Čau
Lieta tāda. Man pirms kādām 2 nedēļām sāka sāpēt kreisajā pusē gudrības zoba vieta. Smagana bija nedaudz sapampusi. Pēc kāda laika pārgāja. Tur zobs ir izlīdis ārā, viņam pa virsu ir smagana diezgan" pļurīga". Ieēst nevarēja uz tās puses neko, tikko kā ēdiens tur tika, nevarēja zobus kopā salikt.
Ok, man pārgāja pampums, viss pārgāja pats no sevis.
Pēc tam es sataustīju vaigā bumbuli. Aptuveni tāds kā uzbriedusi pupiņa. Tas ir iekšā vaigā, kreisajā pusē pie apakšžokļa. Kaut kur pa vidu. Ne tur kur gudrības zobi aug, bet pa vidu. Sākumā domāju, ka varbūt zobus cairi var iztaustīt, bet vienā dienā paņēmu ar diviem pirkstiem un pataustīju un tiešām ir kaut kāds bumbulis. Nesāp nemaz, neaug lielāks arī, viņš ir kustināms.
.
Mans ģ.ā. bija uz slimības lapas, rītdien iešu pie ģā ar šo bumbuli. Pie zobārstiem šausmīgi garas rindas, ātrākais tieku 4 aprīlī, skenēšu šos gudrības zobus, uzzināšu kā aug.
.
Šodien visu dienu satraucos par to bumbuli.
Internetā arī pielasījos visādas šausmas, ka labdabīgais audzējs varbūt, dentālā cista vai zoba abscess sācies. Nevar taču būt ka būtu zoba kanāla iekaisums, jo vairs man nekas nesāp, ir tikai šis bumbulis, kas neliek mieru.
Fakts paliek fakts, es viņu sataustīju tajā laikā kad man sāpēja tas pēdējais zobs. It kā pirms tam nebija. Jeb arī nebija ne jausmas, ka viņš tur ir. Varbūt kāds zinošais var pēc situācijas apraksta pateikt kas tas par brīnumainu bumbuli vaigā? Varbūt bijušas līdzīgas pieredzes?