Kaut kā ir sanācis tā, ka pēdējo mēnešu laikā esmu kļuvusi par "trako draudzeni". Pirmo reizi mūžā pārmetu kādam FB laikus. Kronis visam bija vakar - attinu atpakaļ saraksti ar draugu, lai atrastu, kurā tieši maijā pirms gada iepazināmies un uzgāju linku uz viņa imgur kontu. Domāju, "o, forši, jāiečeko". Un tad nu sākās mana lielā gruzīšanās par to, ka viņš (pietam vairākus gadus atpakaļ) komentējis seksīgas beibes ar tādiem tekstiem kā "preci mani", "sievas materiāls". Lielas krūtis, protams, arī topā (es ar savu B-cup sāku kompleksoties). Turējos, turējos, bet beigās tomēr pateicu, ka apskatījos viņa imgur komentārus un galīgi nepriecājos par tur redzēto.
Reāli abi esam pieauguši cilvēki un man nav tiesību pārmest viņam, ko viņš dara un ko nedara savos sociālajos tīklos. To es saprotu. Pirmkārt, man radās jautājums, vai vispār šo cilvēku pazīstu, jo kaut kā nelikās pēc šāda komentāru rakstītāja, bet nu labi.. Galvenais jautājums ir tāds - kā būt gudrai sievietei un prast turēt muti, pat ja kaut kas, kas mani neapmierina uzpeld? Tas, ka jāceļ pašapziņa, jākoncentrējas uz savu dzīvi u.tt., tas man ir skaidrs.
Priecāšos par visiem komentāriem. Palīdziet, meitenes, man nebūt crazy girlfriend. Pat speciāli izveidoju kontu forumā, jo problēma tāda, ka pat draugiem stāstīt kauns, ka par šādām lietām cepos.