Vispār man uz fona cosmo augšā radās uzraksts "Nost ar seksu""
Grūti, bet tātad ne neiespējami.Laikam tomēr neiespējami.
Nu jā, sekss man nav prioritāte, ja būs nepieciešams, varu kaut mēnesi iztikt
, bet kad gribas ļoti ļoti ļoti tad draugam to lieku manītTātad draugam gribas retāk.
,bet nu nav jau tā ,ka katru dienu x 10gribas un nabaga draugs jau bez spēka palicisCik tad bijis maximums? :)
Tu zīmīgi pateici - tikai mēnesi
Tātad draugam gribas retāk.
Cik tad bijis maximums?
Par vienu jau izrunājām. Vēl var būt visāda veida rotaļāšanās, bet ir tādas, kas to uztver ar ļaunu.
Zīmīgi??? , lūk grūtniecības laikā man vispār bija aizliegts, pirmos 3mēnešu un pedejos 2Tu jau otrreiz zīmīgi raksti: tikai 3 un tikai 2. :) Tu zini, ka ir cilvēki, kuri gadiem dzīvo bez seksa? Un nebūt nav tā, ka viņi to negrib.
Tas nu lai paliek mans mazais noslēpums ,bet nu varu pačukstēt,ka pietiekamiTātad - kādas 7. :)
Par kuru? Brutālu seksu? Cik brutālu un vai sieviete piedalās brīvprātīgi? Vai arī viņa saka “nē”, bet Tu vadies pēc savas pārliecības, ka “Fiziski jau tas jums, protams, nepatīk, taču vīrieša stingrā nostāja morāli jūs priecē” un meties vienalga virsū?Man patīk. Jau trešā, kurai tikai sekss vien prātā. :D Tu kaut kā burtiski mēģini interpretēt manu rakstīto, turklāt nebija runa par brutālo seksu. Jebkurā gadījumā vīrieša uzdevums ir just to robežu, kur sākas aizvainojums. Viss jau atkarīgs no attieksmes. Tevis aprakstītajā gadījumā drīzāk izskatījās, ka vīrietis domā tikai par sevi.
Tātad - kādas 7
Bembij, tad diemžēl man Tevi jāapbēdina, jo tā kā esi sieviete, Tev dažas lietas ir vienkārši neiespējami paskaidrot. Tieši dēļ Tava dzimuma (sarkasms).Pasadena, vai tad Tu esi vīrietis? :-O
Tu kaut kā burtiski mēģini interpretēt manu rakstīto, turklāt nebija runa par brutālo seksu.
Viņš atņēma man telefonu, palasīja forumu un mazliet nosarka..Var uzskatīt, ka Tev ir iecietīgs čalis patrāpījies. Es viņa vietā apsvērtu domu par nedraudzēšanos ar Tevi. Iemesls šai gadījumā nav svarīgs. Bet vispār jūs abi esat "labie".
turklāt es esmu riebīga horoskopa zīme skorpions.Nav riebīgu un neriebīgu zīmju. Būtiska ir zīmju saderība. Un priekš manis tie Skorpioni ir paši labākie (experimentāli pārbaudīts fakts, kas atbilst aprakstam).
Nezinu, kāpēc izsecināji, ka mana piezīme Bembijam, nozīmē, ka esmu vīrietisAtbilde:
Bembij, tad diemžēl man Tevi jāapbēdina, jo tā kā esi sieviete, Tev dažas lietas ir vienkārši neiespējami paskaidrot. Tieši dēļ Tava dzimuma (sarkasms).
Ņemot vērā Tavu vēlāko piezīmi citai lietotājaiKuru piezīmi? Es te izteicu veselu čupu ar piezīmēm. :)
Bet, ņemot vērā tēmas kontekstu un Tavus dažus (!) diezgan nepārprotamos komentārus, diemžēl piekrītu Alexxai. Žēl, ņemot vērā, ka itkā dzīvojam diezgan civilizētā sabiedrībā.Nesaprotu. Vai skaitās necivilizēti nedomāt tā, kā domā Alexxa? :D