atkarībā kāda situācija. Vienam radiniekam 10 gadus bija draudzene, kura nu baigā beibe - skaista kā bilde, kopta, skaisti ģērbta utt, kura viņam visu laiku pieprasīja lai pērk to un šito, ved tur un tur ( nejau brutāli pieprasīja, bet tā skaisti, caur puķēm). Viņš visur skrēja, visu darīja, visu pirka, lutināja kā varēja, visu tikai viņai zini, bet nu pats normāli zem tupeles. Kronis visam bija tas, ka tad kad viņš savai mātei, piemēram, uzdāvināja kaut ko, vai nopirka, viņa draudzene uzreiz sadusmojās - a man???? Kāpēc tu viņai tagad pērc un man nē? vai arī, kad māte šim vīrietim atveda kādu nieku no ceļojuma, vai tāpat vien uzdāvināja, jo dēls taču, ši atkal rīkoja skandālu - nes to lietu atpakaļ, jo viņa man neko nav uzdāvinājusi, tā nevar tikai tev dāvināt utt, viņa neciena mūsu attiecības???!! Visi draugi un radi tam vīrietim teica, ka nu tā viņa sieviete nav normāla un, ka interesē tikai nauda un mantiskais labums. Protams, ka viņš domāja, ka draugi viņu mēģina sakūdīt utt, bet kamēr pašam acis neatveras, tikmēr jau nekas nemainīsies. No meitenes izšķīrās, nospļāvās kā vispār ar tādu varēja būt kopā, tagad ir atradis citu - ir forša ģimene. Tā kā tur koks ar diviem galiem - ir situācijas, ka sieviete toč slauc naudu, bet ir tādas, kur vienkāŗši ir greizsirdība.