Sveikas!
100 gadus neesmu te bijusi, bet ienācu šeit, jo zināju, ka te varu atrast to ko meklēju :-P
Tā nu ir sanācis, ka pusgadu strādāju savā tagadējā darbā, bet no gaisa nokrita piedāvājums, kam nevaru atteikt un nākas pamest esošo darba vietu, lai gan pirms nedēļas vēl nemaz galīgi nebija tādas domas. Vienīgi situācija tāda, ka mans aiziešanas laiks ir galīgi nepiemērots brīdis, tāpēc negribu pamest kolēģus likteņa varā un esmu noskaņojusies palīdzēt personāldaļai atrast kādu, ko varu piedāvāt savā vietā... :-) varbūt kādai šis ir aktuāli, lai gan protams, saprotu, ka tuvojas vasara un neviens baigi nealkst mesties darbā... (t)
Tomēr īsumā par vakanci:
Skola Rīgas centrā. Amats - sekretāre. Pienākumi - e-pasts, telefona zvani, dokumentu aprite/reģistrācija/sagatavošana, mājaslapas administrēšana, korespondence, laminēšana, darbs ar biroja tehniku, darbs ar skolēniem klātienē (informācijas sniegšana uzņemšanas, absolvēšanas un mācību laikā), saimnieciskie jautājumi un tamlīdzīgu ikdienas uzdevumu veikšana. Darba laiks - darba dienās 9.00-17.00. Atsaucīgi kolēģi un tiešais vadītājs. Alga nedaudz zem 500eur uz rokas (atkarīgs no piešķirtā budžeta).
Ja Tevi kaut mazliet uzrunāja piedāvājums un ir Tev aktuāls, lūdzu raksti man e-pastu uz
[email protected] :) vai ja nav aktuāls pašai, bet varbūt zini kādu, kam būtu, tad lūdzu padod tālāk!
Paldies par uzmanību! (l)