nespeju no galvas izdabut ara savu pirmo milestibu :(

Reitings 26
Reģ: 29.02.2012
Sveikas meitenes.
Paris nedelas atpakal biju aizbraukusi majas uz Latviju , un Lieldienas sanaca iedzert kopa ar savu pirmo milestibu , bet tas nekas divains nav jo vina masa ir mana labaka draudzene pie ka es palieku kad ciemojos Latvija un vini dzivo viena liela maja taka visu laiku vinu nesatieku kamer esmu Latvija.
Kad dzivoju Latvija es iepazinos ar Jani pateicoties vina masai, un iemilejos bet vins bij 7 gadus vecaks pa mani un vinam 16 gadiga meitene ipasi nebija vaidziga , lai gan ka dzeram kopa no rita vienmer pamodos pie vina gulta, bet nekad nebijam pargulejusi jo kautka nesanaca bet bijam intimi , tad es 19 gados aizbraucu prom veljoprojam milot vinu bet vins jau sev bija atradis draudzeni kas kluva pa vina sievu un berninis ari viniem ir.
Pirmos divus gadus es nebraucu majas taka sanaca man vinu aizmirst un priecaties par vinu jo vins ir beidzot laimigs :)
Bet tad gadus velak saku ar vien biezak un biezak majas braukt un katru gadu sanak ari vinu satikt, iedzeram runajam vins man komplimentus izsaka, un skatas uz mani ta divaini.
Bet es tam nekad isti nepieversu uzmanibu jo man pasai ir draugs ar kuru esmu laimiga un negribetu vinu zaudet..
Bet sijas lieldienas ar Jani es vinam teicu cik loti lepojos ar sevi ka vairs man vins nepatik un ka esam izaugusi es vairs neesmu ta maza meitene kas bija 10 gadus atpakal..
Un sanaca ta ka mes nakti pavadijam kopa bijam intimi , no rita pamaniju ka vins man uz kakla atstajis uzsuktu zilumu (e) nebiju pa to prieciga bet nu tas ir cits stasts.. :-D
Bet tagad kad esmu atpakal majas un ar savu draugu nespeju beigt domat pa Jani , redzu ka vins nav laimigs sava lauliba..
Es nespeju saprast kapec es padevos vinam.. :'-(
13.04.2018 19:29 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Krāpšana mūsdienās it kā skaitās normāla, jo morālās vērtības jau sen kā kaķim zem astes, kā arī tāpēc, ka arvien vairāk cilvēku (parasti vīr. dz.) sludina, cik tas ir normāli un pavelkas arī sievietes, kurām nav nekāda mugurkaula un gatavas paciest da jebko, lai būtu kopā ar "vīrieti" - tad arī sludina, cik tas ir normāli un tā dara visi.
Nē, tas nav normāli. Tas ir amorāli un degradējoši ņemties pa svešām gultām jaukt laulības un attiecības
16.04.2018 09:41 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Laikam oponēšu, man šķiet, ka sievietes nokrāpj tikapat bieži cik vīrieši. Sievietēm protams ir vainīgas attiecības un neeksistējošie uzmanības apliecinājumi no sava vīrieša puses. Šādas sievietes LV ir tik daudz. Un alkās pēc uzmanības apliecinājumiem aiziet grēkā :D Vīrieši - viņi uz to procedūru jau skatās savādāk - tīri tehniski, bez emocijām, darbs, kas jāpadara tai vakarā. Bet nu pārsvarā jau retais tā dara, un pa lielam, kam attiecības ir OK, neparakstās uz sakariem.
man tik tiešām maz vīriešu ir zināmi, kas itkā krāpj sievietes. Protams tādas lietas neviens nekladzina, mazāk apkārtējie zinās, labāk sievas gulēs :D
16.04.2018 10:02 |

Reitings 59
Reģ: 22.03.2018
kam attiecības ir OK, neparakstās uz sakariem

uzskatu, ka ir tieši otrādāk, jo daudziem draugiem zinu, ka ir perfektas attiecības, foršas, taču vecenes kājas nevar saturēt kopā. Tai pat laikā, ja ir problemātiskas attiecības: džeks dzer, lieto narkotikas, spēlē aparātus, nav naudas - tādās attiecībās parasti ir lielākā mīlestība ever. Man personīgā pieredze arī rāda, jo jaukākas un feinākas attiecības, jo vari skaitīt dienas, kamēr meitene sāks skriet pie citiem vīriešiem.
16.04.2018 10:33 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
daudziem draugiem zinu, ka ir perfektas attiecības, foršas, taču vecenes kājas nevar saturēt kopā. Tai pat laikā, ja ir problemātiskas attiecības: džeks dzer, lieto narkotikas, spēlē aparātus, nav naudas - tādās attiecībās parasti ir lielākā mīlestība ever.
Iedomas, ne mīlestība.(t)
.
jaukākas un feinākas attiecības, jo vari skaitīt dienas, kamēr meitene sāks skriet pie citiem vīriešiem.
Tās attiecības bija jaukas un feinas Tev, ne viņai. :-P Nolaidies no mākoņiem, čalīt.:D
16.04.2018 10:45 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Kas attiecas uz autori - lai dies' nogrābstās...
16.04.2018 10:47 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Tai pat laikā, ja ir problemātiskas attiecības: džeks dzer, lieto narkotikas, spēlē aparātus, nav naudas - tādās attiecībās parasti ir lielākā mīlestība ever.

Šim piekrītu - ir tādas ne pārāk gudras sievietes, kas sevi pašas noniecina un turās ar visām četrām pie katastrofas, ne vīrieša.
jaukākas un feinākas attiecības, jo vari skaitīt dienas, kamēr meitene sāks skriet pie citiem vīriešiem

1.Bieži vien pāris uzspēlē publisko dzīves daļu, un neviens nezin, kas patiesībā notiek, 2.Bieži vien vienam viss ir ok, bet otrs savā ziņā ir kopā tikai tāpēc, ka labs cilvēks, izdevīgi, cita nav pie horizonta uttt, kas neliedz uzturēt ļoti smukas attiecības. Bet līdz ko parādās vilinājums, dzirkstele utt, iekāre, tā nebrāķē arī cita skavas.
16.04.2018 10:52 |

Reitings 327
Reģ: 08.09.2014
Meitene mīļā! Tu necieni NE sevi, NE savu ķermeni! Kā var mīlēt divus cilvēkus vienlaicīgi? Ir vai nu mīli, vai nu nemīli! Lasīju un esmu šokā, es vēl domāju, ka man ir putni galvā :-D:-D:-D:-O
17.04.2018 01:07 |

Reitings 529
Reģ: 31.03.2018
Es vispār uzksatu, ja attiecībās viss ir kārtīgi, abiem cilvēkiem viens otrs patīk un ir patiesi iemīlējušies, tad priekš ka vispār vajadzīgs vēl kāds ? Nu to es nekad nesapratīšu. Ja ir doma krāpt, vai krāpšana ir notikusi - šķiraties, īstos pāros pēc krāpšanas nekāda vēlme nevar būt un pat dzērumā būtu jāsaprot , ka tev mājās ir mīlošs vīrietis/sieviete.
17.04.2018 06:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)