Veiksmīgāks, jo vairāk vairāk paveicies ar "jāšanos"? Tā jā, bet citādi tas noteikti nav attiecināms uz vispārējo dzīves veiksmi.
Ja kadam ir bijis "pavairak" bijuso, jasaprot, ka tas cilveks ir veiksmigaks.
tāpēc, ka man patīk būt informētai par partnera dzīvi - gan tagadni, gan pagātni, gan nākotnes sapņiem, vēlmēm, utt.
Kāda jēga zināt skaitu, attiecību izjukšanas iemeslus un detaļas, ja ar jums, meitenes, viss taču būs citādāk?!
Patiktu būt pirmajam?Patika ir mērāma nevis fiziskās sajūtās, bet garīgā apziņā, ka neviens cits to meiteni nav aizticis jeb viņa nevienam citam nav atdevusies. Fiziskā bauda ir ļoti atkarīga no garīgās. Un arī pie fixētas garīgās apziņas tā varbūtējā neprasme nav noteicošā. Un tagad pajautāšu Štanka gaumē: Tu izvirzi savu kandidatūru? :D
Pagātnei nav nozīmes - tā ir garām un vairs nekad neatkārtosies
Kāda jēga zināt skaitu, attiecību izjukšanas iemeslus un detaļas, ja ar jums, meitenes, viss taču būs citādāk?!
Es, personīgi, nebūtu attiecībās ar cilvēku, kura partneru un vienu nakts sakaru skaitu es nezinu. To man ir svarīgi uzzināt pirms attiecībām un nevis, lai pašausminātos vai neveidotu neko pie liela skaita (skaits man tiešām ir vienaldzīgs, ja vien nav izteikts “babņiks” ar 100 vienas nakts sakariem, bet ar tādiem man parasti maz kopīga), bet tāpēc, ka man patīk būt informētai par partnera dzīvi - gan tagadni, gan pagātni, gan nākotnes sapņiem, vēlmēm, utt.
Man arī problēmu nesagādāja sevi izlikt kā uz delnas - ja es ar šo cilvēku vēlos veidot attiecības, tas nozīmē, ka nevēlos uz pāris mēnešiem kaut ko un tad “bye-bye”, es vēlos kaut ko paliekošu. Man vajag, lai visa informācija ir gan manā, gan otras puses rīcībā, lai abi varētu izlemt vai vēlamies kaut ko nopietnu.
Tev būtu arī vienalga, ka džeks kādu sadūris, sēdejis cietumā, bijis narkomāns, kādu izvarojis? Tad arī pagātnei nebūtu nekādas nozīmes un nevēlētos to zināt?