ES VAIRS NEVARU

Reitings 277
Reģ: 20.02.2015
Sveikas! Varbūt varēsiet izpalīdzēt ar viedokli (godīgi sakot, no visiem 18393 viedokļiem es jau vienkārši ķeros pie pēdējiem salmiem, lai saprastu, ko vēl darīt).
Situācija šāda: pēc patiešām aktīvas un intensīvas dzimumdzīves uzsākšanas, 1.janvārī pēc seksa parādījās dīvainas sajūtas tur lejā. Tāda kā kaitinoša, nepabeigtas urinēšanas sajūta (es nezinu, kā vēl labāk izskaidrot, tāpēc varbūt izklausās smieklīgi). Vēlāk kreisās olnīcas apvidū tā kā sāpēja, bet izturami, mierīgi gāju uz darbu. Tad nu biju par to visu sastresojusies, aizveda uz slimnīcu, neko sliktu neatrada (veica asins, urīna analīzes, USG un ginekoloģisko USG), līdz ar to norādīja, ka varētu būt stress vainīgs..
Ok, pēc nedēļas viss tas pats, devos pie ģimenes ārsta, kura lūdza uztaisīt analīzes uz ureaplazmu. Uzrādīja pozitīvu, tātad jāarstē 10 dienas ar antibiotikām. Ok, kā sacīts, jādara, gribēju no tā visa tikt vaļā.
Pēc 10 dienu AB kursa dabūju piena sēnīti, ārstēju ar svecītēm, vēlāk (pēc 1ned) pēc seksa maksts tā kā uzpampa jeb bija sāpīga tūska. Turpināju ar tām svecītēm, ķip viss ok.
Vēlāk (martā) atkal jau dīvaina sajūta urinējot, joprojām jocīgas sajūtas tur lejā. Uztaisīju analīzes uz ureaplazmu - atkal pozitīvs. Aizgāju pie ginekoloģes, izmeklēja ar USG, neko neatrada, značit viss no ureaplazmas. Atkal 10 dienas AB + draugam arī (iespējams tāpēc neizārstējos ar pirmo reizi). Par to jau paspēju ar instancēm pastrīdēties, kā gan var izrakstīt AB vīrietim, kam nav veiktas analīzes, BET NE PAR ŠO ŠOREIZ STĀSTS.
Ok, 10 dienas abi cītīgi ievērojām AB kursu, pēc AB atkal piena sēnīte klāt. Nu ok, visu daru kā vienmēr - vaginālās svecītes, pēc laika pāriet.
Tagad situācija tāda - pēc seksa dažreiz rodas maksts tūska (nieze, nekas tāds nav), kā arī pēctam (visbiežāk pēc orgasma) rodas kaitinoša sajūta tur lejā, atkal jau pieminētā nepabeigtās urinēšanas sajūta.
Ea vairs nesaprotu, ko iesākt, kur doties, esmu tik daudz nervus un naudu iztērējusi par visu šito 3 mēnešu murgu (pie 600€ jau būs), bet joprojām kkādas problēmas. Draugs jau sāk uzskatīt, ka varbūt mūsu ķermeņi vienkārši viens otru nepieņem (lai gan pirmstam problēmū nebija), līdz ar to loģiski tiek ietekmētas attiecības, jo stresa dēļ par veselību esmu kā nervu kamols un visu laiku tik ārsti un zāles. Es vairs nevaru!!!! Nu kur vērsties?? Kā saprast, kas pie velna man kaiš???? Tiešām vnk ar draugu nesaderība seksuāli???????? Ahhhhh, tik daudz asaru un nervu par šito.
06.04.2018 16:07 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Reāli pierādīts, ka svaigas dzērvenes palīdz urīnceļu infekciju gadījumā. To pašu diemžēl nevar teikt par dzērvenēm kapsulās, kuras tirgo aptiekās :)
06.04.2018 22:31 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Principā ieteiktu visu to pašu, ko JaneDavis, tikai par tām svaigajām dzērvenēm gan nepiekritīšu. Tāpat kā nepiekrītu par mellenēm pie redzes traucējumiem, spinātiem pie dzelzs deficīta utt. Šie visi svaigie gardumi ir labi un forši, lai pozitīvu situāciju uzturētu, bet, lai pozitīvu situāciju iegūtu, vienkārši NAV iespējams apēst tik daudz, lai tas dotu vēlamo efektu. Tāpēc ieteikšu vēlreiz to pašu Urinal Akut, jo tas satur tik pat daudz, cik tur kaut kādi veseli tūkstoši svaigu ogu un reālā trauksmes situācijā palīdz 20x ātrāk. Un cistīts kā reiz ir tā lieta, kas parasti nāk nebrīdinot un gribās ātri rast atvieglojumu. Esmu par to pārliecinājusies neskaitāmas reizes. Varbūt izklausās pēc reklāmas, bet tas tiešām vienmēr man ir reāls glābējs.
06.04.2018 23:14 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Pamēģini lietot lubrikantu (kādu hipoalerģisku, bez smaržvielām).
Clarity par Urinal Akut īsti nepiekrītu- Very berry ražo dzērveņu sulu. Ja izdzer to pudeli (300ml?) šķaidot ar ūdeni vienas dienas laikā, efekts pat ir labāks par kapsulām.
Bet vispār Tev vajag imunologu- ureaplazma ir sekas zemai imunitātei. Cēloņi var būt dažādi- zems D vitamīns, ferritīns, utt.
07.04.2018 07:52 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Kā es tevi saprotu! Es 4 mēnešus ar šo visu mocījos. Reāli nobimbājusies visu laiku staigāju. 4mēnešu laikā 4!! antibiotiku kursi. Viss sākās ar urīnceļu iekaisumu, pēc tam kad itkā "izārstēju", pēc seksa nākamajā dienā atkal briesmīgas sāpes urinējot un visa diena tualetē. :'-(
Pēc tam kad tiešām jutu ka paliek labāk-pēc urologa konsultācijas un citām antibiotikām, briesmīgi baidījos no seksa. Likās, ka atkal sāksies. Paldies Dievam nu esmu vesela, mazs diskomforts vēl joprojām ir, bet meitenēm taisnība, galvenais pirms seksa aiziet pačurāt un pēc seksa tieši tāpat, pat ja negribās, izspied kaut pilīti. Tātad, tu taisīji urīna uzsējumu uz baktērijām? :) Katru reizi kad dzer antibiotikas, obligāti dzer arī probiotiķus, lai nemestos piena sēne. Un vēl būtu labi pārbaudīt vai neesi rezistenta uz tām antibiotikām kuras lieto. Man tā bija, 2antibiotiku kursi kuri nekoo nedeva. :-|
07.04.2018 10:30 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Par lubrikantu arī piekrītu meitenēm. Šobrīd pēc visa piedzīvotā esmu aktīva dzērveņu ēdāja, tās arī palīdz urīnpūslim. Lai gan negaršo, bet labāk tā, nekā atkal antibiotikas. Plusā šobrīd dzeru Pakalna tēju urīnceļiem un nierēm.
07.04.2018 10:37 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Biji pie urologa?
07.04.2018 12:13 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Piekrītu par dzērvenēm, pirmo urīnceļu iekaisumu ielaidu līdz nierēm, jo nebija pieredzes ar tādu, bet pēc tam, kad jūtu jocīgu kņudināšanu vai sāpes urinējot, sablenderēju dzērvenes un 1-2 dienu laikā viss kārtībā.
Dzērvenes, starp citu, palīdz ar visa veida iekaisumiem, teiksim, gripu agrā stadijā 2-3 dienu laika var pārslimot, dzērvenes dzerot.
07.04.2018 13:02 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Pirmkārt pēc seksa tur būs pietūcis, jo ir bijusi berze un pastiprināti pieplūdušas asinis.
Otrkārt ja arī ir cistīts, tad nav nekā labāka par furamagu. Pati mocījos ar cistītu kādu gadu, kamēr tiku VC4 pie laba urologa (jā, urologs ne ginekologs), kurš man izrakstīja plānu kā tas furamags jālieto. Man kā vairāk stress tā cistīts klāt. Neesot jēgas izdzert tās kapsulas un cerēt, ka nekas nebūs. Tur man bija speciāls grafiks ar pārtraukumiem. Plus es vēl izšķīros no sava tizlā drauga, un cistīts bija kā ar roku atņemts. Ureaplazma man arī bija. Bet man bija tā, ka es ar AB izārtsējos, pagāja divi mēneši un atkal klāt, tad nebija kādu gadu, bet pēc tam atkal parādījās. To visu laiku man bija viens partneris, kurš arī gāja AB kursus kopā ar mani. Es internetā daudz arī lasīju, ka viņš vienmēr ir sievietes ķermenī tikai atšķirīgos daudzumos. Ja imunitāte ir pazeminājusies, tad savairojas un kļūst jūtams. Iesaku pārdomāt savu ēdienkarti tev. Tikai tagad nevajag kliegt, ka ēd superduper veselīgi, un tajā nav vaina. Lieto daudz vairāk augļus un dārzeņus šajā posmā. Vēl varu dot vienu padomu, ko man ieteica mana 70 gadīgā superīgā ginekoloģe - visas sieviešu problēmas pa mūsu līniju rodas no aizvainojumiem uz vīriešiem. Tam es ticu. Kā iepriekš teicu manī bija daudz neapmierinātības iepriekšējās attiecībās, tad arī tas cistīts bija klāt ik uz soļa. Pēc tam es izšķīros un tadāaa kopš tās reizes tfu tfu tfu nav bijis :-) nu jau vairākus gadus. Un ureaplazma ne tik.
07.04.2018 13:19 |

Reitings 1180
Reāli ja ir problēmas ar urīnceļiem, tad ir jāiet pie urologa, jānodod urīna paraugs, asinis, gan jau būs kāds nosūtījums uz ultrasonogrāfiju vai kādu citu izmeklējumu, jādzer atbilstošas (ko varēs noteikt pēc visām analīzēm, jo vainas var būt dažādas un ārstēšanās tad arī atšķiras) antibiotikas pret urīnceļu iekaisumu vai ko nu tev atklās, lai nerastos piena sēne, vienmēr kopā ar antibiotikām jādzer tās lakto kapsulas (varbūt vēl kas cits vietā der). Ja ir piena sēne, tad pēc teorijas arī vīrietim jādzer zāles (man nav bijusi tāda situācija, tāpēc saku, ka pēc teorijas - un nebiju dzirdējusi, ka vīrietim tādēļ jāiet pie ārsta, tāpēc nesapratu to strīdu ar instancēm, bet labi.) Protams, tie ieteikumi par wc apmeklēšanu pēc dzimumakta (arī pirms), arī jāņem vērā.
Atvaino, ja kļūdos, bet pēc diskusijas sākuma sapratu, ka tu ej pie ginekologa un ģimenes ārsta un tāpēc paliek neizārstēts tas, kur ir tā vaina, jo apmeklē speciālistus, kuri nav speciālizējušies sakarā ar urīnceļu iekaisumiem.
Katrā ziņā, ja visu laiku tas atkārtojas, dzērvenes jāatstāj profilaksei, bet ārstēšanos jāveic pie kārtīga speciālista.
07.04.2018 13:44 |

Reitings 1180
Un jā, man bija lielas problēmas ar cistitu, ar normālu ārstēšanos tagad ir OK. Tas, ka neko neuzrādīja tajā reizē, nenozīmē, ka tagad neuzrādīs. Man arī bija jātaisa visas analīzes tieši tad, kad bija kārtīgs uzliesmojums, nevis kad tikai sākas vai kad jau iet uz norietu.
07.04.2018 13:45 |

Reitings 73
Reģ: 11.02.2017
Ļoti labi ir profilaksei palietot bezrecepšu "Canephron" tabletes, kādu 3 mēnešu kursu iziet, tās labi palīdz arī pret subjektīvu diskomfortu (kad vairāk esi tieši sakoncentrējusies uz problēmu un sajūtām).
Noteikti pačurāt un apmazgāties pirms un pēc mīlēšanās. Un arī partnerim obligāti!
Imunologa vizīte arī nāktu tikai par labu gadījumā, ja viss jau tiek darīts/lietots/ievērots pareizi, bet rezultātu nav. ;-)
07.04.2018 18:09 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ljoti sapraatiigi neizsargaaties, kad probleemu tik, cik sunim blusu, plus veel probleemu izcelsme nav zinaama. Vai arii plaans ir riit antibiotikas arii tad, ja gadiijumaa sagruusneesi? Ja nav praata, ta nav....:-D
Pameegjini piekopt dzimumdziivi kaadu laiku ar prezervatiivu, vai tik tur nebuus beigaas alergjija pret konkreeto spermu. Ja nekas nemainaas, tad meklee citu dakteri un paraleeli piestraaadaa pie imunitaates celshanas. Daljai nelaimiigos antibiotikas grauj dabiigo imunitaati kaa taadu un tad saakas rinjkja dancis.
07.04.2018 19:24 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Papildus visam iepriekšminētajam, Intīmai kopšanai iesaku Vagisan. Un jā, vajadzētu atkārtoti testu uz Ureaplazmu. +sekss ar prezervatīvu, jo tu nezini, vai vīrietis izdzēra savu AB kursu.
08.04.2018 10:06 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
patīk man šī pārliecība, kā dzērvenes vienā dienā kaut ko izārstē... skuju, tas nozīmē, ka jums nekas nekaitēja.
un tā krievu pasta un kaut kāds kanefrons. kāds ir bez kāda zinātniska pamata (pamats ir - tantiņas tā kādreiz domāja) samočījis kaut kādus augus pastā un ielicis tūbiņā, un nu tik ārstēs...
paldies vismaz, ka homeopātija nav šeit piesaukta, tas jau ir progress :)
lielākā daļa tā saucamo ārstniecības augu ir bezjēdzīgi. nu, placebo efekts no maciņa iztukšošanas , protams, ir. Vielas, kas tiešām ir noderīgas, tiek atdalītas un izmantotas zinātniskā medicīnā. ir totāli bezjēdzīgi piemaukt organismu ar kaut kādu 10 augu ekstraktu, kurā nav zināmas ne devas, nekas, un ticēt, ka baigi ārstējies...
08.04.2018 16:23 |

Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
Dzērvenes palīdz un arste. Pārejam arī ir jēga. Nevajag liet savu skeptismu uz visu.
08.04.2018 19:47 |

Reitings 51
Reģ: 12.01.2016
Gan pēc savas pieredzes, gan neskaitāmām diskusijām visā internetā par šo tēmu, liekas, ka tas ir kaut kāds vāveres ritenis, kurā sievietes ir nokļuvušas brīdī, kad ar seksu sāka nodarboties prieka pēc, ne vairs tikai bērnu radīšanai. Cik zinu, lielākā daļa no tā ārā netiek nekad, tikai iemācās uzturēt līdzsvaru, samazinot seksa biežumu, lietojot labu lubrikantu, čurājot pirms un pēc seksa, nenodarbojoties ar minetu un vaginālo (bez prezerv) uzreiz pēc kārtas, dzerot daudz šķidruma, nevelkot sintētisku veļu un citādi nesautējot un nesaldējot kājstarpi, un GALVENAIS stiprinot imunitāti.
13.04.2018 12:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits