Strādāju 9 gadus nu jau labi zinājamā online kazino Euro Live Technologies. Man šeit ļoti patīk. Protams, ir šādi tādi sīkumi, kuriem var piekasīties, bet kopumā nevaru iedomāties, kurā darba vietā vēl ir tik lieliska darba vide. Šobrīd mums tiek rīkots potenciālo jauno dīleru cv vākšanas konkurss.
Tātad. Aicinu meitenes, kuras vēlētos pamēģināt savus spēkus šajā sfērā, droši sazināties ar mani. Varu visu apspriest arī šeit publiski, jo, kā jau teicu, viss ir super. Konkursa jēga? Ja atnesīšu daudz cv, tikšu pie bonusa. Ja reāli nostrādāsiet vismaz 3 mēnešus un vairāk, tikšu pie bonusa.
Kādēļ siltu iesaku tieši sevi? Jo reti kuram dīlerim ir tik liela darba pieredze un zināšanas par šo darbu. Ja iesniegsiet tieši šī konkursa ietvaros, tieši caur mani, tad tiksiet pie papildus 100€ bonusa pēc pirmā nostrādātā mēneša. Ja iesniegsiet cv tieši caur mani, tad garantēju visu iespējamo palīdzību kādu vien varu sniegt, gan sekojot līdzi jūsu darbam, palīdzot nepieļaut klasiskas kļūdas, palīdzot iejusties darba vidē un saprast, kas ir kas. Vienmēr atbildēšu uz jautājumiem facebook vai darbā, ja uzrunāsiet mani kādā pauzē.
Kādas ir prasības? Vēlme strādāt. Punktualitāte, disciplīna un precizitāte. Angļu valodas zināšanas tādā līmenī, lai jūs spētu brīvi komentēt spēli, skaidrot noteikumus un sarunāties par ikdienišķām lietām. Tev jābūt meitenei/sievietei. Vismaz 18 gadus vecai. Pievilcīgs ārējais izskats. Drīkst būt tetovējumi.
Gaidīšu jūsu jautājumus šeit vai uz manu epastu
[email protected]. Cv jāiesūta līdz 19.aprīlim man uz epastu.
Šī būtu manuprāt leiliska iespēja meitenēm, kas vēlas darbu savienot ar studijām. Sakarā ar paredzamo lielo saņemto cv skaitu, pieļauju, ka aptuvenais darba uzsākšanas laiks būtu maijs vai jūnijs. Tātad lieliska iespēja iestrādāties vasarā un rudenī, ja ir vēlme, strādāt pus slodzi, vai tikai darbadienās, ja studējat sestdienā u.tml. Darba grafiks ir salīdzinoši elastīgs, ar laiku var izvirzīt prioritātes un studentiem tiek nākts pretī.