio, arī murgs.
Tai pašai kosmētikai izpētīju sastāvu, nav tur daudz kas bio, nekādi marķējumi, nekā.
Mums vēl teica, ka produkti netika testēti uz dzīvniekiem - pat oficiālais Amway saits saka, ka nevar garantet, ka tur nav animal cruelty. Un, papētot, crueltyfreekitty un citus saitus, kas piemin cruelty-free brendus, Amway tiek minēts kā brends, no kura izvairīties. Faktus, ko ļoti viegli pārbaudīt pašam, bet, protams, neviens nepārbauda, jo tas cilvēks, kas pārdod tev to visu, ļoti smuki manipulē un pat nevajag tak pārbaudīt, jo tu cilvēkam uzticies.
Es biju tikai uz kosmētikas prezentāciju, bet tāpat - traki. Traki muld, traki vervē.
Vitamīni ir okei, bet ticu, ka līdzvērtīgus vitamīnus var nopirkt lētāk (un visu viņu produkciju).
Plus, Amway ir MLM - piramīda, pelna tikai augšējie. Mazie, cerībā, ka tiks augšā, visbiežāk paliek bez nekā. :)
09.06.2018 00:22 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Vēl visās MLM, īpaši izteikti tas ir NL, tiek iegalvots, ka tev nav nekādu reālu šķēršļu, lai izveidotu tūkstošus pelnošu biznesu, sadabūtu zem sevis spēcīgu pirmo līniju, uzbūvētu mega komandu un tā tālāk.
Un kad tu saki, ka tev nav tik plašs draugu un paziņu loks, atbilde seko, ka katrs taču savā dzīvē atminas kādu situāciju ar kaimiņu no pirms 5 gadiem īrēta dzīvokļa vai senu skolasbiedru, ar kuru pēdējā tikšanās bija pirms vairāk nekā 10 gadiem. Un vēl labākais, ka uzstādījums viņiem visiem ir ZVANĪT! Tā, it kā man telefonā stāvētu 500 cilvēku numuru, kuru skaits pakāpeniskā secībā ir ticis uzkrāts gadu desmitiem.
Gribas vienkārši pateikt - are you f... kidding me? Tik daudz melošanas kā tas notiek MLM kompāniju vervēšanā reti kur sastapsiet.
09.06.2018 01:09 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
dr1626595, protams, ka pašas augšas pelna. Uz jūsu, lētticīgo rēķina. Bet ja jau tu pati tā gripi...
09.06.2018 09:59 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Iesaku padomāt par apstākli, ka konsultanti mēģina savervēt savus tiešos konkurentus. Latvija nav bezizmēra, pieprasījums jau neaug tikai no tā, ka ir vairāk pārdevēju. Kā saprotu, tad uzņēmums pats nereklamējas, bet uztic šo funkciju nesagatavotiem cilvēkiem bez pieredzes, kas spēj sasniegt ļoti ierobežotu auditoriju. Piemēram, cilvēkiem, kas ir nodarojušies ar e-komerciju, ir labi zināms jēdziens "konversija" jeb "conversion rate" - tas, cik liels procents no lapu apmeklējušajiem cilvēkiem ir kaut ko nopircis. Kā var redzēt šeit, tad tie ir labi ja 3%. Dzīvē, protams, tas būs augstāks, jo cilvēkiem neērti atteikt, varbūt gribas atbalstīt, varbūt uzticas konsultanta teiktajam par produktu. Bet vienalga - pat 10% no 100 cilvēkiem ir tikai 10 cilvēki. Katrs nopērk kaut ko par 30 eiro, kopā sanāk 300 eiro. Komisija ir cik - 25%? Tie ir 75 eiro par 100 cilvēku trobelēšanu. Tikmēr tev jāmēģina atrast nākamais simts, kamēr tavs upline un downline dara tieši to pašu. Potenciālie pircēji paši kļūst par konsultantiem un no tevis vairs neko nepērk.
Tas ir ārkārtīgi neefektīvs biznesa modelis. Man izskatās, ka konsultants ir pircējs, kurš turklāt vēl piepirks klāt nevajadzīgus produktus, lai nepazaudētu savu "līmeni", piemaksās par semināriem un pamācībām, kā arī savervēs vēl citus cilvēkus, kas darīs tieši to pašu.
Nopelnīt var tad, ja esi bijis ātrāks par visiem citiem un esi dabūjis savā downline praktiski visus reģiona konsultantus. Bet tad jau tam vairs nav nekāda sakara ar brīnišķīgajiem produktiem, vai ne? (t)
09.06.2018 12:54 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Starp citu, lai nav jāmin, cik tad īsti nopelna konsultants, tad Amway publicē savu earnings disclosure statement. Te ir par 2016.gadu, te - 2017.gadu.
Es neorientējos viņu līmeņos, bet aktīvs retail consultant vidējie mēneša ieņēmumi ir virs 40 eiro, savukārt certified retail consultant vidējie mēneša ieņēmumi ir 115 eiro. Tie ir ieņēmumi, nevis peļņa. Kas nozīmē, ka tur nav ieskaitīti izdevumi, nodokļi vai "samaksa sev" par ieguldītajām darba stundām. Un šos zelta kalnus nopelna tikai tie, kas sasniedz Customer Volume Rebate - šī sistēma ir samežģīta un grūti saprotama, bet pieņemu, ka tie ir tie 200 eiro, par ko katru mēnesi ir jāiepērk produkti, lai nezaudētu savu statusu?
Business consultants - izskatās, ka tādu pasaulē ir tikai 66 - vidējie ieņēmumi ir ap 2600 eiro mēnesī. Kas, piemēram, ASV it nemaz nav liela alga.
Nauda tur apgrozās, bet galvenokārt virzienā laukā no konsultantu maciņiem.
09.06.2018 13:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits