Ka jums
Vai jūs ticāt hoskopiem?
Es piem ticu pati pēc horskopa esmu zivis un tiektoes ar pietieku daudzumu vīriesu man par katru ir izveidojies preikšstats;
Auns-tas ir vnk pižģets bija gatavs mani drazt ,visu,kas kustas,visur un visas iespējamas vietās,pat vienriez pilsētas centra kadā pagalmņa un sabiedriska trasporta braucot mājas.
Vērsis- Sīkmanīgs, kasīgs. Pielīdējs un sūdzambībele. Dzīvē seko straumei un izpilda visus priekšniecības norādījumus.
Dvīņi-muldēja viena muldēšana,nekas intresans
Vēzis-baigi romantiski un bagie memes dēliņi nveiksminieki pēc definicijas.
Lauva-ļoti slinks
Jaunava-vnk ienīstu šo zīmi bez mugurkaula un bez rakstura vienu dienu vnk paņēmu un pārgulēju ar viņa labāko draugu neko vispār neteica,pat piedāvaja palikt par draugiem.
Svari-Baigi iemīlejusies sevi,ka šķiet viņus nekas vairak neitresē,ka pats viņš
(Viena randiņa,kad apēda bulciņu sāka bez maz vai raudāt,ka nedod dievs viņa prese ir izbojājusies).
Skorpions-tāds pats,ka auns tikai nedaudz ieturēts.
Strēlnieks- Visbiežāk izskatās pēc pretīga idiota, un gandrīz vienmēr tāds arī ir. Viņa kretīnisko optimismu un neatlaidību nespēj atvēsināt.
Mežāzis-neizsakami garlaicīgi un pesimistiki vīrieši ar kuriem runājot gribas aizmigt
Ūdensvīrs-Fantasts un sapņotājs, pilnībā atrauts no reālās dzīves. Nekad neatdod naudu, ko aizņēmies.
Zivis-liekas,ka dzīvo pavisam citā pasaulē un negrasas nolaisties uz zemes
Ka jums liekas kuras ir labākas zodiaka zīmes un kuras ne padlieties sava pieredzē
Man personigi liekas,ka labākas ir :Ūdensvīrs,lauva,auns,vērsis