Viss par mūsu autiņiem.

Reitings 78
Reģ: 28.05.2015
Nebiju manījusi diskusijas par mašīnām.
Pastāstam kurām mašīnām Jūs dodat priekšroku?
26.03.2018 15:25 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Tagad braucu ar Volvo V60- patīk kā izskatās, uzrāviens un drošība. Man vispār auto galvenais ir izskats, uzrāviens un patēriņš. Varētu jau, protams, braukt ar 3litrīgu, bet nu tas ievērojami palielinātu manus ikmēneša izdevumus, kas man šķiet galīgi nevajadzīgi, jo es negriu kalpot mašīnai.
Esmu arī daudz dzirdējusi par to, ka ja pamēģina ar džipveidīgajiem, uz zemejiem vairs nevar pārsēsties. Vo, man gan tā nav- pabraucu ar vīra XC60, bet savā zemajā patīk laikam labāk :)
Kopumā vispār esmu univeršālu fane, bet ne tāpēc, ka bērns vai kartupeļi no laukiem būtu jāvadā, kaut kā simpātiski liekas.
27.03.2018 15:38 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
meksikanka,
skatos visādas diskusijas un mums tā līdzīgi pa dzīvi iet. :D
mums bija Audi A6, pirms tam bija BMW 530. ,tagad VW Passat.
Visām mašīnām savi +/-, bet kaut kā ar visām ir paveicies, nekādas klapatas dižas nav bijušas. BMW, protams, bija jaudīgākais un savā ziņā agresīvākais, bet Audi un VW sporta režīmi arī tur līdzi, kad gribas paskriet mazliet. :)
Tāpat kā Dae nevarētu izvēlēties kaut ko no japāņu un korejiešu ražojumiem - nepatīk. Arī Mercedes kaut kā neuzrunā. Kādu brīdi dabūju pavizināties arī ar pilsētas tipa džipu un patika, jo visu forši varēja pārredzēt. :)
27.03.2018 15:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits