Gribēju noņemt savas uz āru izvirzītās dzimumzīmes (bez matiņiem). Aizgāju uz VC4 Dermatoloģijas klīniku, cerot, ka tā ir nopietna klīnika. Samaksāju 50 eur par to, ka man ar palielināmo stiklu uz tām dzimumzīmēm paskatījās 2 sekundes. 30 eur konsultācija (10 minūtes kabinetā, kuru laikā ārste raksta lietas datorā un negribīgi atbild uz maniem jautājumiem) un pārējā nauda par "dzimumzīmju izpēti", kas bija tas palielināmais stikls (man likās, ka būs kaut kāds kruts aparāts, kas parāda dzimumzīmes iekšējo sastāvu, nosaka, vai nav ļaunabīga vai tml.)
Ok, dabūju atzinumu, ka varu ņemt nost ar lāzeru. Sapratu, ka šeit vairs negribu atgriezties un aizgāju uz procedūru uz klīniku Era Esthetic. Domāju, ka, ja jau man ir atzinums, tad man nekādu konsultāciju vairs nevajag, varu uzreiz ņemt nost, ko arī ārste darīja - uzmeta aci uz dzimumzīmēm, teica, lai ģērbjos nost un guļos uz kušetes. Ļoti sāpēja adatas dūrieni dzimumzīmē, bet pašu lāzeri jau vairs nejutu. Vienu dzimumzīmi noņēma pus minūtes laikā. Viss notika baigā steigā. Beigās eju maksāt un nācās maksāt gan par katru dzimumzīmi, gan konsultāciju (papildus 30 eur), jo konsultācijas maksa vienmēr nāk klāt pie noņemšanas, lai gan ārste man neko neprasīja un nestāstīja. Tā arī nesapratu, kas skaitās tā konsultācija - ka ieeju iekšā pa durvīm? :-/
Dzimumzīmes nav atjaunojušās, bet tajā vietā ir balts pleķītis diemžēl.