Mana puse snieg, viss apmacies! Izskatas,ka ta ari dienas lielako dalu bus! Nepatiiiiiiiiiiik:'-((e) Tiesam nevareja bez sniega? Bet nu labi, ceru,ka pavasaris ieviesis pavisam driz pamatigas parmainas laikapstaklos:-)8-)
Labrīt. No rīta pamostos, pārsteigums, viss ir apsnidzis! Ironiski, ka tieši šodien jāsākas pavasarim... Ko Jūs ieteiktu apskatīt Stokholmā? :-) Veiksmi! :-)
Labrīt! Es ar jau ilgstoši sāpošu galvu un neizskaidrojamu iekaisuma zemo temperatūru šodien strādāju no mājām. Tad nu izbaudu visas tās priekšrocības - esmu pidžamā, gultā zem siltas sedziņas un ar portatīvo klēpī. Lasīju blakus mājsaimnieču/nemājsaimnieču beztēmu un nokaunējos, ka man pat bija slinkums, lai izkāptu no gultas un ieslēgtu iRobotu :D Labi, ka strādājam abi un mājās arī visu darām abi... :D :D . Un vispār - kas tas par sniegu?!
Čaviņa. Vairāk kā 8 mēnešus nebiju šeit rādījusies :-D beidzot nolēmu, ka, jā, tomēr vajag! Dzeru brokastu kafiju un domāju, ko garšīgu, lai sev pagatavo brokastīs.. ir idejas? Šodien vēl veseli 50 kg ar vegānu kāpostu tīteņiem jāpagatavo :'-( laikam miršu
Man arī tāpat. Izskatās, ka administrācija domāja, ka nomainot nosaukumu, mājas laba pati uzlabos savu kvalitāti. Izskatās, ka vecās problēmas nāk līdzi jaunam nosaukumam :D
Gangsters, man arī dzeltenais panesies, bet džemperītī :D Dzeltenas augstpapēdenes, domāju, ir drosmīgi. Kāds aptuveni pārējais apģērbs, ar kādiem toņiem sakombinēji? Es pat parastos kāpostu tīteņus nevarētu pagatavot, kur nu vēl vegāniskos :-D Tas tev darbam? Cenšos nenolikties, gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē. Uz ielas slidotava, apkārt visi slimo.. (t) Gaidām pavasari! (l)
Gangsters, man arī dzeltenais panesies, bet džemperītī Dzeltenas augstpapēdenes, domāju, ir drosmīgi. Kāds aptuveni pārējais apģērbs, ar kādiem toņiem sakombinēji?
Kleita, ļoti līdzīga šai Tik man viņa ir garāka, aptuveni līdz ceļa vidum.