Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Jūtas un klapatas

 
Reitings 21
Reģ: 11.12.2016
Labdien,
Es zinu, un esmu droša, ka saņemšu 100 un 1 pārmetumu par šo
Esmu 2 gadu ilgās attiecībās ar puisi.
Esmu ieķērusies citā. Ir sanācis ar otru puisi pārmīt dažus vārdus caur fb, bet parasti esmu nokļuvusi muļķīgās situācijās. Es nezinu kā to nosaukt, bet parasti pamostos ar domu par viņu, visu dienu domāju par viņu un vakara pēdēja doma arī ir par viņu.
Man ar manu puisi jau kādu gadu nav nekas kārtībā. Bijušas neskaitāmas scēnas no manas puses. Es vairs viņam neticu. Jā, viņš ir foršs un izpalīdzīgs, bet es nespēju iedomāties dzīvi ar viņu.
Es esmu viņam teikusi šķiramies, viss, bet viņš saka, mīlot mani un nespēj iedomāties savu dzīvi bez manis. Ja es pazudīšot, tad viņa dzīvei vairs nebūs jēgas. Esmu kravājusi mantas un mēģinājusi izvākties, bet viņš krīt ceļos un skrien pakaļ un raud.
Ar otru puisi tā nav mirkļa iegriba. Tā jau tas turpinās aptuveni 4 mēnešus. Aptuveni 4 mēnešus es par viņu sapņoju. Es arī esmu sev jautājusi, nu kāda velna pēc, bet es pati nespēju atbildēt uz šo jautājumu..
Es nezinu kāpēc es pēc viņa tik ļoti dzenos. Bet esmu kā apmāta. Tas neilgst kādu nedēļu kā aizraušanās, bet jau 4 mēnešus lauzu galvu ko darīt..
Es domāju spert liktenīgo soli un mēģināt ar viņu iepazīties.
Mans puisis to zin. Tikai viņš domā, ka man gribās jaunus draugus... un viņš ir ar prieku man palīdzēt. Tā nav laba ideja, jo esmu pa mīkstu lai pateiktu ka man viņš patīk. Es to pasniedzu tik tā, ka man gribas jaunus draugus atrast..Es vispār nesaprotu kas man ir pa nodomiem un kur ir mans prāts palicis.. ko lai es daru? Pēdējā laikā jūku prātā
11.04.2018 17:02 |
 
Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Cik tev gadi? :D
Taču saņemies un pamet to nabaga puisi, pasaki viņam taisnību, ka esi iemīlējusies citā un aizej!
Ja nē tas vienkārši vilksies tik ilgi līdz tu sāksi viņu krāpt un tad viņam sāpēs vēl vairāk. Kāda jēga no tādām attiecībām vispār?
11.04.2018 17:08 |
 
Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Ja tu to otru džeku nemaz nepazīsti, visticamak tā ir vnk ilūzija.. jo tu vairāk par viņu sapņo un fantazē, jo tālāk tas viss ir no patiesās realitātes.
Ja esošās attiecības negribi, tad ir jāšķiras.
11.04.2018 17:09 |
 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Tikai pagaidām tās ir iedomas un iztēle par to otru, jo viņu nepazīsti - vienalga, 4mēn vai 4gadi. Problēma drīzāk tur, ka tas varētu būt gandrīz jebkurš, kurš novērstu uzmanību, jo šajās attiecībās nav viss kārtībā. Sapņo par kādu un tas viss. Runā ar savu draugu un netēlo 3gadīgu skuķi ar kaut kādām draudziņu būšanām.
11.04.2018 17:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits