Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Privātais bernudārzs + Pašvaldības līdzfinansējums

 
Reitings 6
Reģ: 07.03.2018
Sveikas!
Tā kā valsts dārziņā vēl nav tikts, nākas meklēt privāto dārziņu. Privātais dārziņš atradīsies Rīgā vai Pierīgā, bet pašvaldība, kurai tiks lūgts līdzfinansējums Pierīgā citā novadā, ne tajā pašā, kur privātais dārziņš.
Cik esmu meklējusi info - lēmums par pašvaldības līdzfinansējumu privātajam dārziņam tiek pieņemts mēneša laikā.
Vai kādai ir bijusi situācija, ka kādu iemeslu dēļ tas netiek piešķirts?
Gribētu lai bērnam dārziņa gaitas sāktos jau uzreiz, jo pašai jāuzsāk darba gaitas, bet baidos par līdzfinansējuma piešķiršanas drošumu, jo, ja tas netiks nespēšu samaksāt privātajam dārziņam pilno maksu, ko bērns būs nogājis. Vai labāk gaidīt līdz laikam, kad pašvaldība būs pieņēmusi lēmumu un, ja tas būs pozitīvs, tad tikai uzsākt dārziņa gaitas.
Jau iepriekš pateicos par atbildēm!
13.03.2018 06:36 |
 
Reitings 491
Reģ: 24.08.2014
Mans puika iet priv.darzinā Rīgā, bet līdzfinansējums mums ir Pierīgā. Piešķīra uzreiz, lai gan teica, ka atsūtīs vēstuli uz e-pastu, kuru gaidu jau trīs mēnešus. Tā ka, ja nu kas satrauc, domāju, ka vari painteresēties gan jau iz telefonu pazvanot.
13.03.2018 07:21 |
 
Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Es varbūt ne līdz galam izprotu jautājumu, bet, cik sapratu no savas pieredzes, bērnudārziem ar pašvaldībam ir noslēgti sadarbības līgumi un, ja no vienas pašvaldības bērns sāk apmeklēt tādu citas pašvaldības bd, kuram ir noslēgts sadarbības līgums par līdzfinansējumu, tas līdzfinansējums piemērojas uzreiz. Es nudien neesmu pētījusi normatīvo aktu bāzi šim jautājumam, vienkārši redzēju, kā tas darbojās manā gadījumā. Pat šogad, kad vairākas pašvaldības palielināja līdzfinansējuma apmēru, bet info par summu līdz bd nonāca vēlāk, nākamajam bd rēķinam tika piemērot atlaide tādā apmērā, kāds bija attiecīgā bērniņa pasvaldības piešķirtā līdzfinansējuma palielinājums. Vai arī man ir supergodīgs bd :D
13.03.2018 09:17 |
 
10 gadi
Reitings 370
Reģ: 21.01.2013
Vislabākais jau tev uzzvanīt savai pašvaldībai un pajautāt vai būs līdzfinansējums privātajam dārziņam. Pašvaldībai ir saraksts, kurus līdzfinansē un tie ir arī Rīgā. Man arī bija tāda situācija, ka bērns gāja Rīgā privātajā, bet dzīvojam Pierīgā.
13.03.2018 11:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits