Tā arī neviena neuzrakstija kas tad īsti ir tās lietas ko dara bezdarbniece un ar ko tieši viņa attīstas?? Hobiji...intereses...bet kādas tad ir tās intereses? Vismaz dažus piemērus...
Tā arī neviena neuzrakstija kas tad īsti ir tās lietas ko dara bezdarbniece un ar ko tieši viņa attīstas?? Hobiji...intereses...bet kādas tad ir tās intereses? Vismaz dažus piemērus...
eviena neuzrakstīja arī piemērus, kā tieši parastā darbā strādājot sieviete attīstās?atbildes nav...REALAS , ja kuri kadi konkreti.un etc.:-D:-D:-D:-P
Kuri ir tie daudzpusīgie mājsaimnieču hobiji, kas tik ļoti attīsta, ka noteikti darbā un nodarbēs pēc darba varētu teikt, ka degradētos?
gan vēl uz kursiem aizskrienu,gan vēl kkadu apmekle? Es ar gribu bet ja man darbs + gimene, un vajag laiku atputau galigi neiznak. Jaatstaj uz velaku kad busu kadreiz bez darba:-D
Jāpiebilst gan, ka ēst es negatavoju un mājas šrubēšanai atvēlu 2 stundas nedēļā. Nav mana prioritāte.a kas gatavo? Un cik liela tev gimene? Un maja iznak bardaka vislaik? VAI MAKSA UZKOPEJAI?
Tā taču iz milzīga brīvība, tikai te izskatās, ka daudzas nezina, kā kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku, tāpēc sauc to par degradāciju.vai ne...tad nav jabrinas ka sudzaa man garlaicigi, vai kur atrast draudzeni..:-D
14.03.2018 14
kadu apmekle? Es ar gribu bet ja man darbs + gimene, un vajag laiku atputau galigi neiznak. Jaatstaj uz velaku kad busu kadreiz bez darba