Ir bijusi pieredze, sava zina pat tagadejo situaciju ta varetu noraksturot!
1) esat "draugi", kur tas velk, kads para status jums ir? preceties domajat, bernu gribat? vel tam nav laiks! neesat par to runajusi?
2) kada bija noruna parvacoties uz Kinu?
To, ka vins pelan vairak ka tu, to tu nevari izmainit! ne Kina ne kur citur! Pienem! atrodi savu konfortu!
Es loti labi saprotu,; ka tas ir, kad liekas, ka sakot stradat bus vairka oproblemas neka nestradajaot plusa alga nestav ne tuvu, bet nogurums un viss parejai lidzvertigi! esmu to piedzivojusi, ka draugs var nesaprast, ak es nevaru ta vienkarsi panemt brivdienu, jo vinam gribas! Zinu to sajutu, ka neesi noverteta!
BET te nu ir jaskatas vai ta nenovertibas sajuta nak no tevis vai no drauga!
Mana gadijuma draugs (nu jau virs) mani atbalsta visa, rosina darboties un nempties, pat ja mans lielakais dienas sasniegums ir bijis izcept mafinus un izmazgat velu, vins mak pateikties par to un ir teicis, ka dod prieksroku, ka kad ir majas, ka mes forsi pavadam laikau nevis taisam kaskus, kurs ko nav satirijis! Mana gadijuma mana vjadziba pec pasnovertejuma naca no manis pasas, man pasai leikas, ka es neesmu neka verta sada modeli! bet ari stradat ( jebkuru darbu, lai tikai butu darbs) negribu, jo zinu ka tas iegriez attiecibasm un tas man ir daudz svarigakas!
ja attieksme nak no tava drauga, tad ir verts parcilat nakotnes planus un vertibas!
pec pieciem gadiem 36gadi... ka ar bernu sobrid? tas varetu but risinajums, jo parasti vai nu nav laika vai nav lidzeklu, jums izskatas, ka sobrid ir abi!bet tikai tad, ja abi to grib, ne jau del "nodrosinat aizmuguri"