Manuprāt, ir liela starpība starp būšanu skarbai un sava viedokļa izteikšanu, vai drīzāk pastāvēšana par savu viedokli. Pirmais, vismaz manās acīs, ir kas ļoti negatīvs un nesaprotu, kāpēc daži cilvēki savu nekaunību un brīžus, kad labāk vajadzētu paklusēt, attaisno ar "es vienkārši izsaku savu viedokli." Izteikt viedokli un arī pastāvēt par sevi var arī pieklājīgi, labi, ja otram nepielec pieklājīgi, tad rupjāk. Iemācīties.. Laikam metot pie malas visus tos ko gan par mani padomās, ja nu apvainosies, nu.. Domājot par sevi vairāk, kā par otru, īpaši gadījumā, ja kāpj uz galvas. Manā gadījumā problēma ar šo ir tā, ka es bieži paklusēju, kad labāk runāt pretī tādēļ, ka negribu izraisīt konfliktu, jo ja es sākšu daudz runāt un man vēl runās pretī, es pateikšu ļoti, ļoti riebīgi. Un negribās to konfliktu. Es arī mācos. Un re - piemēram, šeit ir tas, par ko rakstīju sākumā - labāk pieturēt muti un saprast, ka vari aiziet par tālu, nevis būt lecīgam un attaisnoties ar "nu es taču esmu atklāta."