Skaits

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Vai ir svarīgi, cik jūsu partnerim pirms jums ir bijušas gultas biedrenes? Vai skaitam ir nozīme, kā jums šķiet?
18.03.2018 11:39 |

Reitings 567
Reģ: 19.09.2017
Veiksmīgāks, jo vairāk vairāk paveicies ar "jāšanos"? Tā jā, bet citādi tas noteikti nav attiecināms uz vispārējo dzīves veiksmi.

Sveiks, kaken!
Ka redzams, vards "jasanas" tev ir neparvarams kairinajums. Par to, protams, nav jasatraucas, bet ironijas trukuma un humora izjutas neesamibas rezultata uztvere klust dramatiska, vienmer nopietna, tuvu histerijai. Laba zina - tas ir audzinams :)
18.03.2018 21:26 |

Reitings 207
Reģ: 04.01.2018
Es, personīgi, nebūtu attiecībās ar cilvēku, kura partneru un vienu nakts sakaru skaitu es nezinu. To man ir svarīgi uzzināt pirms attiecībām un nevis, lai pašausminātos vai neveidotu neko pie liela skaita (skaits man tiešām ir vienaldzīgs, ja vien nav izteikts “babņiks” ar 100 vienas nakts sakariem, bet ar tādiem man parasti maz kopīga), bet tāpēc, ka man patīk būt informētai par partnera dzīvi - gan tagadni, gan pagātni, gan nākotnes sapņiem, vēlmēm, utt.
Man arī problēmu nesagādāja sevi izlikt kā uz delnas - ja es ar šo cilvēku vēlos veidot attiecības, tas nozīmē, ka nevēlos uz pāris mēnešiem kaut ko un tad “bye-bye”, es vēlos kaut ko paliekošu. Man vajag, lai visa informācija ir gan manā, gan otras puses rīcībā, lai abi varētu izlemt vai vēlamies kaut ko nopietnu.
18.03.2018 22:26 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
Ja kadam ir bijis "pavairak" bijuso, jasaprot, ka tas cilveks ir veiksmigaks.

Nu nez, esmu pamanījuši, ka cilvēki, kuri ir ''jājušies'' pavairāk, nespēj būt ilgstošās noturīgās attiecībās. Daudzi no tādiem nojājas jaunībā, apprecas un pēc kāda laika arī izšķiras, un turpina būt par jākļiem.
18.03.2018 22:27 |

Reitings 202
Reģ: 25.06.2012
tāpēc, ka man patīk būt informētai par partnera dzīvi - gan tagadni, gan pagātni, gan nākotnes sapņiem, vēlmēm, utt.

Pagātnei nav nozīmes - tā ir garām un vairs nekad neatkārtosies. Nākotnei arī nav nozīmes, jo to nevar ne paredzēt, ne ietekmēt (vismaz ne pilnīgi). Kāda jēga zināt skaitu, attiecību izjukšanas iemeslus un detaļas, ja ar jums, meitenes, viss taču būs citādāk?! Šī ir mūsdienu cilvēku problēma - domāt par visu, izņemot par tagadni - brīdi, kurā mēs esam tagad, tiekamies ar cilvēku tagad, mīlam un gribam cilvēku tagad.
18.03.2018 22:41 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Neuzskatu, ka tas būtu jāzin. Nekad neesmu interesējusies pat par tuvāko draudzeņu intīmo dzīvi, ne satikto puišu. Protams, ja pajautātu varētu atbildēt, bet neieslīgstot detaļās. Ir lietas, kuras neuzskatu par nepieciešamību izrunāt un mani tiešām neinteresē visa viņa pagātne, kā arī nealkstu atklāt savējo. Un tas neattiecas tikai uz partneru skaitu, bet arī citām lietām.
18.03.2018 22:42 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Par gultas biedreņu skaitu neinteresējos. Interesē cik vīrietim ir bijušas nopietnu attiecību,to ilgums un izjukšanas iemesli arī. Kādai varbūt pilnīgi lieka informācija, bet man tomēr diezgan daudz par cilvēku pastāsta.
18.03.2018 22:51 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Kāda jēga zināt skaitu, attiecību izjukšanas iemeslus un detaļas, ja ar jums, meitenes, viss taču būs citādāk?!

Lai saprastu, kas tas par cilvēku. Kaut vai tas, kā īsumā pastāsta par to, kāpēc izjukušas attiecības, kas bijis ne tā, ko no to mācījies. Būtu muļķīgi domāt, ka viss nu būs citādāk, ja viņš uzskata, ka nekur pats nav bijis vainīgs, visas maitu lijas viņu nav pieņēmušas, visas sliktas utt.
18.03.2018 22:54 |

Reitings 207
Reģ: 04.01.2018
jacky, esmu šobrīd tādās attiecībās vairākus gadus un mums abiem bija svarīgi maksimāli visu uzzināt vienam par otru, jo tieši kā Dūja minēja - tā var saprast kas tas par cilvēku. Kā runā par bijušajām (vai nozāka viņas, vaino visā vai tomēr izturas ar cieņu), kā apraksta attiecības, kā paskaidro attiecību beigšanas iemeslus. Es saprotu, ka ne visiem tas ir svarīgi, bet gan man, gan viņam tas bija pietiekami svarīgi. +esmu ļoti ziņķārīga, man patīk, ka es varu viņam pajautāt jebko nekautrējoties un viņš man atbildēs.
Un nav tā, ka es mēs par bijušajiem runājam katru mīļu dienu, un es par to psihoju :D Mums bija viens vakars veltīts visām šīm sarunām, uzzinājām visu kas un kā, pēc laika nolēmām būt kopā.
+Es teiktu, ka esmu ļoti negreizsirdīga, mani nemoka pārdomas vai viņa ex ir labākas/sliktākas un es nevienu nesalīdzinu. Varbūt, ja esi traki greizsirdīga, tad tiešām nevajag tādu sarunu.
19.03.2018 00:12 |

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 14.05.2011
Stāstam viens otram par bijušajiem un arī +/- cik ir bijuši. Neatceros vai būtu precīzi rādītāji minēti, bet vismaz nav simtos.:-D
Nekad arī neesmu īpaši domājusi par to cik kam partneri bijuši, jo man tad interesē tas cilvēks kas man priekšā stāv ar visu "bagāžu" kas nāk līdzi.
Principā mums ir ļoti atvērta komunikācija, un tas arī palīdzējis būt kopā 6 gadus.
19.03.2018 00:26 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Patiktu būt pirmajam?
Patika ir mērāma nevis fiziskās sajūtās, bet garīgā apziņā, ka neviens cits to meiteni nav aizticis jeb viņa nevienam citam nav atdevusies. Fiziskā bauda ir ļoti atkarīga no garīgās. Un arī pie fixētas garīgās apziņas tā varbūtējā neprasme nav noteicošā. Un tagad pajautāšu Štanka gaumē: Tu izvirzi savu kandidatūru? :D
19.03.2018 03:55 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Daudziem jau tā draudzība vajadzīga tikai sava labuma gūšanai: fiziskā (nevēlas kādam būt pirmā) vai nodrošinātības (nevēlas būt ašdesmitā - tātad, maza garantija stabilitātei). Laikam jau vairums arī sexu taisa tikai priekš sevis, tāpēc jau te rodas tēmas par to, ka nav gandarījuma gultā.
19.03.2018 05:50 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Pagātnei nav nozīmes - tā ir garām un vairs nekad neatkārtosies

Kādas muļķības. Pagātne bieži vien atkārtojas un cilvēka būtība nemainās.
Tev būtu arī vienalga, ka džeks kādu sadūris, sēdejis cietumā, bijis narkomāns, kādu izvarojis? Tad arī pagātnei nebūtu nekādas nozīmes un nevēlētos to zināt?
Kāda jēga zināt skaitu, attiecību izjukšanas iemeslus un detaļas, ja ar jums, meitenes, viss taču būs citādāk?!

Tas daudz pastāsta par cilvēku.
Un kāpēc tavuprāt ar tevi viss būtu citādāk? Nē nu var jau mūžīgi dzīvot ar rozā brillēm un ticēt pasakām :D
19.03.2018 08:11 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es, personīgi, nebūtu attiecībās ar cilvēku, kura partneru un vienu nakts sakaru skaitu es nezinu. To man ir svarīgi uzzināt pirms attiecībām un nevis, lai pašausminātos vai neveidotu neko pie liela skaita (skaits man tiešām ir vienaldzīgs, ja vien nav izteikts “babņiks” ar 100 vienas nakts sakariem, bet ar tādiem man parasti maz kopīga), bet tāpēc, ka man patīk būt informētai par partnera dzīvi - gan tagadni, gan pagātni, gan nākotnes sapņiem, vēlmēm, utt.
Man arī problēmu nesagādāja sevi izlikt kā uz delnas - ja es ar šo cilvēku vēlos veidot attiecības, tas nozīmē, ka nevēlos uz pāris mēnešiem kaut ko un tad “bye-bye”, es vēlos kaut ko paliekošu. Man vajag, lai visa informācija ir gan manā, gan otras puses rīcībā, lai abi varētu izlemt vai vēlamies kaut ko nopietnu.

+1
19.03.2018 08:14 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Es šādu jautājumu neuzdodu, jo tas man nav svarīgs attiecībām šodien. Kāpēc sevi lieki apgrūtināt ar domām, kāds viņš ir bijis kādreiz, ar cik gulējis? Man, tāpat kā daļai meiteņu, svarīgi būtu uzzināt, kāpēc iepriekšējas attiecības ir izjukušas, jo tas pastāsta vairāk par cilvēku un ļauj saprast, kāds šis cilvēks ir, kas attiecības ar viņu grautu, kas viņam nav pieņemami vai kas viņu sāpinājis vai kādas kļūdas attiecībās pieļautas un izvairīties no tām tagad vai vismaz laicīgi pamanīt sarkanos karogus.
19.03.2018 09:28 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Tev būtu arī vienalga, ka džeks kādu sadūris, sēdejis cietumā, bijis narkomāns, kādu izvarojis? Tad arī pagātnei nebūtu nekādas nozīmes un nevēlētos to zināt?

Nu Tu arī jauc kopā ķirbjus ar vīnogām. Te ir runa par bijušo skaitu pagātnē, nevis kriminogēnu uzvedību (t)
Cilvēki izaug, nobriest, vērtības mainās. Gan es, gan draugs savulaik esam izskrējušies, skaita jautājums reiz uzpeldēja, bet vienojāmies, ka ar konkrētiem cipariem "nemērīsimies" un tā arī palika. Ne man viņa cipars vajadzīgs, ne viņam mans.
Ar bijušo interesanti sanāca. Vinam šis cipara jautājums bija ļoti svarīgs un to man uzdeva ik pa brīdim. Oi johaidī, ko dabūju dzirdēt, ja bija kāda nesakritība ar iepriekšējā reizē nosaukto skaitu - vienalga, vai tas bija kāds nenozīmīgs un aizmirsts sakars, vai kāds pieskaitīts divreiz... :-D:-D
19.03.2018 09:46 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Tā ir tikai vēsture.
Cik raiba tā ir bijusi, tas vēl neko neliecina par cilvēku nākotnē. Tā var būt gan ļoti laba mācība, gan pieredze, kādas sekas var būt.
Arī es esmu jaunībā šo, to sadzīvojis, gan pasēdējis policijas būrī, gan tvaika ielā.
Mana otra puse visu to zin, kā arī es zinu par viņas jaunības "grēkiem".
Apvainoties uz pagātni ir muļķīgi.
19.03.2018 11:14 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Kadreiz likas, ka si tema ir pilnigs tabu attiecibas, bet ar si briza partneri si saruna sakas pilnigi dabiski un nepiespiesti. Nenozeloju, ka esam so parrunajusi, lai gan biju iedomajusies, ka tas skaits bus lielaks - ari vinam par mani lidzigi. :D Vienas nakts sakarus atbalstu, pasai gan nav bijusi sada pieredze, bet es speju saprast, kapec tadas situacija rodas, tapec nekads nosodijums no manas puses nebutu.
19.03.2018 13:20 |

Reitings 68
Reģ: 18.03.2018
Palasīju citu atbildes, nebiju domājusi, ka tik daudzām/iem tas neinteresē.
Man personīgi ļoti pat interesē cik ir bijis, cik ilgas ir bijušas iepriekšējās attiecības, kādi iemesli bija lai šķirtos. Ja tās ir bijušas tikai intīmas attiecības bez saistībām tad man tas arī liktu šo to pārdomāt par vīrieti.. Un cik nu esmu runājusi par šo tēmu ar citiem vīriešiem, tad visi apgalvo, ka viņiem ir svarīgi cik sievietei ir bijuši partneri.
Bet ar tādiem jautājumiem vīrietim pirmā neuzbāžos, agri vai vēlu saruna ievirzās pa to tēmu un viss tiek noskaidrots. :)
19.03.2018 13:23 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
man laikam šis galīgi neinteresē. varbūt interesēja attiecību sākumā, kad gribējās zināt ar ko tad iepriekš ticies vai tml., bet tagad, kad jau esam precējušies, vispār neliekas, ka tādai sarunai būtu jābūt. kas bijis - bijis, esam laimīgi kopā un nav ko pārcilāt notikumus, kas bijuši pirms vairākiem gadiem. :)
varbūt viņam ir tāda interese, bet jautājis nekad nav.
19.03.2018 13:36 |

Reitings 202
Reģ: 25.06.2012
Peekaboo1, tās tieši otrādāk nav rozā brilles - tieši pretēji, nav ko dzīvot fantāzijā un domāt, ka ja Jānim ir bijušas tik daudzas meitenes, ka skaits ir nojucis, tad Jānis būs neuzticīgs vīrs un pēdējais babņiks. Taču Kārlis, kam bijušas 3 meitenes un ar visām šķīries uz draudzīgas nots, gan būs īsts, kārtīgs vīrietis. Ja Tu domā, ka Tu esi tāda pati kā visas citas - tad, protams, var dzīvot pēc vienas mērauklas.
19.03.2018 21:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits