skudrulaci oj augstpapēžu kurpēs es vispār kā klauns jūtos,Es laikam arī tā justos, it sevišķi, ja tādā izskatā izietu uz ielas. :D Es vispār nekad neesmu uzvilcis augstpapēžu kurpes. Toties vienreiz pie Brīvības pieminekļa vakarā redzēju, ka viens puisis un meitene samainījās apaviem - meitene uzvilka puiša botas, bet puisis - meitenes augstpapēžu kurpes. Un abi gāja tālāk pa Brīvības bulvāri.
Interesanti zināt ko te daļa uzskata par vīrišķīgu raksturu, uzskatiem!? Varbūt tad es arī tāda esmu, bet savus 20+ gadus to neesmu apzinājusies, jo nekad neesmu par tādām muļķībām domājusiLabāk attapties jaunībā nekā sirmā vecumā. Bija viena franču rakstniece vai rakstnieks (aizmirsu - kas), laikam George Sand, bet varbūt arī kļūdos. Viņa sarakstījās visu dzīvi ar vienu vīrieti, kurš domāja, ka sarakstās ar vīrieti. Tam vīrietim ļoti patika tā sarakste, un mūža beigās viņš uzrakstīja viņai apmēram tā: "Cik žēl, ka tu esi vīrietis!"
George Sand bija sieviete.Bija runa par to, vai tā vispār bija viņa, kas sarakstījās.
Nu kā, jo vairāk atbilst stereotipiem (gatavo, krāsojas, jūk prātā no somiņām, neatpazīst skrūvgriezi / mīl alu un futbolu, brīvdienās labo moci, pogu nav šuvis un nešūs, kaut nošauj) jo "tipiskāks" sievišķīgais / vīrišķīgais tipsJa pa jokam, tad - jā. :) Bet, ja pa īstam, tad pieminētās lietas ir tikai konkrēti gadījumi audzināšanas un intelekta izpausmei. Būtību aprakstīt laikam nebūs tik vienkārši vārdu trūkuma dēļ.