Jā, ir bijušas draudzības, kas nomirst dabīgi, bet esmu arī pārtraukusi draudzības. Un, ja godīgi, man žēl ir tikai par vienu draugu, jo viņš vienīgais tiešām ir labs cilvēks un bija labs draugs, bet tur vnk situācija stulba sanāca un es izvēlējos viņam nepiedot, lai gan sapratu, ka viņš izdarīja to, ko izdarīja, sava naivuma un muļķības pēc. Bet nebija grūti samierināties, jo tas viss notika tādā laikā, kad man jau sāka veidoties ļoti tuva draudzība ar manu tagadējo vīrieti (tolaik nedomāju, ka mums kaut kas vairāk izveidosies, domāju, ka būsim vienkārši labi draugi, biju kopā tad ar citu čali, lai gan viss jau gāja uz beigām). Un jā, viņu es katru dienu satiku un varēju izrunāties un vispār likās, ka atradu vēl labāku draugu vietā, tad nu vispār nepārdzīvoju :D
Par citām draudzībām, ko es vai mēs abpusēji izbeidzām, nu... Es pat nezinu, ko tur pateikt, tie cilvēki nav īsti vairs pat manas uzmanības vērti, man viņus pat žēl ir un ļoti labi saprotu, kāpēc viņiem īstu draugu nav un pret kādu pat ģimenes locekļi atļaujas izturēties ar konkrētu necieņu. Īsāk sakot, tās nebija īstas draudzības, tas vairāk bija- draudzējos līdz iepazinu un uzzināju, ko man aiz muguras dara. Kā samierinājos? Ai, tad vēl biju jaunāka un stulbāka, man bija iespējas ieriebt, tad nu to arī veiksmīgi darīju, līdz apnika un sapratu, ka tie cilvēki arī bez tā ir nelaimīgi, tagad būtu vnk pasmējusies un aizmirsusi.