Negribu nevienu apvainot ar virsrakstu, izlasiet, lūdzu, līdz galam. :) Un nezinu kam pajautāt, jo mani draugi dalās uz divām kategorijām:
1) puiši, kuriem viss pie kājas (tādi kā pofigisti), un viņi vispār neraizējās par savu intīmo veselību – nodarbojas ar seksu bez prezervatīviem ar meitenēm, kuras redz pirmo reizi dzīvē
2) puiši, kuriem ir pastāvīgas draudzenes un, respektīvi, viņi arī nelieto prezervatīvus un neraizējas par to, ka var kaut ko saķert
Bet tā ka mani rūp mana veselība un man nav pastāvīgas meitenes, man radies tāds jautājums. Teiksim, esmu saticis meiteni, starp mums paskrēja dzirkstele un es viņai sāku caur biksītēm taustīt vāverīti vai arī pat ar saviem pirkstiem ielīdu truša alā. Ja es pēc tam ar to pašu roku vilkšu kondomu, es taču respektīvi pieskaršos pie sava mazā un varu inficēties, pareizi?
Jautājums: ar ko vajag nomazgāt rokas pēc tam, kad es ielīdu ar pirkstiem truša alā vai taustīju vāverīti? Ar ziepēm taču būs par maz, vai ne? Un vai ir kaut kādi parocīgi līdzekļi? Piem., ja man ar kādu meiteni uznāk kaisle kādā parkā vai tamlīdzīgā vietā, es taču nesākšu skriet caur visu pilsētu un meklēt tuvāko vannas istabu lai nomazgātu rokas un pēc tam atnāktu atpakaļ… :D
Tas ir nopietni: es negribu pēc seksa staigāt ārstēties, bet reāli nav kam pajautāt. :(