Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Viņam nerūp, ka es beidzu?

Reitings 51
Reģ: 21.10.2014
Sveikas visas (l)
Ķeršos pie lietas. Satikos ar puisi, iesākās attiecības. Būšu godīga - garums tām vēl nav liels ; viens mēnesis. Nonācām līdz gultai. Viss ir skaisti un karsti. Problēma - es nekad neesmu beigusi, neesmu izbaudījusi orgasmu. Viņš vienmēr beidz un par mani neliekas ne zinis. Prasa orālo, ko es neatsaku, ar cerību, ka atpakaļ arī baudu dabūšu. Dažreiz kaut ko mazliet vai arī neliela priekšspēle pirms viss notiek, bet līdz beigām es nekad nenonāku. Zinu, ka daudzām sievietēm vajag pielikt pūles, lai nonākt līdz orgasmam, man arī tā ir, tomēr gribās, lai ar to palīdz arī vīrīeties, toties no viņa puses to vēlmi nejūtu. Viņš dabū savu un ir laimīgs.
Man gribas ar viņu aprunāties, bet nekad ne ar vienu runājusi atklāti ar vīrieti, jo pirms tam tādas situācijas man nebija. Kā man uzsākt sarunu? Vai ir vispār vērts? Man viņš rūp, bet dažreiz šķiet, ka šīs attiecības man neko labu nenes. Tā varbūt jau ir zīme, ka visu jābeidz, bet dziļi sīrdī man tomēr ir neliela cerība, ka kaut ko mainīt var.
help
11.03.2018 23:01 |

10 gadi
Reitings 747
Reģ: 29.01.2009
Vispār jau gultā liekas tad, kad otru labi pazīst, vai vismaz, kad ir abi gatavi atklātai sarunai. Ir, protams, bijuši partneri, kam svarīgāk pašiem savs apmierinājums, tomēr praktiski visi ir izrādījuši vēlmi arī mani novest līdz orgasmam. Citreiz, ja nav spēka, tad pati atsakos, jo man nav tik easy, un negribās pasākumu uz 30 min. Bet nav problēmu pateikt, ko un kā vēlos. Lieki teikt, seksuālā saderība ir ļoti svarīga un tie, kuriem interesē pārsvara tikai sava "beigšana", arī ir palikuši pagātnē.
11.03.2018 23:18 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Man bija īslaicīgas attiecības arī ar tāda tipa vīrieti. Es pat teiktu, tas bija briesmīgi, tā sajūta, ka ir pilnīgi vienalga par mani, nevienu reizi nepajautāja kas man patīk, vai man ir labi, vai vispār jebkādu interesi. Pats gribēja, lai apmierina orāli, bet nekad to nesniedza. Nekad. OMG, kā atceros tā šermuļi noskrien, labi, ka pagātne :D
12.03.2018 09:40 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Tā varbūt jau ir zīme, ka visu jābeidz

Tieši tā, Tev ir jābeidz :D
12.03.2018 10:24 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Kāpēc vienmēr rodas tādas sarunas, kur meitenes sūdzas par večiem un nevar izlemt - pamest, izrunāties, turpināt, mainīt ko, nemainīt.
Cilvēki nemainās - kādi ir tādi ir. Ja nespēj pieņemt kādu attiecībām svarīgu aspektu, tad nav ko daudz domāt - jāpamet. Neviens nav tā vērts, lai dēļ kāda neizdarības bojātu sev nervus visu atlikušo mūžu. Ne tur mīlestība abpusēja, nedz veselīgas attiecības. Es ticu, ka katram ir paredzēts kāds cilvēks, kas būs tieši viņam radīts, tāpēc nav ko aizsēdēties ilūzijās un cerībās, jau jau sākumā nekā tur nav.
12.03.2018 10:37 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Pārāk īss laika posms, kad vēl viens otram nav līdz galam atvēries, lai spriestu. Bet ja jau pašu attiecību plaukumā necenšas novest visu līdz galam, tad vienkārši nav tavs cilvēks. Protams, vispirms jāizrunājas, ja nekas nemainās, tad nav jēga. Garlaicīga, paredzama intīmā dzīve agrāk vai vēlāk apniks.
16.03.2018 20:57 |

Reitings 289
Reģ: 14.08.2017
RedJasper, pārsvarā piekrītu, bet te nav minēts vecums, līdz ar to arī nav skaidrs, vai jebkādā mērā var piemērot terminu, ko sauc par "dzīves pieredzi", kā arī attiecību termiņš neliels.. Protams, ideālā variantā un visbiežāk arī normālā variantā ar kaut cik dzīves pieredzi - pirmais noteikums ir neiet uz kompromisiem tur, kur tie ilgtermiņā nav iespējami, saderība ir nosacījums Nr.1, tur nevar būt kompromisu....
16.03.2018 21:17 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Šo te variantu es nekad neesmu varējis saprast un laikam arī nesapratīšu. Sanāk ka drāzties nav kauns un tas tiek darīts pēc pilnas programmas, bet vot vienkārši parunāt ar savu partneri un izrunāt problēmas izrādās ir neiespējamā misija.
Man gribas ar viņu aprunāties, bet nekad ne ar vienu runājusi atklāti ar vīrieti, jo pirms tam tādas situācijas man nebija. Kā man uzsākt sarunu? Vai ir vispār vērts?

Pasaki savam puisim visu kā ir, nav ko te slēpt. 8-)
16.03.2018 22:17 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
bet vot vienkārši parunāt ar savu partneri un izrunāt problēmas izrādās ir neiespējamā misija.

Mūsdienu standarts - vieglāk neizrunāties, ne no kā uztaisīt problēmas un izšķirties :D
16.03.2018 22:23 |

Reitings 5119
nu nerunājot ar viņu par to, visdrīzāk nesanāks neko mainīt
16.03.2018 22:25 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Rudens
Man šķiet vienalga cik liela pieredze džekam, bet te jau pirmajā mēnesī tikai par sevi domā. Atliek tik uzburt ainiņu, kāds viņš būs ikdienas attiecībās - kārtējais džeks, kas domā tikai par sevi un par kuru nāksies gaudot visos pārējos attiecību aspektos, jo ir tādas meitenes, kas naivi cer - ar laiku mainīsies, pēc kāzām mainīsies, pēc bērna ieņemšanas mainīsies utttt. Pilna LV tādu veču. Visur, kur paklausies, tai skaitā paziņu lokā.
Normāliem večiem jau gēnā ir padarīt sievieti laimīgu un tikai tad pašam, nez kā lai pasaka, salutēt 8-)
28.03.2018 08:17 |

Reitings 66
Reģ: 06.09.2017
Varbūt viņš nemaz nemāk un nekad to nav mēģinājis :-D
nene,.. no manas puses tādam būtu "attā, attā".
Lai gan piekrītu komentāriem, ka iepazīt cilvēku vajag un parunāties, tad jau varbūt tas ir risināms un būs apmācāms.
Bet patiesībā jau sākumā var just no vīrieša puses, vai viņš vēlās arī tev ko sniegt no šīm attiecībām vai tikai saņemt. (t) Tie tādi mazi sīkumiņi, ko ievēro ikdienā.
28.03.2018 08:52 |

Reitings 4218
Viņš vienmēr beidz un par mani neliekas ne zinis. Prasa orālo, ko es neatsaku, ar cerību, ka atpakaļ arī baudu dabūšu. Dažreiz kaut ko mazliet vai arī neliela priekšspēle pirms viss notiek, bet līdz beigām es nekad nenonāku.
Jo viņš ir cieti pārliecināts, ka Tu orgasmu dabū pat tikai paskatoties uz viņu un viņa, ahem, varenību. :D
.
Ja pateiksi, ka līdz galam nekad nenonāc, tas būs pamatīgs trieciens viņa pārliecībai tik ļoti, ka ir ārkārtīgi maza iespēja, ka puisis tam noticēs un gribēs kaut ko darīt lietas labā. :D
.
Bet izrunāties, protams, vajag un tad skatīties, kurš scenārijs piepildās. Visticamāk, bēdīgākais, tāpēc lielas cerības uz pozitīvu iznākumu neliktu, bet atvieglojums par neziņas zaudēšanu garantēts plus sapratīsi, ka attiecībām nav un nebūs nākotnes, tāpēc - ardievu, iedomīgais ķēms. :D
.
Bet, ja paveicas un ir lielā loze, tad, protams, abi kopā atradīsiet baudas podziņas. :-P
28.03.2018 11:03 |

Reitings 7
Reģ: 03.10.2014
parunā par to, ja nesaprot un nemaina neko attieksmē, parādi viñam durvis, un miers mājās!
11.04.2018 17:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits