Meklēju Amway konsultantu

Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
Sveikas!
Starp jums kāda ir Amway konsultants Rīgā?
Ļoti vajag!
14.05.2018 14:35 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Tā nau piramīda...Daudzi tā domā bet ta nau!

Nau Nau :-D
30.05.2018 16:21 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Par to, ka Amway produkti ir slikti un nav savas cenas vērti, nepiekrītu (ok, neesmu izmēģinājusi visus, bet daudzus gan)... Bet par to, ka tā ir viselementārākā piramīda, jāpiekrīt gan.. Protams, ka ir cilvēki, kas sasniedza virsotnes un pašlaik pļauj sava darba augļus, bet cik tādi visā pasaulē ir? Pārējie ir kā vāveres, kas skrien, skrien, skrien pakaļ savam riekstam, bet nekad to arī rokās ķepās nenoķer.
Nesaku, ka būt par "izplatītāju" ir slikti, bet tomēr jāapzinās, ka tā ir piramīda, nevis strīdēties pretī. Nu nau tas nopietni!
30.05.2018 16:35 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Vienā maisā bāžams ar NL, Oriflame, utt.
Viss ir izdevīgi pašai kompānijai. Varu saderēt, ka, lai arī šeit kaut ko nopelnītu, pašai produkti jāpērk. :D un plusā jāpiesaiata cilvēki, kuriem arī kaut kas jāpērk.
Man šitajā patika viena lieta, viena meitene facebook uzstāja, ka redz tā kompānija ir vislabākā, labākaiz naudas pelnīšanas avots. Es pajautāju, a tu nodokļus maksā? Viņa man atbildēja: man uz šo jautājumu nav obligāti jāatbild :-D
30.05.2018 16:51 |

Reitings 502
Reģ: 07.03.2018
Ir arī tiešām ļoti labi produkti, bet labi ka zināms izplatītāja, kura neuzbāžas nekad. Pašai jāuzrunā, kad kaut ko savajagas.
30.05.2018 16:58 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es neliktu vienā maisā ar Oriflame - Oriflame konsultanti necer nopelnīt milzīgu naudu, Amway izplatītāji gan. Man vienreiz pitčoja Amway, prasot, vai tad es negribētu atļauties lielāku dzīvokli vai mašīnu. Jā, kā tad :D
Produkti IR ar uzpūstām cenām. Tāpēc, ka "izplatītājs" - tas ir glaunāks apzīmējums pircējam. Uzņēmums uzvārās dubultā: vienlaikus tirgo produktus par cenām, kas ir augstākas par vidējām cenām tirgū, gan arī ietaupa uz darbinieku algām, mārketinga, veikala telpu īres un uzturēšanas izmaksām, nodokļiem utt. Neticu pasaciņām par superkvalitatīvajām izejvielām. Tur vajadzētu tiešām ārprātīgi ekskluzīvas izejvielas, lai bez visām iepriekš nosauktajām izmaksu pozīcijām sanāktu tādas cenas. Es personīgi esmu izmēģinājusi tikai kosmētiku, kam pilnā cena ir ap luksusa klases līmeni, bet kvalitāte bija absolūti nekas īpašs.
Esmu redzējusi cilvēkus ar lieliem neizpārdotu Amway produktu krājumiem mājās. Negribu pat domāt, cik naudas par to izmetuši, bet ļoti šaubos, ka bilance ir ar + zīmi.
30.05.2018 19:25 |

Reitings 84
Reģ: 22.11.2017
Nu jā, cik tur bija.. 200 EUR mēnesī jāiztērē, lai tu paliktu kaut kādā līmenī, no kura sāc saņemt procentus? Ja neviens nepērk, nākas vien pašam. :D kā var neredzēt, ka tā ir piramīda, jā, tur nav tīrais "tu man iedod 50 EUR, tev iedos 5 citi cilvēki 50 EUR.." bet "nopērc no manis, nopirks no tevis, bla bla." To fanātismu.. Man viens čalis pāris mēnešus nelika mieru, atrodot arvien dīvainākus iemeslus sākt sarunu. Varbūt tūlīt Amway vietā arī mums uzradīsies brīnumainie Monat matu produkti pa 100 EUR gabalā.
30.05.2018 19:40 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Diskusijas veidotājai gan nevarēšu palīdzēt,bet varu tikkai izteikt savu viedokli.
Esmu bijusi uz semināriem. Neteikšu,ka tur ir kas baigi īpašs,vairāk tiešām noder tiem,kas vēlas attīstīt savu klasisko,vai cita veida biznesu.
Ja runājam par biznesu kā tādu,pelnīt var dažādi. Vai nu tu esi kā izplatītājs un pasūti preci citiem un to pārdod,paturot atlikušo starpību sev,kas nu jau vairs nav tik izdevīgi kā kādreiz, vai arī piekopt prosumer ekonomiku. Pati tā ārprātīgi ar šo biznesu neaizraujos,bet esmu iekšā un pērku to,kas ir vajadzīgs. Pelnīt var,tas tikkai atkarīgs no gribasspēka.
Ja runājam par produktiem,nepiekritīšu tiem,kas saka,ka tie nekam neder. Un pat ja produkts kādam strādā tāpat kā jebkurš cits līdzeklis,tad parēķinot to,cik tu iztērēsi par koncentrātu un cik par jau lietošanai gatavu produktu attiecībā pret laika periodu ko lietosi,atšķirība jūtama.
Pati gan izmantoju Dish Drop, universālo mazgāšanas līdzekli,kondicionieri matiem, serumu matiem,kas manuprāt ir vienkārši dievīgs.
Dušas želejām smarža ir un ir veseli divi veidi. Man patīk oranžais. Tā kā,nāksies oponēt vienam komentāram. :)
Zobu pasta un zobu birste no Amway mums jau pašsaprotama lieta.
Nopirku arī sejas krēmu no zilās līnijas. Nezinu vai sakritība jo nelietoju kosmētiku vasarā vai tiešām tas no krēma,bet sejas āda uzlabojusies.
Tas tā,mans personīgais ieskats un viedoklis. ;)
30.05.2018 20:45 |

Reitings 1445
Pluss,tiešām tā nav piramīda. Tas ir tīkla mārketings.
Ja parokas dziļāk,var saprast,ka piramīdā esošais apakšējais nekad nepelnīs vairāk par augstākstāvošo. Tīkla mārketingā tas ir iespējams. Tas tā,lai saprastu atšķirību. :)
30.05.2018 20:49 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
viss skaidrs. baigi var nopelnīt. trakākais, ka šitie parasti radiem un paziņām uzmācas..
a kas notiks , ja pasaulē būs 7 miljardi izplatītāju? :)
30.05.2018 21:08 |

Reitings 4628
Ja interesē šī tēma, iesaku pameklēt grāmatu Merchants of Deception, internetā var atrast. Tur ir aprakstīts, kā ar produktu tirgošanu nopelnīt ir būtībā nereāli, bet augstākajos līmeņos esošie pelna ar motivējošo materiālu un semināru rīkošanu, par ko zemāk stāvošie izplatītāji maksā kā nez par kādu spīdošu iespēju. Tas nekas, ka MLM produktu izplatītājiem ar reālu uzņēmējdarbību ir visai mazs sakars. Grāmatai gan ir vairāki desmiti gadu un esmu pārliecināta, ka pa šo laiku Amway ir modernizējies, bet diez vai dziļākajā būtībā kaut kas ir mainījies. Es neredzu, kā var kaut ko sakarīgu nopelnīt ar pārcenotiem, labākajā gadījumā viduvējiem, grūti pieejamiem, pirms pirkšanas neizmēģināmiem produktiem no zīmola, kas plašākai sabiedrībai pat nav īsti zināms?
30.05.2018 21:38 |

Reitings 1445
@Elizabete. - Neaiztāvu kompāniju,bet tu pirms pērc veikalā tomātus arī pagaršo? Vai,piemēram,poda tīrīšanas līdzekli? :D
30.05.2018 21:49 |

Reitings 4628
@Elizabete. - Neaiztāvu kompāniju,bet tu pirms pērc veikalā tomātus arī pagaršo? Vai,piemēram,poda tīrīšanas līdzekli?

Pirmkārt, tas ir tikai viens no vairākiem uzskaitītajiem aspektiem, kāpēc lētāk un vienkāršāk tāda tipa produktus ir nopirkt, piemēram, Drogās.
Otrkārt, es no Amway esmu mēģinājusi tikai dekoratīvo kosmētiku. Ja es taisītos maksāt kaut pusi no viņu noteiktās pārdošanas cenas, tad jā, tāpat tā būtu pietiekami liela summa, lai nepirktu uz dullo!
30.05.2018 22:08 |

Reitings 1445
Dekoratīvo kosmētiku neesmu mēģinājusi no viņiem. Un tas jau galu galā ir tikkai viena tipa produkts. Kas vienam neder,otram der. Re,kādai nepatika dušas želejas un matu kopšanas līdzekļi,man savukārt tie der,un parēķinot uz to,kā es tos lietoju,man cena atmaksājas.
Katram savs.
30.05.2018 22:17 |

Reitings 13
Reģ: 30.05.2018
nesaprotu ko daudzi te gvelz...
neviens nevienam neko neiekodee tas vis ir pasa cilveeka zinaa vai veelas buut kaa izplatiitaajs un iegaadaaties preci leetaak vai iesaistiit cilveekus patstaavigi neuzspiezot nevienam to.
ja kaads apmaatiigi grib tik uz augsu tad var buut jaa ka cilveekiem luudzas lai iesaistas,bet paarsvaraa kaa piem. arii es aicinu cilveekus uz maarketingu vini to noklausaas es pajautaaju vai tas interesee ja vins man atbild neinteresee ok taa ir tava izveele bet ja interesee tad uzaicinu uz seminaariem un tur tiesaam izstaasta siiki par amwy produkcijas kvalitaati.
un viniem tiesaam taa ir laba pie tevis var buut prece 3-meenesus tu vari lietot to un ja tu peec 2-meenes atskaart ka taa tev nepatiik luudzu tu vari suutiit atpakal un bez probleemaam tev atgrieziis naudu vai citu preci apmaina.
un jaa tur ir vis daargaaks,bet ja apreekina cik izmaksaa mums piem.
peerkot to pasu zoba pastu labi es samaksaaju tur 4-ls par lielo tulbu man vina gandriiz gadu kalpo,bet parastaas muusu veikalos kopeerku ik pa 2-meenes izbeidzas apreekinot vienalga esmu vineetaaja un taa irar daudzaam preceem....
par amwey es varu teikt tik to labaako....
pastaav arii taadi starpnieki un tie var gan civeekiem sacakereet smadzenes,bet ne amway ta ir un buus loti labas kvalitaates preces...
31.05.2018 08:41 |

Reitings 23
Reģ: 31.05.2018
8-)8-)8-)
31.05.2018 10:55 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Inese, vai jūs mani varētu apgaismot, kāpēc šie produkti netiek vienkārši pārdoti veikalos?
(Uz šo drīkst atbildēt arī MK, Faberlic, Oriflame utt. izplatītāji)
Man šis koncepts gluži vienkārši nav skaidrs :)
31.05.2018 11:26 |

Reitings 1445
Atbildēšu viņas vietā- tā vietā lai maksātu par telpu īri,vietu veikalā,piegādātājiem, darbiniekiem,ir vieglāk uztaisīt internetveikalu un attiecīgi samazinās izmaksas uzņēmumam un klients pats sēžot mājās var veikt pasūtījumu.
31.05.2018 16:28 |

Reitings 65
Reģ: 09.04.2018
Inese Paulicāne
Mīļā,User105737!
Tā nau piramīda...Daudzi tā domā bet ta nau!

Ja Tu vēlies mani uzrunāt, tad raksti lūdzu: "mīļais"
.
1. Nevis NAU, bet NAV, varbūt, ka esi atradusi zelta bedri, kur visi saka: nau nau, tad jau viss ok un tik uz priekšu
2. Par piramīdu - kamēr Tu un citi "labdari" iesaistās šajā biznesā un ģenerē produkta patēriņu, tikmēr tā ir piramīda, ieguvējs jau ir tas, kas to visu aizsāka, parasti šādiem pirmaīdas principa uzņēmumiem pašā sākumā tiek maksāts uzņēmuma daļās, nākamajiem atkal mazāks un mazāks honorārs, līdz mēs nonākam pie Tevis. Kur nav uzņēmuma daļas un ļoti smieklīgs honorārs un tā pa ķēdīti uz augšu.
.
līdz ar to - kamēr iesaisti citus un pati lieto, Tu mākslīgi veicini šī produkta patēriņu.
.
sen sen sen atpakaļ, ja nemaldos gadus 4,5 esmu mēģinājis to trauku mazgājamo līdzekli - koncentrātu, putas ražojās, ka prieks, bet taukus tomēr nenoņēma un tāda nepatīkama sajūta tiem nomazgātajiem traukiem, bet kopš tā laika mazums kas ir mainījies un viss ir skaisti.
31.05.2018 17:33 |

Reitings 529
Reģ: 31.03.2018
Ir labas lietas arī nopērkamas, piemēram trauku mazgāšanas līdzeklis tiešām ilgu laik iet, kā arī pulveris, bet nopirku matu masku par kuru nevienu labu vārdu gan nevarētu pateikt.
31.05.2018 17:47 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
par ideju taisnība, protams, kāpēc i-veikals būs lētāk. tikai - amway nemaz nav publiska i-veikala, amway ir sekta :)
31.05.2018 18:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits