Manā gadījumā bērnība nav beigusies, neskatoties uz to, ka tuvojas apaļie 30. Jā, esmu patstāvīga, materiāli neatkarīga, bet tās nav tās lietas, kuras man asociētos ar pieaugšanu vai iezīmētu robežu starp bērnību un pieaugušo dzīvi. Man pieaugšana un attiecīgi arī pieaugušo dzīve saistās ar konkrētu dvēseles un prāta stāvokli. Pati savā prātā, savā pasaules redzējumā un veidā, kā dzīvoju, vēl esmu tik bērnišķīga, cik bērnišķīga, iespējams, nebiju pat bērnībā. Es dzīvoju mirklim, vienai dienai, nedomājot par pagātni vai nākotni, jo tas, kas man pieder šeit un tagad, ir mana tagadne. Es joprojām daru visādas muļķības, pieņemu spontānus lēmumus, bieži kļūdos, nemācos no kļūdām, kļūdos atkal, ļauju dzīvei sevi nest uz priekšu, domāju tikai par sevi, savām iegribām un untumiem. Attiecīgi arī neuztraucos par to, ko teiks vai domās citi, jo man patiešām ir vienalga. Manā uztverē tāda īsta pieaugušā dzīve sāktos tad, ja es beidzot kļūtu atbildīga par saviem lēmumiem, nedzīvotu tikai vienai dienai, bet domātu arī par nākotni, kļūtu mazāk egoistiska, vairāk aizdomātos par savu dzīvesveidu utt.,utjp. - respektīvi, savā domāšanā kļūtu pieaugusi. Bet, zinot sevi, šķiet, tas nekad nenotiks.