Redzes lāzerkorekcija

Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Sveikas :)
Kāda ir veikusi šo procedūru ?
Cik ilgi pēc tās veikšanas ir diskomforts, kādas ir kopējās sajūtas? Pats process tiešām nesāpīgs?
07.05.2018 11:51 |

Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Pierakstījos uz redzes korekciju un, nez kāpēc, nolēmu noskatīties youtube video kā tas notiek.
Dusmas tagad pašai uz sevi :'-( visa dūša papēžos, skats briesmīgs :-(
08.05.2018 11:47 |

Reitings 416
Reģ: 02.01.2018
Kalifornija, skats, protams, ir briesmīgs. Tā tomēr ir operācija, bet tev nav jākoncentrējas uz to, jo tāpat zini, ka tev būs anestēzijas pilieni, tu neko nejutīsi un neredzēsi, tikai lāzera punktiņu.
08.05.2018 11:56 |

Reitings 575
Reģ: 20.11.2015
Es uztaisīju redzes korekciju pirms trim gadiem LT. Gribēju uztaisīt jau pirms 10 gadiem, bet tās summas uz to laiku bija lielas un tad cilvēki runāja to pašu ko tagad, vēl minot, ka pastāv risks palikt aklam pēc operācijas :-D
Pati operācija nesāp, jo tiek izmantota anestēzija acīs. Procedūra bija nedaudz nepatīkama, bet ilgst tikai dažas sekundes, pēc tam trīs stundas acis sāpēja, bet tieši pēc trim stundām sāpes pilnībā pazuda un vakarā jau pastaigājos pa Akropoli. Pēc operācijas man parādījās astigmātisms un redze dubultojās. Uztraucos pamatīgi, bet vēlāk astigmātisms pazuda un divu mēnešu laikā arī dubultošanās pārgāja par visiem 100%. Redze vēl joprojām kā snaiperam, izbaudu to, jo pirms tam man bija -5.5 un lēcas vairs nenēsāju dēļ atgadījuma, kad man saplīsa lēca, ņemot to ārā un ar lielām grūtībām dabūjū ārā pārējās lēcas daļās no acs, netraumējot sevi. Pēc tam uzzināju, ka bija jābrauc uz slimnīcu, jo varēju arī savainot aci. Slikti paliek to visu atceroties.
16.05.2018 14:23 |

Reitings 575
Reģ: 20.11.2015
Bet priecājos par to, ka saņēmos operācijai. Beigās bija cilvēki, kas uzstāja mani aizvest un būt kopā ar mani, jo es runāju, ka ļoti to gribu, bet ka baidos.
Kalifornija neuztraucies, mēs to pašu esam piedzīvojušas un skatījušas youtube video :-D
16.05.2018 14:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)