Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Viņš apprecējās.

Reitings 25
Reģ: 27.02.2018
Sveikas!
Gribēju uzzināt Jūsu domas par sekojošu situāciju. Līdz šim regulāri tikos ar vīrieti, kurš jau pāris gadus ir ilglaicīgās attiecībās. Viņš vienmēr sazinājās ar mani pirmais, tikšanās, randiņi utt, kamēr draudzene darbā vai jebkur citur. Viņš pats godīgi atzina jau no sākta gala, ka ir attiecībās, taču vairs īsti nejūtas laimīgs un nekas nav kā bijis attiecības uzsākot. Tā nu mēs tikāmies 2 gadus, viņš pat nepieprasīja no manis intīma rakstura saistības, protams, kā jau vīrietis atzina ka iekāro mani arī fiziski, taču vienmēr bija un IR džentlmenis attiecībā uz šo jautājumu un neko man neuzspiež. Kad tiekamies laiku pavadam kvalitatīvi restorāni, staigāšana pa veikaliem, parkiem utt. Taču nesen viņš ar šo sievieti ar kuru ir attiecībās jau pāris gadus apprecējās, par ko viņš man absolūti nebija bildis ne vārda. Šis fakts viņam netraucē joprojām ar mani sazināties un tikties, kopā pavadīt laiku. Biju tieša, pajautāju uz aci kam bija nepieciešamas kāzas, atbildēja, ka vispār nevēlas par to runāt un iedziļināties šajā tematā.. Tā nu joprojām tiekamies, saņemu no viņa ziņas un telefona zvanus gan viņam skaidrā esot, gan tad kad viņš izklaidējas ar draugiem. Ir pat aicinājis pie sevis ciemos uz mājām, kur dzīvo nu jau kopā ar šo sievieti.
Jautājums, kā Jūs vērtētu šo situāciju? Vai turpinātu tikties? Kādas jūsu domas par negaidītajām kāzām, un kāpēc šāds solis tika vispār sperts ņemot vērā, ka puisis atzinis ne reizi vien, ka īsti laimīgs nejūtas?;-)
04.04.2018 01:11 |

Reitings 59
Reģ: 22.03.2018
hoes keep hoin' :-D
05.04.2018 13:47 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
Viedā Minka- vnk labāk neviena te nevarētu pateikt un izskaidrot nabaga meitenei. Ģeniāli.
Cerams, ka līdz viņai aizies tā doma.
Karma karma, sāc meklēt kaķus :-D
05.04.2018 16:18 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Elvis Pastars
Ja labi grib, tad iemeslus iepaziities var izdomaat uz katra stuura. :-D
Piemeers no shodienas - es staavot pieturaa , gaidot autobusu kaut ko skatiijos telefonaa un peeksnji mani viens viirietis uzrunaa ar tekstu '' Chau, Tu centies mani sazvaniit? '' :-D
Iisteniibaa labs veids kaa uzsaakt sarunu. :-D Njem piemeeru !
05.04.2018 17:01 |

Reitings 132
Reģ: 04.03.2015
viirietis uzrunaa ar tekstu '' Chau, Tu centies mani sazvaniit? ''

Atbilde: Nē
awkward silence :-D
06.04.2018 09:59 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Nesaprotu, kāda interese var būt jaunai meitenei 2 gadus tikties ar vīrieti pilnīgi bez seksa. :-D papłāpāšanai taču ir draudzenes.
08.04.2018 09:46 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Draudzenes nepirks tev somiņas, kleitiņas, kurpītes :D
08.04.2018 09:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits