Esmu ar draugu attiecībās pāris mēnešus,bet pēdejā laikā mūsu attiecībās sāk parādīties kāds liekais. Esmu diezgan greizsirdīga pēc dabas, taču draugs savukārt ir diezgan komunikabls un draudzīgs. Cik viņš ir stāstījis, tad mīlas dzīvē viņam nekad nebija garlaicīgi, proti, vienmēr kāds ir bijis. Viņš vienmēr ir citu meiteņu uzmanības centrā,tāpēc arī iepriekš neņemu vērā to,ka viņam kāda raksta/zvana- manā klātbūtnē tā nekad nav bijis. Tomēr pēdejā laikā esmu pamanījusi kādu,kas ļoti sāk dominēt mūsu attiecības. Esmu viņam teikusi,ka mani tas neapmierina, uz ko viņš man atbildēja,ka ar viņu viņam nekā nopietna nav, viņa ir viņa bijusi, ar kuru viņš tagad kļuva par labākiem draugiem, viņa viņu saprata un atbalstīja grūtākajā dzīves brīdī, tāpēc tā, un,ka man nav pamata uztraukties, lai sāku beidzot uzticeties viņam. Ja iepriekš man pat nebija vēlmes ošķerēt pa viņa telefonu,tad tagad es pamanīju,ka pat,ja viņš iet uz tualeti, telefonu ņem līdzi. Bet,protams,tagad, kad pajautāju viņa telefonu, viņš nekādīgi nevēlas dot,ka dēļ mums rodas jauni konflikti.