Esmu lietojusi, vairākus kursus ar pārtraukumiem, kopumā vairāk par gadu. Tas bija kādus 3 gadus atpakaļ. Antidepresanti man bija noteiktas slimības dēļ un tā nebija gluži depresija.
Blaknes pārtraucot tiešām ir iespaidīgas, tik ļoti, ka apdomātu, vai lietotu tās vispār. Sākumā jā, ir labāk, bet devas pamazām jāpalielina, lai efekts saglabātos. Pēc tam arī tas vairs neko nedod. Un viss atgriežas..
Par svaru, lietojot AD, tas tieši kritās, notievēju īsā laikā, lai gan tas vispār nebija pašmērķis, ēstgriba bija stipri samazinājusies, dēļ tā arī bija miega problēmas.. bet savu tiešo funkciju AD pildīja labi, sākotnēji. Lai gan kā viena no AD blakusparādībām ir iespējama dzirdes pasliktināšanās, interesanti, ka pēc AD lietošanas man dzirde palika daudz jūtīgāka, nezinu kā izskaidrot, bet ja man agrāk netraucēja kaut kādas fona skaņas (kas parasti citiem cilvēkiem vienā telpā ar mani netraucē), tad pēc AD lietošanas - viss traucē un uzvelkos par to, trauksmainība.
Par emocijām - vispār esmu emocionāls cilvēks, bet, lietojot AD, emociju bija ļoti maz. Gan negatīvo/gan pozitīvo. Tas bija tāds pofigisms par visu, kas notiek apkārt. Ne pacilātums, kā citi apraksta, bet tieši tāda patīkama vienaldzība. Lai gan atkārtošu, pēc dabas esmu emocionāla un tāda, kurai "viss uz sejas rakstīts", grūti noslēpt emocijas.
Tas īsumā, bet nu, protams, tas viss ir ļoti individuāli, jo AD pēc savas būtības mēdz būt ļoti atšķirīgi (SSAI, TCA, SNAI utt.) un pat tās pašas blakusparādības no viena preparāta dažādiem cilvēkiem - var būt pilnīgi atšķirīgas.