Diskusijas veidotājai gan nevarēšu palīdzēt,bet varu tikkai izteikt savu viedokli.
Esmu bijusi uz semināriem. Neteikšu,ka tur ir kas baigi īpašs,vairāk tiešām noder tiem,kas vēlas attīstīt savu klasisko,vai cita veida biznesu.
Ja runājam par biznesu kā tādu,pelnīt var dažādi. Vai nu tu esi kā izplatītājs un pasūti preci citiem un to pārdod,paturot atlikušo starpību sev,kas nu jau vairs nav tik izdevīgi kā kādreiz, vai arī piekopt prosumer ekonomiku. Pati tā ārprātīgi ar šo biznesu neaizraujos,bet esmu iekšā un pērku to,kas ir vajadzīgs. Pelnīt var,tas tikkai atkarīgs no gribasspēka.
Ja runājam par produktiem,nepiekritīšu tiem,kas saka,ka tie nekam neder. Un pat ja produkts kādam strādā tāpat kā jebkurš cits līdzeklis,tad parēķinot to,cik tu iztērēsi par koncentrātu un cik par jau lietošanai gatavu produktu attiecībā pret laika periodu ko lietosi,atšķirība jūtama.
Pati gan izmantoju Dish Drop, universālo mazgāšanas līdzekli,kondicionieri matiem, serumu matiem,kas manuprāt ir vienkārši dievīgs.
Dušas želejām smarža ir un ir veseli divi veidi. Man patīk oranžais. Tā kā,nāksies oponēt vienam komentāram. :)
Zobu pasta un zobu birste no Amway mums jau pašsaprotama lieta.
Nopirku arī sejas krēmu no zilās līnijas. Nezinu vai sakritība jo nelietoju kosmētiku vasarā vai tiešām tas no krēma,bet sejas āda uzlabojusies.
Tas tā,mans personīgais ieskats un viedoklis. ;)