Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Intīmās attiecības

 
Reitings 2
Reģ: 03.05.2018
Sveikas. Vēršos pēc padoma, ieteikuma un uzmundrinājuma. Būšu diezgan tieša.
Pēc gadu ilgas randiņošanas, ar puisi sākām mūsu attiecības uztvert nopietni. Mūs vieno daudz dažādu kopīgu interešu, sakrīt viedokļi, ir abpusējas simpātijas, esmu šim puisim pieķērusies. Man ir 20, viņam 23 gadi, pirms manis viņam bijušas arī citas attiecības. Viņš ir pirmais vīrietis, ar ko man bijusi tuvība, taču viss nav tik rožaini, kā sākumā likās. Esmu ļoti kautrīga un atturīga.
Tiekamies tikai nedēļas nogalēs. Reizēm viņš paliek pie manis, reizēm es pie viņa. Viņš ar seksu mani nesteidzināja, nekad agrāk nebijām par to runājuši, taču vienā vakarā nosacīti viss notika. Puisis zināja, ka esmu nevainīga. Man ļoti, ļoti sāpēja, bija diezgan daudz asiņu, taču puisis manī iekšā netika. Nākamajā dienā pat kājas lādzīgi kopā nevarēju salikt, jo viss sāpēja.
Tā turpinājās arī otrajā un trešajā tikšanās reizē, ka viņš manī iekšā netika. Pēc tam jau sāpes bija mazākas un puisis locekli ievadīja manī, taču tas visu laiku slīdēja ārā, nekas nav mainījies un dēļ tā arī nekas nesanāk joprojām. Kad puisis mani apmierina ar pirkstiem, sajūtas ir, bet tiklīdz viņš ievada locekli, es pilnībā neko nejūtu.
Man paveicies, ka puisis mani mierina, sakot, ka viss būs kārtībā, visam vajadzīgs laiks, pieredze, tas taču nekas traks nav, bet man par sevi ir kauns. Es nezinu, kā uzvesties gultā kopā ar viņu. Viņš mani skūpsta, glāsta, bet es šīs sajūtas viņam pretī sniegt nespēju, jo gluži vienkārši es baidos izrādīt savas jūtas, ja nu kaut ko izdarīšu nepareizi.
Es nespēju pieņemt to, ka nevaru viņam sniegt baudu. Mūsu saziņa kopš intīmās dzīves uzsākšanas nav nedz mainījusies, nedz pasliktinājusies, viņš joprojām izrāda iniciatīvu satikties, taču kopš pēdējās kopā pavadītās nakts, es nespēju nedomāt par to, kā viņam bijis ar citām meitenēm.
Pēdējā tikšanās reizē nolēmām to nedarīt, bet rīt viņš brauc pie manis. Es gribu padomu tam, kā atbrīvoties, kā justies drošai un pārliecinātai par sevi, lai varētu puisim sniegt to, ko viņš ļoti cer sagaidīt. Šobrīd man ir svarīgi, lai viņš justos labi. Varbūt arī vienkārši vēl nebiju gatava intīmajai dzīvei.
03.05.2018 18:06 |
 
Reitings 2
Reģ: 03.05.2018
Tiešām nevienai nav ko piebilst?
04.05.2018 11:08 |
 
Reitings 42
Reģ: 18.12.2017
Man arī tā bija- viss tiešām nāk ar laiku. Tas par seksu.
Bet izskatās, ka tur tās attiecības jums tādas štruntīgas- zini, ja ir mīlestība un cieņa no abām pusēm, viss atraisās un notiek pats no sevis.
Varbūt ar šo puisi gulēt nevajag, ja esi tikai brīvdienu mantiņa?
04.05.2018 19:38 |
 
Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Bet izskatās, ka tur tās attiecības jums tādas štruntīgas- zini, ja ir mīlestība un cieņa no abām pusēm, viss atraisās un notiek pats no sevis.
Varbūt ar šo puisi gulēt nevajag, ja esi tikai brīvdienu mantiņa?

Kā man patīk šie secinājumi - kādā sieviešu žurnālā šis bija rakstīts? :-D
Tu pat rakstot liecies saspringusi, ieciklēta, sasieta. Tas ir jauki, ka vēlies apmierināt viņu, bet pēc manas pieredzes, sievietei vispirms jāsāk ar sevi. Padomā, kas Tev liek sarkt un mulst, bet kas - gūt baudu. Have some fun with yourself, dari to regulāri. Normālās, mīlošās attiecībās tā bauda nav "viņa" vai "viņas", bet gan "viņu", jo, tici man, vīrietis nepaliks neapmierināts sastopot sievieti, kas "izbauda sevi". Un domāt tādās kategorijās, kā "varbūt nebiju tam gatava" vai "kas viņam bija ar citām", vispār nav jēgas, jo tas ir noticis, izdarīts un mirklis aizgājis - ne viņam citas tagad blakus, ne Tev iespēja atgūt savu nevainību. :)
04.05.2018 19:49 |
 
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
es baidos izrādīt savas jūtas, ja nu kaut ko izdarīšu nepareizi.
Es nespēju pieņemt to, ka nevaru viņam sniegt baudu.

Es gribu padomu tam, kā atbrīvoties, kā justies drošai un pārliecinātai par sevi, lai varētu puisim sniegt to, ko viņš ļoti cer sagaidīt.

Pirmajā citātā arī slēpjas iemesls. Un atbildi (otro citātu) Tu arī pati esi pateikusi. Nebaidīsies un riskēsi - varbūt iegūsi; baidīsies un neriskēsi - zaudēsi ar garantiju.
04.05.2018 19:52 |
 
Reitings 42
Reģ: 18.12.2017
Pārsliņa- nebija sieviešu žurnālā, tik basic ir mani uzskati :D
04.05.2018 20:10 |
 
Reitings 179
Reģ: 28.10.2017
Joji kaut kādi traumētas sievietes iedomas par brīvdienu mantiņam.
Tieši otrādi - čalim visu cieņu par pacietību.
Pat es sākumā biju kokaina, lai cik mans raksturs tāds nebūtu. Tāpēc ja, domāju, ka vajadzīgs laiks un sapratne.
04.05.2018 21:05 |
 
Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
O, nu, es neteiktu, ka basic uzskati, bet drīzāk, ka fantāzija Tev strādā labi. :)
P.S. Nekas no manis rakstītā nav domāts kā uzbrauciens.
04.05.2018 21:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits