Lidojot tikai ar rokas bagaazhu Shengenas robezhaas nekaada droshiibas paarbaude atkaartoti nav jaaiziet, jo Varshavaa tajaa pashaa terminaalii, kuraa izkaapsi no lidmashiinas, tajaa pashaa iekaapsi naakamajaa lidmashiinaa. Aiziet liidz geitam buus maximums 10 minuutes, taa lidosta nav liela. Ja man, piemeeram, ir stunda starp lidojumiem, es veel paspeeju izvazaaties pa visiem veikaliem, ne tikai liidz geitam aiziet. Droshiibas paarbaude visiem jaaiziet, ja vinji uzsaak celjojumu Varshavaa nevis vienkaarshi paarseezhas. Saprotu, ka Tev ir lidojums Shengenas robezhaas?
Man tieshi polji nekad nav kaveejushies, skatos, ka citaam te gluzhi preteeji. Es savukaart ieniistu air baltiku, nevis vienkaarshi necieshu, bet gan jau ieniistu, peedeejaa laikaa censhos izvairiities no taas marasmaatiskaas aviokompaanijas. Ja Tev ir savienotais reiss, tad kaveeshanaas vai atcelshanu gadiijumaa aviokompaanijai jaarisina situaacija - jaapiedaavaa cits reiss ar savu vai partneru aviokompaaniju par briivu. Ja vinji piedaavaa "connected fligt" ar 45 min "connection time", taa ir tikai un vieniigi vinju atbildiba. No tik iisa "connection time" es izvairiitos, ja buutu lielaa bagaazha, jo to tik iisos laika posmos biezhi nepaarspeej paarkraut un tad ir lieka chakareshanaas gaidot, kad kurjers piegaadaas.
Tavaa gadiijumaa ar "connected flight", rokas bagaazhu un Varshavas lidostu neredzu nekaadu probleemu.
P.S. Manaa skatiijumaa vispretiigaakaa Eiropas lidosta ir Austrijaa Viinee, pretiigs izkaartojums, pretiigs plaanojums, kura deelj tieshaam naakas veelreiz iet droshiibas paarbaudi. Varshava ir jauka.