Nekad neveidotu attiecības ar vīrieti, kuram ir bērns/-i. Pati savus negribu, kur nu vēl iepazīties ar svešiem, un dalīt vīrieša uzmanību un brīvo laiku.
Bet, ja godīgi, jo vecāka palieku, jo vairāk domāju par to, ka vispār labprāt esmu viena un brīva. Nav vairs tālu līdz 30 - esmu materiāli neatkarīga un nodrošināta, mana dzīve ir piepildīta ar dažādiem notikumiem, ceļojumiem, man ir fantastiski draugi un vecāki, un esmu tik ļoti pieradusi pie savas ikdienas, pie tā, ka tikai es esmu savas dzīves noteicēja, un ka mana privātā telpa pieder tikai un vienīgi man, ka nejūtos gatava (pat negribu) kādu tajā ielaist. Un, jo vecāka palieku, jo vairāk nostiprinās pārliecība, ka labāk būt vienai, nekā ar ko pagadās. Lai gan neuzskatu, ka 30 gadi būtu baigais vecums (man vispār liekas, ka tad jaunība tikai sākas), tas tomēr, vismaz manā uztverē, ir tāds vecums, kad sieviete jau skaidri zina, ko vēlas no dzīves un arī no potenciālā partnera. Forši, ja izdodas atrast īsto cilvēku. Skumji, ja, baidoties no vientulības vai no tā ko gan draugi/radi/kaimiņi teiks, sieviete gatava pievērt acis uz trūkumiem un nepilnībām, lai tikai būtu vīrietis pie sāniem. Tā kā man dzīve vienai nav nekāds bubulis no kā baidītos, atzīstu, ka labāk dzīvoju viena un baudu dzīvi, nekā dzīvoju ar vīrieti, kuram ir mazāki ienākumi kā man, kuram jāmaksā alimenti, ir bērni un vēl nez kas. Es tad nezinu kādai pārcilvēcīgai mīlestībai būtu jābūt, lai uz to pievērtu acis.