Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Veselība

Reitings 1
Reģ: 26.03.2018
Sveiki. Vēlos, lai jūs izteiktu savas domas, jo es netieku skaidrībā.
Esmu 33 gadus jauna, svēru 55kg un augumā esmu 170cm gara. Lieta sekojoša:
Oktobrī aizgāju pie ginekologa uz ikgadējo pārbaudi. Konstatēja man Miomu. Uz jautājumu, kas tas ir, man atbildēja-vēzis. Stresi, puņķi un asaras, līdz brīdim, kad internetā izlasu, kas tas ir...
Novembris. Sarkans pleķis uz kājas, asinsanalīzes-laima slimība. Ok, dzēru antibiotiku kursu, 20 dienas, jo 21 nevarēju vairs, rokas trīcēja, slikti jutos un kas tik vēl ne...
Decembris-vienā pusē rīšanu problēmas, lors neko nesaskatīja, pēc laiciņa aizkrita auss, atkal pie lora-izskaloja korķus. Nu ok, bet rīšanas problēmas vēl līdz šim. Pie reizes aizeju nodot atkārtotas analīzes uz laimu, igg 7 kaut kas-negatīvs, igm pozitīvs-28. Martā jānodod atkārtotas analīzes. Ok, gaidam... Decembra beigās izrāvu zobu, tajā pusē, kur bija rīšanas grūtības, ok, februāra sākumā vieglāk norīt siekalas.
Februāris. Profilaksei atkārtots apmeklējums pie zobārsta, opā-gudrības zobs puse izpraucies, bet vietas tālāk kur augt tam nav...
Marts. Aizeju atkārtori pie ginekologa, bet pie cita, normālu parunājām, nioma-nekas traks vēk nav un tas nav vēzis... Tāpat nodevu analīzes uz laima slimību, bet tik uz igm-pozitīvs, 46 (pirmajā reizē to konstatējot bija 44 ar kaut ko). Ok, dzeru tagad atkārtoru antibiotikas kursu...
Pēc ab kursa eju raut gudrības zobu...
Visu šo esmu pārcietusi un ne tikai, jo es martā esmu nodevusi daudz analīzes, ciss ok, tik laima ir, kortinzols pie 600 un neitofīlie pazemināti? Viss pārējais ok, arī frēces, hormoni analīzēs, bet jautājums jums:
No kā un kāpēc man varētu būt palielināts limfmezgls pakausī un neliels sāpīgs bumbulītis kaklā, pie plecu daļas, kad glaudu, tad pasāp un jūtama riebīga sajūta (viss ir tajā pusē, kur ir gudrības zobs)
Otrs satraucošs jautājums, no janvāra strauji krītos svarā. Tad biju tieva, tagad vispār kauns ārā rādīties, jo sveru 47kg.
Esmu skraidījusi pie ārstiem, stresi, neviens neko nezin, es kā muļķe visiem pa vidu jūtos, jo katram sava diagnoze, naudu paprasa un staigā tālāk. Usg vairokdziedzerim un limfmezgliem mēnesi vēl jāgaida un tad pa naudu atkal.
Kādas jūsu domas un ko ieteiktu man darīt?
26.03.2018 16:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits