Meitenes ap 30, kas ir labāk: būt vienai vai veidot attiecības ar alimentu maksātāju?

Reitings 27
Reģ: 13.03.2018
Meitenes, kam ir 30 gadi vai tuvojās. Interesē jūsu viedoklis, tā kā mūsu vecumā ir pietiekami daudz vīriešu ar pagātni, proti, ar bērnu(-iem). Vai jūs piekristu veidot attiecības un ja kas, precēties ar tādu (ar nosacījumu, ka viņš ir nevis firmas direktors, bet strādā parastu darbu un saņem parastu, vidusmēra algu)? Liela daļa algas, protams, aizies alimentiem, palīdzība bērnam, skries uz visām dzimšanas dienām, vadās uz cirku... Vai labāk tomēr ir būt vienai (ar nosacījumu, ka nav materiālu problēmu un ir, kur dzīvot)?
13.03.2018 20:01 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Nerunājot par to, ka šķirtā ģimenē bērni var būt mazāk pieskatīti un izkontrolēti, kas var veicināt to iekļaušanos nelabvēlīgās kompānijās un tālākas sekas.

Protams. :D Kaut kā bērni ģimenēs, kas ir kopā, arī tiek atstāti novārtā. Tas, ka iespējams tev tā, jo laikam vecāki šķīrušies vai visi radi idioti kopumā, bet nu cik nav redzēts, kad abi dūkulīši tā pārņemti ar sevi, ka bērni pieskata paši sevi, viens otru - ja ir vairāki bērni. Šķirtās ģimenēs pat kontrole var būt stipri lielāka, laika sadala, nodarbju sadale, jo vienkārši jāplāno, bet izlaist, esot abiem vecākiem, galīgi nav nekāda reta parādība. Daudz biežāka, pat teiktu.
14.03.2018 16:08 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Bet tas, ka mūsdienās cilvēkiem vajadzētu izturēties atbildīgāk pret attiecībām, īpaši, ja tajās plāno bērnu, tam noteikti piekrītu.
Bet es arī ļoti esmu par tādu cilvēku nenosodīšanu un nevispārināšanu. Un iejūtību.
14.03.2018 16:09 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Kas tas par darbu vakaros? Cik man zināms, tad uz klubiem cilvēki iet pēc 22:00, tātad faktiski bērnu kāds pieskatīja nakts miega laikā. Vai varbūt tomēr vīrietis bija tas, kurš vakaros izklaidējās un kad sieva sāka darīt tāpat, izdomāja, ka kas tā par sievieti, kas vazājas pa klubiem un bērnu atstāj sazin kam. Vīriešu versijas vienmēr ir ļoti interesantas līdz izdzird sievietes detalizētāko situācijas aprakstu.

Man arī ir piemērs- vīrietis strādā, pa to laiku sieva sēž mājās. Vīrs atnāk mājās, bērni neēduši, viņš gatavo ēst. Pēc kāda laika vīrs aizbrauc uz ārzemēm strādāt. Sievai sūta naudu. Bet sieva tā vietā, lai nomaksātu rēķinus, nopērk drēbes un brauc izklaidēties. Pavada laiku pirtī ar baru svešiem vīrīešiem. Vīrs atbrauc uz Latviju, bet mājā atslēgta elektrība, sakrājušies parādi.
..
Sievietes arī mēdz būt nožēlojamas. Vai tad netrūkst mātīšu, kas ignorē, ka vīrietis, ar ko viņa satiekas, izmanto viņas bērnu. Galvenais, ka blakus dzimumloceklis.
...
Mēdz būt labas mammas un labi tēti, mēdz būt sliktas mammas un slikti tēti. Pateikt, ka viens dzimums ir labāks ir aprobežoti un nepareizi.
14.03.2018 16:10 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Man šķiet, ka mūsu paaudze, jeb tie, kam tagad ir 25-35 gadi, pret šo jau sāk attiekties nopietnāk, vismaz mana vecuma draugu un paziņu lokā tikai viena sieviete ir izšķīrusies un jau otrreiz precējusies, cik redzu, cilvēki tiešām rūpīgi izvēlas partnerus, padzīvo kopā, tad apprecas, tad rada bērnus, no malas pilnīgi noteikti izskatās pēc veselīgām attiecībām, nu, tuvākās draudzenes un radinieces man nav sūdzējušās par mikroklimatu ģimenē. Par to vismaz ir prieks. Bet to cilvēku lokā, kuriem pašlaik ir 40-50 gadi, gan redzu visādus brīnumus un daudz. (t)
Man šķiet, ka pat neplānotās grūtniecības tagad ir krietni samazinājušās, vai man vienīgajai tā liekas?
14.03.2018 16:12 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Daenerys1
Tev vienīgajai tā šķiet, jo tev paziņu loks tāds. Šķiras, dala/pamet bērnus arī jaunā paaudze līdz 35 gadiem. Visvairāk izbrīna donžuānu mīļākās- cik naivām jābūt sievietēm, lai liktos gultā ar vīrieti, kam ir pamesti vairāki bērni no dažādām sievietēm? Donžuāni ne smuki, ne bagāti, bet katrreiz ar citu dūdu blakus.
14.03.2018 16:23 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Uh. Esmu pārsteigta. Šeit visas vienā mutē apgalvo, ka neņemtu vīrieti ar bērnu, turklāt visu pamato ar finanšu aprēķiniem. Bet realitātē taču vīrieši ar bērniem (arī 30 gados) atrod jaunas draudzenes. Tad kā ir - šis ir kaut kāds īpaši izvēlīgo jumpravu forums?
14.03.2018 17:04 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Patiesībā, ja vīrietis ap 30 nav maznodrošināts, bet ar normālu karjeru, bet viņam ir bērns no iepriekšējām attiecībām, viņš būs daudz uzmanīgāks meklējot sev draudzeni un neņems pirmo, kas pagadās, kā, iespējams, viņš darīja savā jaunības maksimālismā (pirmā mīlestība, rozā brilles, utt).
Tas pats attiecas uz sievieti šādā situācijā.
14.03.2018 17:11 |

Reitings 27
Reģ: 13.03.2018
Uh. Esmu pārsteigta. Šeit visas vienā mutē apgalvo, ka neņemtu vīrieti ar bērnu, turklāt visu pamato ar finanšu aprēķiniem. Bet realitātē taču vīrieši ar bērniem (arī 30 gados) atrod jaunas draudzenes. Tad kā ir - šis ir kaut kāds īpaši izvēlīgo jumpravu forums?

Nerea, nu gluži manas domas! :-) Rodas iespaids, ka ne tur atvēru diskusiju un šeit ir taisni tās izvēlīgākās, LV, kas zina sev cenu. :-) Nu, tie alimentščiki ap 30 patiešām taču atrod sev jaunas draudzenes, neticu, ka 90% no viņiem tā arī pavada visus labākos gadus onanējot/ izmantojot prostitūtu pakalpojumus/ gaidot brieduma gadus, kad alimenti būs nomaksāti... Jā, daudzi no viņiem atrod vai nu pašas ar bērniem, vai nu plukatas bez nekā, vai nu neglītas, vai nu pēdējās duras, kurām kā tik vīrieša bikses mājās... Bet daļa (sorry par atkārtošanos - ar parastu algu, ne biznesmeņi vai ITšņiki!) taču atrod pat ļoti nesliktas draudzenes... Kur pulcējās tās duras, kas tādus izķer, viņām kaut kāds savs forums? Nopietni! :-)
14.03.2018 20:12 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es piekristu,ja beerna teevam nebuutu gruutiibas uztureet mani ,un arii gaadaat par savu beernu no iepriekseejaam attieciibaam.Soreiz jaasaka,ka naudai tomeer ir noziime,jo ja nespeetu ruupeeties par savu beernu ,man buutu probleemas ar so cilveeku.
14.03.2018 20:27 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nerea, "ņemt" vīrieti ar bērniem, psihu šķirto sievu, īgnu vīramāti, hipotekāro kredītu un nulle skilliem veļas mašīnas operēšanā var un vajag tikai tad, kad ar viņu kopā ir labāk, nekā bez viņa.
.
Un ir gana daudz situāciju dzīvē, kad tajā brīdī liekas - ir gan labāk. Un atrod nelikvīdie alimentu maksātāji labu labās draudzenes.
.
Bet tā, abstrahējoties no konkrēta vīrieša un iztēlojoties, ka ir "meņu", no kura izvēlēties, tad protams sadaļa "alimentu maksātāji" nav tā pirmā, kur sākt meklējumus.
14.03.2018 22:29 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
57 days-vai ne?Sasmeejos par to "menu":-D
14.03.2018 22:32 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Tad kā ir - šis ir kaut kāds īpaši izvēlīgo jumpravu forums?

Protams, te klukstes mēs zinām, kāds kandidāts jāņem - it īpaši tās, kuras bērnus negrib. Nu sanāk kādas 5 gudrās, pārējās tās lv stulbās klukstes, ja jau tomēr arī šķirteņi - abos dzimumos, vairāk gan teiktu, ka vīrieši - atrod jaunas attiecības.
14.03.2018 23:04 |

Reitings 120
Reģ: 27.02.2018
it īpaši tās, kuras bērnus negrib.

Nu ja. Jo sievietei, kura negrib bērnus, nedrīkst būt viedoklis par bērniem. :)
14.03.2018 23:54 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Jā, daudzi no viņiem atrod vai nu pašas ar bērniem, vai nu plukatas bez nekā, vai nu neglītas, vai nu pēdējās duras, kurām kā tik vīrieša bikses mājās... Bet daļa (sorry par atkārtošanos - ar parastu algu, ne biznesmeņi vai ITšņiki!) taču atrod pat ļoti nesliktas draudzenes...

Laikam jau mūsdienās iemīlas tikai "duras" un neglītās :D Pārējās gudrās un smukās vērtē vīriešus vēsi un ar biznesmeņa skatienu.
15.03.2018 00:13 |

Reitings 3934
Magda
15.03.2018 01:05 |

Reitings 3934
Kur pulcējās tās duras, kas tādus izķer, viņām kaut kāds savs forums? Nopietni!
Magda7
Tu par calis.lv runā? :D
15.03.2018 01:06 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Esmu kopā ar vīrieti, kam ir bērns. Ģimenes ienākumus gan tas būtiski neietekmē, respektīvi, vīrieša alga ir gana liela. Ar ex viņiem ir arī kopīgs īpašums, kurš darbojas arī kā ieguldījums (daļa īpašuma tiek izīrēta, ir ienākumi no tā). Mums ir arī kopīga meita un vēl pieliešu eļļu ugunij - pati arī jau esmu 1x šķīrusies. Laikam būšu tā Daenarys (atvainojos, ja nepareizi uzrakstīju) paziņa :D
Es nelepojos ar mūsu stāstu, bet no otras puses - tas mūs ir savedis kopā un būšu mūžam par to liktenim pateicīga. Nevajag arī visus vienā maisā mest, iemesli ir tik dažādi un jums pat prātā neienāktu, kāpēc kādam ir noticis tā vai citādāk. No malas var redzēt ļoti mazu aizberga daļiņu un ir dikti muļķīgi likt otram zīmogu neko īsti nezinot.
Par tēmu - nu visādi gājis, šobrīd esmu mierā ar situāciju, pirms mēneša vai diviem besījos :D Viņš visai bieži lido pie dēla, pavada nedēļas nogales, pērk daudz dāvanas utt. Ar prātu visu saprotu, ar sirdi kā kad :D Kopumā dikti atkarīgs no sievietes (īstenībā abām - esošās un ex), ja sieviete spēj būt racionāla un neļauties liekai greizsirdībai, tad tādas attiecības var veidot. Ja sieviete dikti emocionāla, tad labāk ne. Es pati viņa dēlu neuzskatīju par mīnusu, jo, kad satikāmies, man bija uzstādīta diagnoze - neauglība, tāpēc pat priecājos, ka viņam jau ir bērns un man par to nav jāsatraucas.
15.03.2018 06:00 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Ooo ja, man paziņu loka ari ir tada sieviete kura sapinās ar veci kuram 2 berni katrs no citas sievietes, vina pati staastiija, ka preces vinju, pats nabags, un nu vinai ir berns un vecis gabalaa. Nesaprotu to sieviesu mulkiibu.
Bet ja kadreiz bijusas attiecibas un berns, nevajag norakstit, ir visaadi, dziivee var buut visadi un nav jaspiez but sev kopa ja jutues slikti un ir spriedze kas kaite vairak ka labuma.
15.03.2018 07:50 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Foruma krējumam taču ir ideālās dzīves :D attiecības ideālas, bagāts vecis blakus, bez bērniem, ir gatavi princeses uzturēt un sponsorēt visus "attīstošos" kursus, aa vēl ir ideālās karjeristes ar algu laikam pāris štukas. Visas pārējās ir neveiksminieces, kas ir kopā ar visādiem nabagiem, šķirteņiem, apbērnotiem večiem, visām neveiksminiecēm jāpamet vīrietis pie mazākajām problēmām. Ai te var turpināt un turpināt :D
Pilnīgi jābrīnās cik daudz veiksmīgas, ideālo dzīvju īpašnieces te savākušās.
15.03.2018 09:16 |

10 gadi
Reitings 572
Reģ: 30.08.2010
Ja Tu redzi, ka vīrietis maksā savam bērnam uzturlīdzekļus un piedalās viņa audzināšanā, tas ir apliecinājums, ka viņš uzvedīsies tāpat, ja Jūsu laulība neizdosies. Bet cilvēki jau nemēdz domāt šādās kategorijās. Viņiem liekas, ka sliktās lietas notiek tikai ar citiem.
15.03.2018 09:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)