Bijusi "pieredze" ar diviem auniem - vīriešiem. Viens bija vājprātīgs, otrs ir mans topošais vīrs. Dzimuši ar vienas dienas starpību. Cilvēki - pilnīgi pretstati. Vienīgais, kas šķita vienošanos bija - ja vēlas, ir emocionāli (nav bez emociju rādījumi), taču ir ļoti atturīgi. Ļoti seksuāli cilvēki, karstasinīgi.
Kāpēc vājprātīgs? Ļoti greizsirdīgs, domāja, ka flirtēju un guļu ar visiem. Bija ļoti uzstājīgs, vajadzēja lai viss ir pa viņa prātam, ja nebija, pārmeta, ka neko negribu ar viņu pasākt. Nemierīgs, vajadzēja visu laiku skriet kaut kur, mīlēja iedzert, naudu taupīt nemācēja. Precīzāk, izmeta tam, kam vēlējās tajā mirklī un varēja mēnesī pīkstēt, ka pietrūkst cigaretēm un aliņam.
Mans topošais - lielisks vīrietis, respektē manas vēlmes un ļauj būt man pašai, neierobežo. Lutina, lepojas ar mani. Protams, kāds dēmons ir, bet tādi, ar ko ļauj strādāt un ir gatavs pielāgoties situācijām, ka pats saka - ta ir mana problēma, ka kaut kas nepatīk, tas nenozīmē, ka citiem tādēļ jāboja dzīve. Ļoti mīlošs.
Nu tā kaut kā :)